...Στο τέλος τέλος νομίζω ότι όποιο και να πάρω θα μείνω ευχαριστημένος απλά προσπαθώ να βρω ποιο είναι ποιο κοντά στα γούστα μου εφόσον μιλάμε για κοντά 400 . Για μένα το μεγαλύτερο ρόλο παίζει ο ήχος να μην είναι μουντός και βαρετός αλλά ζεστός και να σε κεντρίζει όταν ακούς μουσική.
Το ξαναγράφω ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΈΠΛΟ μύθος
το γράφουν και άλλοι χιλιάδες χρήστες στο διαδίκτυο.
Το ακουστικό με τον σωστό ενισχυτή είναι καθαρότατο και αναλυτικότατο.
Απλά δεν έχει υψηλές να σου τρυπάνε τα αυτιά όπως είναι το 90% των ακουστικών
εκεί έξω και ο κόσμος αυτό το λέει ''πέπλο'' έλεος!
(και αυτός ο μύθος δεν είναι μόνο για το 650 είναι και για το 600 αν διαβάσεις και ξεκίνησε με το
περίφημο Sennheiser Veil όταν η senn διαφοροποιήθηκε ακουστικά από τις υπόλοιπες και ας πούμε
άλλαξε τον house signature sound της.
Τελικά ο μύθος έμεινε μόνο στο 650 και τελικά αφού είναι τόσο χάλια γιατί είναι μαζί με το 600
τα πρώτα σε πωλήσεις ακουστικά στον κόσμο?)
Όπως είδες το πέπλο πιο πάνω το έβαλα σε εισαγωγικά εννοώντας αυτό που έχει καθιερωθεί να λέγεται έτσι για τα εν λόγω ακουστικά.Το ξαναγράφω ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΈΠΛΟ μύθος
το γράφουν και άλλοι χιλιάδες χρήστες στο διαδίκτυο.
Το ακουστικό με τον σωστό ενισχυτή είναι καθαρότατο και αναλυτικότατο.
Απλά δεν έχει υψηλές να σου τρυπάνε τα αυτιά όπως είναι το 90% των ακουστικών
εκεί έξω και ο κόσμος αυτό το λέει ''πέπλο'' έλεος!
(και αυτός ο μύθος δεν είναι μόνο για το 650 είναι και για το 600 αν διαβάσεις και ξεκίνησε με το
περίφημο Sennheiser Veil όταν η senn διαφοροποιήθηκε ακουστικά από τις υπόλοιπες και ας πούμε
άλλαξε τον house signature sound της.
Τελικά ο μύθος έμεινε μόνο στο 650 και τελικά αφού είναι τόσο χάλια γιατί είναι μαζί με το 600
τα πρώτα σε πωλήσεις ακουστικά στον κόσμο?)
Ε τώρα, δεν μπορεί να είναι όλοι λάθος και μόνον εσύ σωστός ...
Επίσης, είδα ότι είσαι Μαλερικός, οπότε σε καλώ να μπεις στον κόπο να διαβάσεις τα χιλιάδες πράγματα που σε κάποιους παλαιότερους καιρούς αρκετοί φίλοι γράψαμε εδώ μέσα ...
...Είπαμε από ένα σημείο και πέρα μεταξύ δύο καλών ακουστικών
είναι θέμα γούστου...
ok. Γιατί δε δοκιμάζεις να ακούσεις μ' αυτόν τον ενισχυτή και άλλα ακουστικά που μέχρι τώρα είχες απορρίψει?
μιας και ανεφερες αυτον τον ενισχυτη.πως γινεται στον συγκεκριμενο οσο πεφτει η αντισταση να πεφτουν και τα βατ?
Τι ακριβώς εννοείς να διαβάσω σχετικά με τον Mahler? μπερδεύτηκα
βάλε κάνα linky....
(πόσους ολόκληρους κύκλους των συμφωνιών έχεις ακούσει και πιο προτιμάς?)
