Αναβάθμιση 1-XpressionIII ή αλλαγή πικάπ???

H προκατάληψή μου ξεκινάει απο το ότι ασχολείτε και με κεφαλες Dj.

Βρε συ ασχολειται με κεφαλες απο το 1919...ειναι απο τις πιο παλιες εταιριες.
Και γενικα τις θεωρω σ'ολες τις κατηγοριες απο τις πιο value for money που υπαρχουν.Ο ηχος τους βεβαια ειναι θεμα γουστου.Ακουσε τες και μετα συζηταμε.....

Το οτι κανει και κεφαλες dj δεν σημαινει τιποτα..

Re: Απάντηση: Αναβάθμιση 1-XpressionIII ή αλλαγή πικάπ???

εγω παντως θα σας μπερδεψω ακομα περισσοτερο.Αντι για το Performance θα πηγαινα για το Champion.Για μενα ειναι καλυτερο και αναβαθμιζεται μεχρι το Θεο...

Χαχαχαχα... Έλα όμως που αισθητικά προτιμώ το Performance! Οι διαφορές τους εξάλλου ποιες είναι -πλην των μεγαλύτερων δυνατοτήτων αναβάθμισης; Το υλικό της πλίνθου, έτσι δεν είναι;

Το είπα- το είπα δεν τις έχω ακούσει, είμαι προκατιλειμένος....σταυρόστε με!!!!!!!!!!! :flipout:
Πλακα στην πλακα και ο Μηχαήλος Ortofon προτεινει για τα Project, και έχω σκοπό να τις ακούσω για να μου φύγει και η προκατάληψη.
Η αλήθεια είναι πως η πείρα μοτ σε κεφαλές είναι πολύ μικρή, μόνο Benz και Grado είχα στη μικρή συλλογή μου -bye-

Υ.Γ Από ορθογραφία σκίζω ε??? :flipout:

Το είπα- το είπα δεν τις έχω ακούσει, είμαι προκατιλειμένος....σταυρόστε με!!!!!!!!!!! :flipout:
Πλακα στην πλακα και ο Μηχαήλος Ortofon προτεινει για τα Project, και έχω σκοπό να τις ακούσω για να μου φύγει και η προκατάληψη.
Η αλήθεια είναι πως η πείρα μοτ σε κεφαλές είναι πολύ μικρή, μόνο Benz και Grado είχα στη μικρή συλλογή μου -bye-

Υ.Γ Από ορθογραφία σκίζω ε??? :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναβάθμιση 1-XpressionIII ή αλλαγή πικάπ???

Και ο δίσκος κάθετε πάνω σε αυτούς τους χρυσούς κυλίνδρους ή μπαίνει κάτι άλλο ενδιάμεσα?

Οχι,εκει καθεται.Πανω σε καθε κυλινδρο υπαρχει ενα μικρο μαλακο υλικο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναβάθμιση 1-XpressionIII ή αλλαγή πικάπ???

Χαχαχαχα... Έλα όμως που αισθητικά προτιμώ το Performance! Οι διαφορές τους εξάλλου ποιες είναι -πλην των μεγαλύτερων δυνατοτήτων αναβάθμισης; Το υλικό της πλίνθου, έτσι δεν είναι;

διαφορες στη βασικη εκδοση δεν εχουν.το υλικο της πλινθου ειναι ιδιο απλα η διαφορα ειναι οτι στο performance ειναι σαντουιτς με ξυλο ενδιαμεσα.Αλλωστε γι'αυτο εχει μεγαλυτερο παχος και γι'αυτο ειναι ακριβοτερο.
Αλλα οι δυνατοτητες αναβαθμησης ειναι για μενα ολα τα λεφτα.ασε που στα λεφτα του performance παιρνεις το champion level 1.
Τωρα η αισθητικη ειναι αλλο καπελο...

Re: Απάντηση: Αναβάθμιση 1-XpressionIII ή αλλαγή πικάπ???

Βρήκα μια Koetsu Black χωρις βελόνα στο Εbay σε πλιστηριασμό, τωρα είναι στα 80 ευρω!!!
Ποσο κανει η βελόνα της Black?

Αυτοι αλλαζουν ολα τα εντοσθια της οχι μονο την βελονα.

διαφορες στη βασικη εκδοση δεν εχουν.το υλικο της πλινθου ειναι ιδιο απλα η διαφορα ειναι οτι στο performance ειναι σαντουιτς με ξυλο ενδιαμεσα.Αλλωστε γι'αυτο εχει μεγαλυτερο παχος και γι'αυτο ειναι ακριβοτερο.
Αλλα οι δυνατοτητες αναβαθμησης ειναι για μενα ολα τα λεφτα.ασε που στα λεφτα του performance παιρνεις το champion level 1.

Μοτερ!!!

To σασί του performance έχει μικρότερο πάχος απο το champion όχι μεγαλύτερο
To βασικό champion είναι λίγο φτηνότερο απο το performance αλλα χωρίς cmb και κεφαλή που αν τα προσθέσουμε 2190+680+350=3220 έρχεται λίγο ακριβότερα απο τα 2790 του performance με cmb και κεφαλή.
Απο πού κιως που είναι το champion level1 φθηνότερο;

Oι τιμές είναι απο το site του αντιπροσώπου.

Mιχαλη στο πρωτο ποστ μιλουσες για 1700 ευρω,τωρα μιλαμε για γυρω στις 3000.Αρχιζει να αγριευει το πραμα και μπαινουμε στα "χωραφια"αλλων θηριων.........Μεχρι που μπορεις/θες να πας :smile:

Eγώ νομίζω οτι ο Μιχάλης είναι σταθερός και σχεδόν αποφασισμένος, εμείς ξεφύγαμε με τα performance και τα Level1..

Απάντηση: Re: Αναβάθμιση 1-XpressionIII ή αλλαγή πικάπ???

Eγώ νομίζω οτι ο Μιχάλης είναι σταθερός και σχεδόν αποφασισμένος, εμείς ξεφύγαμε με τα performance και τα Level1..

Mαλλον εχεις δικαιο :laugh: