Με βάση το dac/amp που έχω στην κατοχή μου ποιο ακουστικό θα μου πρότεινες σαν ποιο fun λύση? ο ήχος που περιγράφεις...fun, συναισθηματικός, ζεστός είναι νομίζω περιγράφει ακριβώς αυτό που ψάχνω.Φίλε αν δεν ακούσεις μόνος σου, θα καταλήξεις σε λάθος επιλογές ... Από ότι είδες ''one man's poison, etc. etc. '' ... O Πέτρος θεωρεί τα 650 συναρπαστικά, εγώ και ο Σταύρος τα θεωρούμε βαρετά, κλπ. κλπ. Δεν ξέρω αν αυτό είναι και θέμα ημερομηνίας παραγωγής και εάν έχουν σταδιακά ενσωματωθεί -στα σιωπηλά- κάποιες αλλαγές, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν βγαίνει άκρη ... πχ. εγώ, όταν άκουσα στα αρχικά philips x2 εκστασιάσθηκα ... υπήρξαν και κριτικές στο διαδίκτυο, από σοβαρά άτομα, που είχαν την καλύτερη άποψη ...τώρα διαβάζουμε για αλλαγές στην εταιρεία, στην γραμμή παραγωγής, κλπ. κλπ... χαιρετίσματα ...αυτό σημαίνει οτι και να ακούσεις ένα ζευγάρι σε κάποιον φίλο, μπορεί όταν αγοράσεις αντίστοιχο καινούργιο να μη ακούσεις τα ίδια ... δυστυχώς, αυτό ισχύει και στην hifiman όπου λόγω καταγωγής (υποθέτω) τα πρώτα χρόνια δεν υπήρχε σταθερή ποιότητα στα προϊόντα της ...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ε τώρα, δεν μπορεί να είναι όλοι λάθος και μόνον εσύ σωστός ... ας δεχθούμε ότι υπεισέρχεται το προσωπικό γούστο, ίσως και οι ηχογραφήσεις που προτιμάς, ίσως και το λοιπό σύστημα ... εγώ όταν πρωτοπήρα τα 650 (μετά τα 595) πακέτο με τον λαμπάτο otl little dot mkIV se (με σπέσιαλ λαμπίτσες Mullard, κλπ), επηρεασμένος από το hype των πωλήσεων που λες και συ, των απανταχού οπαδών του μοντέλου, κλπ. έπεισα τον εαυτό μου ότι ήμουν τζετ ... άκουσα και κάποια αβανταδόρικα και είπα εδώ είμαστε ...σταδιακά όμως το ακουστικό δεν με τράβαγε για ακροάσεις, έχασα το κέφι μου να καθήσω να ασχοληθώ με μουσική, κλπ... Κατόπιν άρχισα να οργανώνω στο σπίτι μου κάποια συγκριτικά με άλλα ακουστικά και αντελήφθην που ήταν το πρόβλημα ... το ακουστικό δεν έχει την ελάχιστη δόση fun, δεν σε εμπλέκει συναισθηματικά, σιδερώνει τα πάντα και σε κάθε περίπτωση είναι θολό ... (μην τρελλαθούμε, εννοώ συγκριτικά με αντίστοιχα καλά μοντέλα, όχι ότι από μόνο του είναι για πέταμα) ...όταν πρωτοέβαλα τα HFM 500 σε σύγκριση κατάλαβα .... μιλάμε για τον ορισμό της θολούρας vs τον ορισμό της διαφάνειας ...
Σε κάθε περίπτωση, τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις και αναδεικνύουν την ανάγκη ο φίλος μας να ψαχθεί και μόνος του με βάση αυτά που γράφουμε ...
Επίσης, είδα ότι είσαι Μαλερικός, οπότε σε καλώ να μπεις στον κόπο να διαβάσεις τα χιλιάδες πράγματα που σε κάποιους παλαιότερους καιρούς αρκετοί φίλοι γράψαμε εδώ μέσα ...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μένω στα βόρεια προάστια, μακάρι να μπορούσα να ακούσω και τα δύο ακουστικά γιατί πιστεύω τέτοιες αγορές πρέπει να γίνονται με βάση την προσωπική εμπειρία αφού μιλάμε για τελείως υποκειμενικά πράγματα.Πέτρο αν ισχύουν αυτά που γράφονται στα διάφορα φορουμ τότε το ματσάρισμα που έκανες είναι τέλειο σε αυτά τα λεφτά. Valhalla+650/600=Love
Πολύ καλή επιλογή χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Περιμένουμε την παρουσίαση
Μax σε ότι γράφεις είσαι spot οn νομίζω δεν θα μπορούσε κανείς να το θέσει καλύτερα.
Οπως βλέπεις απολύτως λογικό είναι διαφορετικοί άνθρωποι να έχουν διαφορετικές απόψεις και γούστα.
Το μόνο που μένει είναι να κατάφερνες να τα ακούσεις και μόνος σου. Που μένεις? Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος συμφορουμίτης-κάτοχος θα είχε την καλή διάθεση να βοηθήσει.
Πάντως όπως έγραψες και συ όποιο και να πάρεις ευχαριστημένος θα μείνεις