Αναβάθμιση ηχείων? Κι αν ναι, με ποια?

Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη... σχεδόν σε όλα... (σε κάποια καθόλου...).

Είχα την ευχάριστη εμπειρία να ακούσω το σύστημα του με τα Spendor... ομολογώ ήμουν λιγάκι προκατειλημένος, αλλά διαψεύστηκα ευχάριστα... το σύστημα του Μιχάλη μου φάνηκε εξαιρετικό, ισοροπημένο, με έκταση, δύναμη και μουσικότητα πολύ καλοστημένο... και ένα σύστημα που δεν μπήκα καν στην διαδικασία να αναλύσω να βρω τι μπορεί να βελτιωθεί κλπ (εκτός από τα καλώδια Μιχάλη...:flipout:).

Ακούσαμε για μερικές ώρες Μ Ο Υ Σ Ι Κ Η... τέλος.

Τα Spendor απέκτησαν μεγάλο σεβασμό στα αυτιά μου... (και οι Densen και όλα...)...μπράβο Μιχάλη!! να τα χαίρεσαι!! -bye-

Κατά τα άλλα εγώ είμαι υπέρ της B&W... matrix/nautilus... (είμαι ευτυχής κάτοχος 801 matrix S3) να ξέρετε είναι από τα πιο ολοκληρωμένα ηχεία που υπάρχουν λόγω σχεδιασμού από την αρχή τους... και στην μεταχειρισμένη αγορά μπορείτε να βρείτε διαμάντια κυριολεκτικά... ακόμα και καινούργια είναι σε πολύ λογικές τιμές αν αναλογιστούμε την τεχνογνωσία/τεχνολογία και σχεδιασμό που έχουν εν αντιθέσει με άλλους κατασκευαστές που παρουσιάζονται στο χαιεντ, από το πουθενά με τιμές άστα να πάνε...

Τα Cremona είναι πολύ καλά ηχεία αν τα βρεις σε καλή τιμή πάρτα επίσης με κλειστά τα μάτια...

Να ξέρεις όμως το άκουσα και δεν μου άρεσε που διαβάζω ή ακούω πολλές φορές είναι αποτέλεσμα πολυπαραγοντικό... όλα παίζουν ρόλο στην αλυσίδα... έχω ακούσει ATC να παίζουν χάλια, αλλά και εξαιρετικά...

Audio Physic... χμμ... σε σχέση με τα μεγάλα B&W... δεν...

Αυτά τα ολίγα από μένα...

Να είσαι καλά Χρίστο σε ευχαριστώ πολύ!! Μονο κ μονο το σχόλιο σου οτι ακουσαμε Μ Ο Υ Σ Ι Κ Η μου αρκει κ με χαροποιεί ιδιαιτερα, αναλογιζόμενος και το δικό σου εξαιρετικό κ μεγάλο, συστημα με το οποιο εχεις συνηθησει να ακους!!! Νομίζω πως για τον μικρό -εως πολύ μικρό- μου χώρο είμαι σε ενα σχετικά καλό επίπεδο... -bye-

Αλήθεια με ποια διαφωνεις εντελώς; Tα Vandersteen να υποθέσω;

Σε σχέση με τα υπόλοιπα που λες συμφωνω 100%... και σε σχέση με τα μτχ B&W. Μatrix - nautilus μονο βεβαια. Οπως κ στα Spendor η classic series είναι κάτι ξεχωριστό σε σχεση με τα υπόλοιπα ηχεια της εταιριας imo, ετσι κ στα B&W (δεν εννοω πως εχου κάποια σχεση τα ηχεια των δυο εταιριων, μην με παρεξηγησετε). Δεν θα έπαιρνα τπτ άλλο παρα μόνο κατι απο αυτες τις σειρες. Eδω να πω πως κ εγω με φτηνα B&W ειχα ξεκινησει. Βεβαια τα 801 και δη σε τόσο μεγάλο χωρο οπως του Θωμα θελουν πολύ καλή κ δυνατή ενισχυση απο πίσω για δωσουν αυτά που μπορουν... δεν ξέρω αν ο ολοκληρωμένος του θα αρκει!!

Τωρα σε σχεση με τα C.V. τι να πω δεν τα έχω ακουσει και δεν εχω αποψη ... πρέπει οπωδηποτε ομως Θωμά να μην βιαστεις και δεν το εννοω μονο σε σχεση με τα c.v εννοειται!!!!!

