Εμένα δεν μου δουλεύει καθόλου το Tapatalk εδώ και 2 ημέρες.Notifications από το tapatalk αυτά;
Επιλέγεις εκεί που λέει "leave conversations"Παιδιά,με ποιόν τρόπο σβύνω τα PM's?Επιλέγω το κουτάκι αλλά μετά στις επιλογές,δεν υπάρχει κάποια για delete.
Δηλαδή; Είναι καλύτερη η υφιστάμενη κατάσταση;Είχε εφαρμοστεί αυτή η πρόταση συγχώνευσης παλιότερα για ένα χρονικό διάστημα. Δημιούργησε διάφορα προβλήματα. Οι περισσότεροι είχαμε διαμαρτυρηθεί. Ώσπου καταργήθηκε επιτέλους και ησυχάσαμε!![]()
Τα προβλήματα ποια ήταν, τα οποία "ενοχλούσαν και εμπόδιζαν" τη συμμετοχή και τη δραστηριότητα στο forum;Δηλαδή στη συζήτηση που είχε τότε διεξαχθεί, ρωτηθήκαμε και υπήρξαν δύο τάσεις. Εκείνοι που δεν τους ένοιαζε, ή τους άρεσε το (τότε) καινούργιο σύστημα της συγχώνευσης και εκείνοι που ενοχλούνταν και εμποδίζονταν στη δραστηριότητα τους από αυτό.
Όπως καταλαβαίνεις, ανήκα στους δεύτερους!![]()
Να πώ επίσης ότι η πλατφόρμα πλέον αφήνει αρκετό χρόνο σε κάποιον να συμπληρώσει ενα post του ή να το διορθώσει αν το έστειλε βιαστικά ή ακόμη και να το συμπληρώσει με quote απο αλλο post .
Απο Safari, ολα κανονικα.Απο εχθες σε Mac OS ή iOS (Safari ή Chrome) iPad / iPhone / Macbook δεν μπορω να γραψω τιποτα σε κανενα πεδίο (νημα, pm κλπ).
Ολα ειναι κανονικά αλλά οταν παω να πατησω στο πεδιο για να γραψω απλα δεν γίνεται τπτ.
log off / restart κλπ δεν βοηθησαν.
Από Edge που ειμαι τωρα, δουλεύει κανονικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.