Εντύπωση μου κάνει που απ' ότι φαίνεται δεν συμφωνεί κανείς μαζί μου.
Πιτσιρίκος τίποτε. :blush:
Το τσέλο είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο απόλυτο σεξουαλικό φετίχ μου, ανάμεσα στα πόδια μιας ωραίας τσελίστας.
Όταν ήμουν πιτσιρίκος μου κόλλησε το φλάουτο. Μετά από πολλά χρόνια, μάλλον φλάουτο θα επέλεγα πάλι. Η ομορφιά έγκειται στην ποικιλία συναισθημάτων που μπορεί να εκφράσει κατί που δύσκολα συναντάται σε άλλα όργανα.
Όσο μεγαλώνω βέβαια αρχίζει να μου λείπει έντονα η πολυφωνία. Οπότε και το πιάνο εμφανίζεται στο προσκήνιο. Η κιθάρα μολονότι μου αρέσει σαν ήχος και θα μπορούσε να εξυπηρετήσει την πολυφωνία (αν και όχι τόσο καλά) δεν μπορώ να με φανταστώ μαζί της. Ούτε και πιάνο βέβαια θα ήθελα για κύριο όργανο ποτέ. Υπάρχει περισσότερο μια σχέση ανάγκης παρά σχέση αγάπης/ μίσους όπως πρέπει να υπάρχει με το όργανο που παίζεις. Τέλος μου τη σπάει στο πιάνο η ευκολία παραγωγής ήχου :smash:. Είναι εύκολο όργανο αλλά συνάμα εξωφρενικά πλήρες που γίνεται δύσκολο λόγω του ρεπερτορίου του.
Δευτερευόντως μου αρέσει το τσέλο. Έχει όμως ένα κακό. Έχει τόσο γεμάτο και μελαγχολικό ήχο που δεν μπορεί να ελιχθεί. Εκ πρώτης όψεως είναι ίσως το τέλειο όργανο που σε γεμίζει συναίσθημα σε κάθε του νότα, σε όλη του την έκταση. Σε δεύτερο πιστεύω ότι μένεις λίγο άδειος.
Τέλος αν είχα δεύτερη ζωή και προλάβαινα, θα την αφιέρωνα στην ανάδειξη του φαγκότου. Ένα υπέροχο όργανο, με πολλές δυνατότητες και εμφάνιση καρικατούρας που δεν έχει εκτιμηθεί από τους συνθέτες (αδίκως προφανώς κατά τη γνώμη μου). Πέρα από το επίπεδο της "κλασσικής", το φαγκότο είναι ίσως το κατεξοχήν όργανο που θα έπρεπε να έχει χρησιμοποιηθεί στη Jazz αλλά και στη ροκ. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο κουαρτέτο τζαζ από πιάνο, κρουστά, κοντραμπάσο και φαγκότο. Εντύπωση μου κάνει που απ' ότι φαίνεται δεν συμφωνεί κανείς μαζί μου.
μικρός ντράμς
τώρα ντραμς
μάλλον θα πάω με την επιθυμία.
E,καλά...
Εσύ πάντα να ανησυχείς τούς ´γείτονες´....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.