Έτσι είναι. Όποιος δεν έχει γάτα... Ψωνίζει λαμπάτα.
Γιατί δεν με ενδιαφέρει , γιατί δεν έχω πλέον αυτά τα ακουστικά και γιατί ένας καλός ενισχυτής απλά αναδεικνύει στο μέγιστο
τις αρετές ενός ακουστικού δεν του αλλάζει τον χαρακτήρα.
Άρα αν ένα ακουστικό δεν σου αρέσει δεν σου αρέσει με ότι ενισχυτή και αν το ακούσεις.
Και όπως λέει ένας φίλος μου αν δεν σου αρέσει το ακουστικό σου μην αλλάζεις ενισχυτή απλά άλλαξε ακουστικό!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Κατασκευαστικό. Ο ενισχυτής είναι φτιαγμένος να παίζει στα 14 ohm , τώρα δεν είμαι ηλεκτρονικός αλλά φαντάζομαι για να μειώσουν την αντίσταση
στα 3,5 ohm χρησιμοποιούν κάποια τοπολογία με αντιστάσεις και τα πολύτιμα watt γίνονται θερμότητα.
Anyway ο ενισχυτής είναι για 200άρια και βάλε ακουστικά.
Παίζει καλά με 32άρια πολύ υψηλής ευαισθησίας πχ τα senn px100 ακούγονται θαυμάσια αλλά τα HE400 δεν τα οδηγεί ούτε για πλάκα.
Οι τελικές τελικές διαπιστώσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχα διαφορετική
άποψη από την αρχή με τα πιο απλά ενισχυτικά ισχύει πλέον με τον Valhalla 2
που τον έχω δύο ημέρες και έχω ξεχάσει πως λένε την κόρη μου και τι ώρα τρώμε!
Χωρίς υπερβολή αναρωτιέμαι τελικά πόσο καλά μπορεί να παίξει αυτό το ακουστικό.
ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ειλικρινά ο ενισχυτής είναι masterpiece :2thumb22sup:
Αλλά είναι νωρίς ακόμα σκοπεύω κάποια στιγμή να κάνω αναλυτική παρουσίαση.
(πηγή yamaha CD-S 1000)
Ο ενισχυτής μου είναι αυτός που βρίσκετε μέσα στο idsd micro, ο οποίος καθόλου αδύναμος δεν είναι...η σωστή τακτική θα ήταν να τα ακούσω ο ίδιος και τα δύο και να αποφασίσω αλλά επειδή αυτό δεν μπορώ να το κάνω γιαυτό ρωτάω και ξαναρωτάω τόσες πληροφορίες. Από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα έχω συμπεράνει ότι και τα 600 και τα 650 θα είναι σημαντική αναβάθμιση από τα 598, ότι τα 600 είναι ποιο γρήγορα και λαμπρά με αποτέλεσμα να είναι ποιο σκληρά ενώ τα 650 είναι ποιο ζεστά και αργά με αποτέλεσμα να είναι ποιο χαλαρά.
Στο μεγαλύτερο ποσοστό των απόψεων που έχω διαβάσει είναι ότι προτιμάνε τα 600 περισσότεροι άνθρωποι...αλλά για μένα όπως περιγράφονται τα 650 είναι ποιο κοντά στα γούστα μου νομίζω. Από την άλλη οι απόψεις διίστανται ως προς το ποιο από τα δύο ακουστικά είναι καταλληλότερο για είδη όπως rock/hard rock/punk κτλπ..τα οποία τα ακούω κατά κόρον.
Στο τέλος τέλος νομίζω ότι όποιο και να πάρω θα μείνω ευχαριστημένος απλά προσπαθώ να βρω ποιο είναι ποιο κοντά στα γούστα μου εφόσον μιλάμε για κοντά 400 . Για μένα το μεγαλύτερο ρόλο παίζει ο ήχος να μην είναι μουντός και βαρετός αλλά ζεστός και να σε κεντρίζει όταν ακούς μουσική.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.