Περι εθνικοτήτων τώρα... τα B&W 100% Αγγλικά ενω τα Α. Physik Γερμανικά (το λέω γιατι ειπες πως θες Αγγλικά δλδ) ... πως τα μπέρδεψες ετσι βρε παιδάκι μου;;; -bye-

Last edited:
Από ό,τι διαβάζω έχουν προταθεί πάρα πολλά ηχεία και κάποια στιγμή λογικό είναι να χαθεί η μπάλα. Επιπλέον ο φίλος έχει μεγάλο χώρο και αυτοματως το κόστος απόκτησης ενός ηχείου ικανού να καλύψει αυτό το χωρο και ταυτόχρονα να παίζει πάρα πολύ καλά ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη και οι επιλογές του αναγκαστικά περιορίζονται.

Δεν έχω ακούσει τα Cerwin Vega, αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να συγκριθούν με ATC, B&W, Dynaudio, Chario. Όμως αν είναι να πάρει π.χ. (τυχαία η αναφορά) το ATC SCM 40, γιατί δεν μπορεί να διαθέσει τα 8500 για το ATC SCM 50 το παθητικό, τότε να μην πάρει το μικρό ATC γιατί δεν θα ακούει αυτό που πλήρωσε.

Σαφώς και πρέπει να ακούσει κι άλλα ηχεία για να έχει ολοκληρωμένη άποψη όσο γίνεται και ας αποφασίσει.

Απάντηση: Re: Αναβάθμιση ηχείων? Κι αν ναι, με ποια?

Διαβάζω σχόλια, αλλά επί της ουσίας... δυστυχώς... περίμενα ότι θα σχολιάσει κάποιος για τον σχεδιασμό των B&W... αλλά δυστυχώς δεν σχολίασε κανείς... και αναλωνόμαστε με "ηχειάκια" Cerwin Vega...

Τέλος πάντων... είναι δύσκολο φίλε sokmav να σου μεταδώσω τι εννοώ μέσα σε λίγες αράδες... το πως πρέπει να παίζει ένα ηχείο... εδώ περιμένω τον φίλο Νίκο που φτιάχνει ηχεία να μας πει αν θέλει μερικά πράγματα... από όλα τα ηχεία που αναφέρθηκαν τα B&W ΟΛΑ τα Matrix και ΟΛΑ τα Nautilus (μικρά ή μεγάλα) παίζουν σωστότερα, και καλύτερα... τελεία και παύλα.

Και το λέω σθεναρά ακριβώς επειδή έχω ακούσει πολλά... τώρα είναι ολίγον δύσκολο να μεταδώσω αυτά που ξέρω και ακούω, ιδιαίτερα σε φίλους που δεν με γνωρίζουν, δεν έχουμε ακούσει πράγματα μαζί και δεν έχουμε επίσης συζητήσει πράγματα μαζί... αλλά το έχω υποχρέωση να "προστατέψω" υπό μία έννοια τον φίλο Θωμά ή οποιονδήποτε άλλο από λάθος επιλογές, τουλάχιστον τονίζοντας μερικά πράγματα που έχουν διαχρονικές αξίες ή είναι κοινώς αποδεκτά...

Αν έχει ακούσει ένα κάρο πράγματα και πάρει απόφαση κατόπιν ωρίμου σκέψεως και προσωπικών γούστων, ναι να διαλέξει τα CV, αλλά ας ακούσει και άλλα πράγματα πρώτα...

Φίλε Θωμά σε περιμένω όποτε θες!!

Ποτέ δεν υπονόησα πως τα μεγάλα B&W δεν παίζουν σωστότερα.Ειδικά τα Ν.
Και δεν τα έβαλα μέσα στο 95% των λάθος επιλογών που είπα παραπάνω.Αλίμονο.
Και φυσικά δεν αμφισβητεί κανείς τις γνώσεις και το ενδιαφέρον σου.
Κι εγώ να τον προστατέψω θέλω όμως.Γιατί οι πιο πολλές προτάσεις που του έγιναν αφορούν άλλους χώρους.
Κι είναι και η αιτία που πολλοί έχουν αλλάξει 59863785 ηχεία κι ακόμα δεν ξέρουν τι τους φταίει.
Και δυστυχώς,για να βρεθεί ηχείο με τις αρετές που εννοείς και που τις ξέρω,πρέπει κάποιος να ανέβει πολύ πάνω από τις 5-10.000.
(Το έχω ψάξει ενδελεχώς τον τελευταίο καιρό,με φορτώθηκε κόσμος και κοσμάκης,χε χε..)
Και τα 801Μ,ένα τον χρόνο βγαίνουν σε αγγελία τα άτιμα...
Δεν χρειάζεται να ξαναπώ βέβαια πως δεν προτείνω σώνει και καλά τα C.V.,τρεις φορές το έχω πει ήδη..
Εγώ αν πρότεινα κάποια,αυτά ήταν μόνο οι Κύκλωπες της G.H....

