Αναβάθμιση από Sennheiser HD 598

Πάρε μου τα 650 και άμα μου αρέσουν σου χαρίζω τα 600.
Αμα δεν μου αρέσουν τα κρατάω και τα δύο :p

Εγώ φαντάζομαι ότι αν κανείς αγοράσει τα 650 καινούρια θα αγοράσει την τελευταία έκδοση και όχι την πρώτη έτσι? Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαπιστώσεις ποια ''φουρνιά'' είναι?

Με αυτό που λέει ο Σταύρος αλλά οπως κ να εχει δεν νομίζω πως πλέον κυκλοφορούν σε καινούρια παλιάς "εσοδείας"...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Υπάρχει κάποιο link? Στο site της sennheiser δεν στην κατηγορία με τα ακουστικά δεν βλέπω να έχει τέτοιες πληροφορίες...ίσως αν τους έστελνα ένα mail να με βοηθούσαν?

1. Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα διότι η sennheiser ουδέποτε παραδέχθηκε τις ''σιωπηλές'' αλλαγές
αλλά μην ανησυχείς γιατί εδώ και χρόνια κυκλοφορεί μόνο το νέο μοντέλο στο μαύρο (και όχι ασημένιο) κουτί.
Επίσης στο κάτω μέρος του κουτιού έχει έναν αριθμό που το πρώτο κομμάτι του είναι το έτος παραγωγής.
π.χ τα δικά μου είναι 2014.
Στο site της senn το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι authentication.
Απλά πρόσεχε μην πάρεις μεταχειρισμένο ή από κανά ebay.
2. Σταύρο - δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό που λες διότι τα drivers είναι μάλλον τα ίδια αλλά και να είναι διαφορετικά
οι κύριες αλλαγές είναι στην μπάφλα και στο υλικό ανάμεσα.

Καλησπέρα σας,

Μετά από τις ιδέες και τις προτάσεις σας κατέληξα στο συμπέρασμα του να βάλω μπροστά να ταιριάξω ένα σύστημα με το idsd τα senn 650 και τον valhalla 2..όσες απόψεις και reviews έχω διαβάσει για τον ήχο και τον χαρακτήρα των παραπάνω με οδηγούν στο ότι είναι πολύ κοντά στα δικά μου γούστα. Όμως λόγω του ότι τα χρήματα που θα διαθέσω αναγκαστικά πρέπει να δοθούν τμηματικά πρέπει να διαλέξω ποια αγορά θα γίνει πρώτη.

Εδώ έρχεται η ερώτηση, εσείς τι θα μου προτείνατε με βάση τα τωρινά ακουστικά μου? Να αγοράσω πρώτα τα 650 ή τον valhalla και να παίξει με τα 598?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. :ernaehrung004:

Άκου ερώτηση!!!
Τα 650 φυσικά , άκου τα πρώτα με το ifi να τα χαρείς μέχρι να μαζέψεις κανά φράγκο.
Μην τρελένεσαι μια χαρά θα παίξουν με το ifi.
Επίσης είναι ιεροσυλία να πάρεις τον valhalla 2 για τα 598 άσε που δεν θα παίξουν καλά για πολλούς λόγους
ένας απο τους πιο βασικούς είναι ότι ο ενισχυτής πάιζει καλά στα 150 ohm και πάνω.
Στα 32 είναι οριακός σκέψου το σαν μπόνους και όχι σαν κάτι βασικό.

Τα ακουστικά και απο μένα. Πέτρο ο κλώνος του υπέρηχα ποιος είναι; Θυμάσαι;
Σε σχέση με το schiit εχεις γνώμη;

Καλησπέρα σας,

Μετά από τις ιδέες και τις προτάσεις σας κατέληξα στο συμπέρασμα του να βάλω μπροστά να ταιριάξω ένα σύστημα με το idsd τα senn 650 και τον valhalla 2..όσες απόψεις και reviews έχω διαβάσει για τον ήχο και τον χαρακτήρα των παραπάνω με οδηγούν στο ότι είναι πολύ κοντά στα δικά μου γούστα. Όμως λόγω του ότι τα χρήματα που θα διαθέσω αναγκαστικά πρέπει να δοθούν τμηματικά πρέπει να διαλέξω ποια αγορά θα γίνει πρώτη.

Εδώ έρχεται η ερώτηση, εσείς τι θα μου προτείνατε με βάση τα τωρινά ακουστικά μου? Να αγοράσω πρώτα τα 650 ή τον valhalla και να παίξει με τα 598?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. :ernaehrung004:

Καλές αγορές φίλε μου. Τα 650 πρώτα χωρίς αμφιβολία.
Μπορείς να τα βρεις στο Amazon.co.uk και στο Thomann.de στα 300 ευρώ περίπου. 70 ευρώ φθηνότερα από το skroutz.gr. Στο skroutz στηρίζεις ελληνικές επιχειρήσεις βέβαια οπότε your choice.
Θα κοιτάω αν πετύχω κάποιο deal να το ποσταρω στο αντίστοιχο νήμα.
Να τα ευχαριστηθείς!

Τα βρήκα όντος 300 ευρώ στο amazon, ξέρει κανείς αν μπορείς να πληρώσεις το amazon με χρεωστική κάρτα και αν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση στα τελωνεία από την Αγγλία?

Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποια χρέωση λόγο εισαγωγής στην Ελλάδα?

Δεν έχει φόρο εισαγωγής, μόνο το ΦΠΑ που θα το δεις ένα βήμα πριν το checkout. Είμαστε -ακόμα- εντός EU.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας, νομίζω πως η τιμή του amazon είναι μακράν καλύτερη από τα Ελληνικά μαγαζιά..