geopolitis
AVClub Addicted Member
Re: Απάντηση: Αναβαθμιση cd Harmankardon hk970 με benchmark dac1;
παιδια μαλλον δεν εχετε ακουσει "πειραγμενο" Cambridge DAC Magic με βελτιωμενη τροφοδοσια και αναλογικο τμημα.
καλο ειναι οποιος εχει Benchmark να του δωσω το πειραγμενο μου Cambridge να το ακουσει και να μας πει τη γνωμη του....
οντας κατοχος και των δυο εγω πιστευω οτι το απειραχτο Cambridge δεν εχει τις τρυπες στα μεσοχαμηλα που εχει το Benchmark (οι οποιες δημιουργουν αυτη την ψευδαισθηση καθαροτητας και αναλυσης που εχει το Benchmark) αλλα αυτη ειναι προσωπικη αποψη. Δε τα εχω συγκρινει το ενα διπλα στο αλλο...
Το Dacmagic το αγόρασα πριν 2 μήνες, To Benchmark το είχα για ένα Σαββατοκύριακό.
Και τα δύο είναι καταπληκτικά μηχανάκια για την κατηγορία τους.
To DacMagic συνδέθηκε με τα CD Players Marantz CD-75 SE & CD-5001 και το universal DVD Player Pioneer dv-600. Ενισχυτής Cambridge Audio 840A και ηχεία TDL Studio 3.
Αποτέλεσμα, καλύτερη ανάλυση, όγκος, μεγαλύτερη και σαφέστερη εικόνα καθαρότερες και γλυκύτερες υψηλο-μεσαίες, έντονος αέρας μεταξύ των οργάνων, με σαφέστατη αφαίρεση της «ψηφιακίλας». Σφικτό, εκτεταμένο και καλύτερα ελεγχόμενο χαμηλό.
To Benchmark συνδέθηκε με τα ίδια CD Players αλλά και με το S-6 CD της Vincent. Ενισχυτής ο Vincent SV-236 και ηχεία τα TDL Studio 3.
Το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν το ίδιο αλλά σε μεγαλύτερο (αλλού λιγότερο, αλλού περισσότερο) βαθμό. Ειδικά στα χαμηλά ο έλεγχος και η έκταση ήταν το κάτι άλλο. Ακόμα και στο CD της Vincent που κοστίζει γύρω στα 1300 υπήρξε βελτίωση των παραπάνω χαρακτηριστικών σε μικρότερο όμως βαθμό,
Το Benchmark είναι σαφώς καλύτερο από το DacMagic αλλά η άμεση σύγκριση των δύο θα ήταν άδικη αφού το ένα κάνει 350 και το άλλο 1300 .
Για να το θέσω κάπως αλλιώς με το DacMagic έχετε μία απόδοση ενός καλού CD-Player των 1000 ενώ με το Benchmark ενός των 2000 .
Αν δεν σε ενδιαφέρει η είσοδος USB και μπορείς να βρεις ένα καλομεταχειρισμένο Benchmark (500-600 ) προτίμησε το. Αλλιώς η διαφορά των 1000 νομίζω ότι είναι αρκετά μεγάλη όποτε προχώρησε με το DacMagic όπως και εγώ,
Bart
παιδια μαλλον δεν εχετε ακουσει "πειραγμενο" Cambridge DAC Magic με βελτιωμενη τροφοδοσια και αναλογικο τμημα.
καλο ειναι οποιος εχει Benchmark να του δωσω το πειραγμενο μου Cambridge να το ακουσει και να μας πει τη γνωμη του....
οντας κατοχος και των δυο εγω πιστευω οτι το απειραχτο Cambridge δεν εχει τις τρυπες στα μεσοχαμηλα που εχει το Benchmark (οι οποιες δημιουργουν αυτη την ψευδαισθηση καθαροτητας και αναλυσης που εχει το Benchmark) αλλα αυτη ειναι προσωπικη αποψη. Δε τα εχω συγκρινει το ενα διπλα στο αλλο...