Ναι Σωκράτη, θέλει ψάξιμο, και πολλές ακροάσεις... φίλος πέτυχε ένα ζεύγος 801Μ S3 προ ημερών σε εξαιρετική τιμή,... υπάρχουν...

Και με την σειρά μου δεν θέλω να φανεί ότι είμαι μονόπλευρος, σαφώς και το άκουσμα από αυτή την μάρκα είναι σχεδόν σαν ναρκωτικό, αλλά από την άλλη υπάρχουν πολλά άλλα καλά... και για όλα τα γούστα... το είπα πιο πάνω για τα Spendor... υπέροχο άκουσμα... τα Cremona, τα Harbeth..., ορισμένα Kef Reference, τα ATC υπό προυποθέσεις... κλπ...

Ναι Σωκράτη, θέλει ψάξιμο, και πολλές ακροάσεις... φίλος πέτυχε ένα ζεύγος 801Μ S3 προ ημερών σε εξαιρετική τιμή,... υπάρχουν...

Και με την σειρά μου δεν θέλω να φανεί ότι είμαι μονόπλευρος, σαφώς και το άκουσμα από αυτή την μάρκα είναι σχεδόν σαν ναρκωτικό, αλλά από την άλλη υπάρχουν πολλά άλλα καλά... και για όλα τα γούστα... το είπα πιο πάνω για τα Spendor... υπέροχο άκουσμα... τα Cremona, τα Harbeth..., ορισμένα Kef Reference, τα ATC υπό προυποθέσεις... κλπ...

Ο ενισχυτής που έχει δεν επαρκεί για τα B&W Matrix 801 Series 3. Για ποια ATC υπό προϋποθέσεις λες? Δε νομίζω τα 40άρια.

χθες καταφερα λοιπον να διασχίσω εγκάρσια το λεκανοπέδιο και να φορτωθώ στον audioj (Γιάννη) για την ακρόαση των Vega. Πρωτη εντυπωση μολις τα αντικρίσεις, το μέγεθος τους! Ειναι μεγάλα! Σιγουρα το σχήμα τους δεν το έχει επιμεληθεί κανείς designer. Στην εικόνα τους επικρατούν τα τεράστια Woofers που σε κάνουν να πιστεύεις ότι μόνο αυτά θα παίζουν και θα καλύπτουν ότι ήχο κυκλοφορεί τριγύρω. Ο χώρος του Γιάννη μικρός για το μέγεθος τους και η τοποθέτηση τους σίγουρα δεν τα κολακεύει καθότι είναι κοντά σε τοίχο και δη γωνία κι αυτά έχουν μεγάλο bass reflex στη πίσω κασόνα, συγνώμη πλευρά τους!
Ακουστικά τώρα. Πρώτη εντύπωση μόλις παίξουν, ήχος μεγάλος, το μπάσο παραδόξως δεν κυριαρχεί αφήνοντας τον ήχο να σε πυροβολεί μεν, ισορροπημένα δε. Τα πάντα συμβαίνουν μπροστά σου σαν να κάθεσαι στη πρώτη σειρά μιας συναυλίας. Δεν κολακεύει τιποτα, ότι του δώσεις θα στο πετάξει στα μούτρα, σε σχέση με τα Vienna που είχα ακούσει και στρογγυλεύανε τα πράγματα. Οι υψηλές τους δεν ξυρίζουν αλλά δεν θα της πεις και στρογγυλές. Τα πιατίνια κλπ θα ακουστούν σαν πιατίνια κλπ. Το καλύτερο τους σημείο οι μεσαίες και ειδικά οι φωνές οι οποίες ειναι τρομακτικά αληθοφανείς νομίζοντας ότι θα απλώσεις το χέρι και θα τους αγγίξεις στα 2 μέτρα. Το μπάσο είναι τρομερά γρήγορο και με πολύ καλή άρθρωση, και δεν επικρατεί του τελικού αποτελέσματος, παράδοξο αν τα έχεις δει χωρίς να παίζουν. Απ την άλλη όμως είναι φοβερά βαθύ και με ενέργεια που σε χτυπάει στο στομάχι, αφού έχει χτυπήσει πρώτα ότι άλλο βρίσκεται στο δωμάτιο και δεν στερεώνεται καλα!
Οσο περνούσε η ώρα και τα ακούσματα διαδέχοταν το ένα το άλλο ξεχνούσες ότι παίζουν ηχεία και ήταν σαν να ήσουν σ ενα συναυλιακό χώρο. Ειναι ότι πιο live έχω ακούσει, αν μπορώ να το αποδώσω μ έναν όρο. Ετσι ειναι ο Αμερικάνικος ήχος μάλλον?
Αν τ ακούσεις και σε ρωτήσουν πόσο θεωρείς ότι κοστίζουν θα πεις γύρω στα 10Κ, βάσει όσων έχεις ακούσει στις διάφορες κατηγορίες τιμής. Η τιμή τους κάτω από το 1,5Κ είναι απλά ανέκδοτο! Μονο τις κασόνες, συγγνώμη κουτιά τους, να παραγγείλεις σ ένα μαραγκό θα πληρώσεις περισσότερα! Το Hi End του φτωχού?
Διαπιστώσεις μετά κι από αυτή την ακρόαση. Τα μεγάλα ηχεία βγάζουν ήχο που σε καθηλώνει. Τα υπόλοιπα ηχεία βγάζουν ήχο που ψάχνεις δικαιολογία για να τα αλλάξεις. Αν έχετε χρήματα και τον χώρο δοκιμάστε να πάρετε ηχεία με μεγάλες μονάδες και καμπίνες. Ανεξαρτήτως χρημάτων πάρτε τα Vega εφόσον αντέχετε το πραγματικό γεγονός. Τα Vienna πχ σε καθηλώνουν κι αυτά αλλά αποκλίνουν από την πραγματικότητα των Vega. Κάθεσαι μακρύτερα από την σκηνή, πίνεις το ποτάκι σου και μιλάς με την κοπέλα (γυναίκα) σου απολαμβάνοντας μουσική. Με τα Vega δεν μιλάς με κανέναν, είσαι στη πρώτη γραμμή όρθιος και ακούς το συγκρότημα ανάμεσα σε άλλους που σε σπρώχνουν..

