μα Τάσο φαντάζομαι ότι έτσι κι αλλιώς μιλούν για APSC φορμάτ. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που ζητά 15-80 σε FX και μάλιστα σε 2.8
και να παίρνει και 52αρια φίλτρα...
και να παίρνει και 52αρια φίλτρα...
Αστειέυομαι Βλάση!
Είναι σαν την φράση εκείνη που λέει οτι το μόνο που θέλω είναι ένας 18-400 f/1.2 και ενα φορτηγό για να τον κουβαλάω...
Στη θέση σου, απλώς θα έπαιρνα τον (απλό) Ταμρον 17-50/2.8 (δίχως VC).
Τάσο πιστεύεις ότι σε μέχρι αυτό το μήκος τελικά δεν είναι και τόσο απαραίτητο το VC;
Εγώ προς τα εκεί κλείνω. Αν κρίνω από τις λήψεις με τον 50/1.8 και τον 85/1.8 δεν βλέπω το λόγο να πάω σε VC. Μάλλον θα προτιμήσω τον φθηνότερο χωρίς VC.
Μια συνηθεια ειναι ολα.
Κι εγω εχοντας εκτιμησει το is του 18-55 του κιτ, νομιζα οτι δεν γινεται χωρις αυτο.
Τελικα, απλως συμβιβαζεσαι και εισαι πιο προσεκτικος. Υπαρχουν τροποι.
Υποεκθεση, 2-3 προσπαθειες, κρατημα αναπνοης...
Τωρα αν η διαφορα του νεου Ταμρον με σταθεροποιηση ειναι 100 ευρω και ειναι το ιδιο καλος, μπορει και να συμφερει.
Aν τον θες για φωτογραφιες μονο , τοτε μαλλον δε το θες και τοσο.
Αλλα αν το θες και για βιντεο , οπως εγω με την 7d , τοτε το vc ειναι απαραιτητο . αν τραβας στο χερι και οχι σε τριποδο.
Εάν προσπαθήσω να είμαι λίγο σταθερός, μπορώ και με τον απλό να κατεβώ στο 1/20 σε τέτοια εστιακά μήκη. 1-2-3 προσπάθειες, ένα καλό αποτέλεσμα θα έχω οπωσδήποτε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.