Αναβάθμιση Forum

Να κανω μια ερωτηση αν και δεν αφορα 100% την αναβαθμιση.
Υπαρχει δυνατοτητα να εμφανιζονται τα νεα μηνυματα μονο απο ορισμενες κατηγοριες που μπορω να ορισω; Ειτε απο τη σελιδα κατευθείαν, ειτε μεσω tapatalk

Το φορουμ ειναι παρα πολυ δραστηριο (καλο αυτο ) και μαζευονται παρα πολλα αδιαβαστα αν περασει πχ μια μερα χωρις να μπεις ... και χανεσαι...
Υπαρχουν κατηγοριες που δε με ενδιαφερουν καθολου. Θα ηθελα να τις "παρακαμψω"
Δεν εχω βρει τετοια επιλογη σε κανενα φορουμ βεβαια....

Αν γίνεται βάλτε ένα redirect στα παλιά php γιατί βγάζει Internal error και πιθανώς bookmarks σαν εμένα που είχα το
https://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/235-Επίγεια-Λήψη
να μην δουλεύουν

Κατά τα άλλα οικείο XenForo, προσωπικά δεν χρησιμοποιούσα ποτέ tapatalk (μόνο το να βάζω μεσάσοντα ήτοι πιθανό Man in the middle attack είναι αρκετό) αλλά το κανονικό site

Last edited:
Το ' χω ξαναπεί, αλλά δεν εισακούστηκα : τα μέλη του ΔΣ με το χρώμα, που χρησιμοποείται (σκούρο κόκκινο) δεν φαίνεστε στο σκούρο φόντο, που έχουμς ως επιλογή (το ίδιο ίσχυε και στην παλιά εμφάνιση του site). Φαίνονται σα μαύρες τρύπες στη λίστα των online μελών. Ε! Βάλτε ένα φωτεινό χρώμα, ρε παιδιά......!

Αντε ρε συ που δεν φαινονται. Εγω που παντα ειχα το dark mode μια χαρα φαινονται. μηπως χρειαζεται ρυθμιση το μονιτορ σου ?

Εγώ σιχαίνομαι το dark mode. Στο άσπρο όμως δεν έχω αρκετή αντίθεση ανάμεσα στα θέματα που έχω διαβάσει και σε αυτά που δεν έχω διαβάσει. Υποτίθεται ότι είναι bold οι τίτλοι, αλλά ανάλογα με τη γωνία της οθόνης του λαπιτόπ μπορεί και να μην ξεχωρίζει.

• Like
Reactions: lamprost
Αντε ρε συ που δεν φαινονται. Εγω που παντα ειχα το dark mode μια χαρα φαινονται. μηπως χρειαζεται ρυθμιση το μονιτορ σου ?
Με καμμιά ρύθμιση λέμε! Χάθηκε ένα ανοικτό χρωματάκι ή άσπρο, βρέ αδελφέ, τώρα που όλοι γίναμε γαλάζιοι (η πλέμπα δλδ)....;

Και εγώ σιχαίνομαι το Dark mode. Αλλά αυτό με το width στο light mode, είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα. Χάνω την μισή οθόνη.

Τα μέλη του ΔΣ είναι υποχθόνιοι τύποι που προτιμούν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας απαρατήρητοι. Για αυτό έχουν αυτό το χρώμα.

Το ΔΣ θέλει κανονικά κιτρίνιζμα .... και υποχθόνιοι και Αεκτζήδες ! :giggle:

• Haha
Reactions: K.ROMPOTIS
Επ Ωπ! Και γαύρους έχουμε και βαζελους!
Εεπ ειστε μειοψηφία, εσενα σε πιανει το μπαλάκι του τενις , κίτρινο ειναι κι αυτό ....🎾🎾🎾🎾

ΥΣ
Τάκη και η υπογραφή σου δεν φαινεται σε dark mode καλά :eek:

• Haha
Reactions: takisot
Στη mobile εκδοση στο λευκο φοντο δεν βλεπω καμια υπογραφη !

Ρε σεις....είπα να κλ@σω το βαρετο tapatalk επιτελους και να δοκιμάσω να το τρέξω στο κινητό από τον chrome ( εξαιρετική εμπειρία λογω χρώματος και διαμόρφωσης) Και ξαφνικά πρόσεξα κατά κάτω που έλεγε install app και λέω τιναι αυτό.....το πατάω........και ξάφνου το tapatalk μοιάζει πραγματικά ανέκδοτο.

Τωρα πατώντας ένα κουμπάκι έχεις avclub με ποιότητα desktop μεσω app. Τι να το κάνεις πλέον το παρωχημένο tapatalk

• Like
Reactions: anderm
Υποστηρίζουμε PWA (Progressive Web App), υπάρχει η δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στο forum μέσω αυτής, εκτός περιβάλοντος browser στο κινητό.
Η εμπειρία είναι πολύ καλή, αξίζει να το δοκιμάσετε.

Ρε σεις....είπα να κλ@σω το βαρετο tapatalk επιτελους και να δοκιμάσω να το τρέξω στο κινητό από τον chrome ( εξαιρετική εμπειρία λογω χρώματος και διαμόρφωσης) Και ξαφνικά πρόσεξα κατά κάτω που έλεγε install app και λέω τιναι αυτό.....το πατάω........και ξάφνου το tapatalk μοιάζει πραγματικά ανέκδοτο.

Τωρα πατώντας ένα κουμπάκι έχεις avclub με ποιότητα desktop μεσω app. Τι να το κάνεις πλέον το παρωχημένο tapatalk
Άργησες λιγουλακι αλλλα το πηρες χαμπάρι !!
Αυτό χρησιμοποιώ απο τη 2η μερα και είναι εξαιρετικό

Υποστηρίζουμε PWA (Progressive Web App), υπάρχει η δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στο forum μέσω αυτής, εκτός περιβάλοντος browser στο κινητό.
Η εμπειρία είναι πολύ καλή, αξίζει να το δοκιμάσετε.
να ρωτήσω πως ή θα με πάρεις με τις ντομάτες;;;;

Δες στις φωτό.

Επιλέγεις το μενού από το κινητό πάνω αριστερά και τέρμα κάτω σε αυτό γράφει install app.

Attachments

• 1617145844535.png
    1617145844535.png
    31.9 KB · Views: 38
  • 1617145871146.png
    1617145871146.png
    30.9 KB · Views: 38