Θα συμφωνήσω απολύτως με τον Θωμά!
..μόλις ακούσει κάποιος τα Vega, "μπαίνει" στη διαδικασία να τα "συγκρίνει" με ηχεία που κοστίζουν πάρα πολύ ακριβότερα. Αυτό τα λέει όλα. (Ευχαριστώ για το site!)

αληθεια να δωσεις κ τον εν/τη κ να πας σε ενα απο τα μεγάλα ενεργά της atc το εχεις σκεφτει εστω κ μτχ;

βεβαια τα 50 δεν ξέρω αν θα φτάνουν για τον χώρο σου οποτε μάλλον ξεφευγουμε πολύ μετά...
(πάντως πριν καιρο ο κος Θεμης ειχε ενα ζευγαρι ενεργά 50 με descrete amps παρακαλω... δεν ξέρω αν θα τα έχει ακομα .. αν θυμαμαι καλα ηταν σε πολύ καλή τιμή)

Κι εγώ πιστεύω πώς ό,τι ακούγεται εντυπωσιακό την πρώτη φορά δεν είναι ικανοποιητικό μακροπρόθεσμα. Vandersteen, Spendor, ATC, B&W (στα 8xx), Sonus Faber (στα Hommage) δεν είναι είναι εντυπωσιακά ηχεία. Την αξία τους την καταλαβαίνεις όταν περνάει η ώρα.

Ξαναδιαβάζοντας το θέμα θα έλεγα να κρατήσεις τα υπάρχοντα ηχεία για τις χαλαρές ακροάσεις και για ήρεμες καταστάσεις και να πάρεις και τα Cerwin Vega όταν θες να τα χώνεις και να έχεις μεγάλο ήχο. Πιο φτηνά θα σου βγεί και θα είσαι πλήρης. Θα αλλάζεις ηχεία και αυτόματα και ήχο κατα βούληση.

Ξαναδιαβάζοντας το θέμα θα έλεγα να κρατήσεις τα υπάρχοντα ηχεία για τις χαλαρές ακροάσεις και για ήρεμες καταστάσεις και να πάρεις και τα Cerwin Vega όταν θες να τα χώνεις και να έχεις μεγάλο ήχο. Πιο φτηνά θα σου βγεί και θα είσαι πλήρης. Θα αλλάζεις ηχεία και αυτόματα και ήχο κατα βούληση.

και @αμώ τις προτάσεις.... :ernaehrung004:

+1

χμμμ δεν ξερω αν ειναι τοσο καλη ιδεα αυτη... ποσο πια να τα "χωσει" κανεις;
αντιθετα η ακρόαση σε "κανονικές" εντάσεις κ εννοώ εντάσεις που κάθε ηχογράφηση σου δινει το καλυτερο που μπορει, χωρις να "πεφτουν τα ντουβαρια" που λέει κ το τραγουδι, ειναι πολύ πιο συνηθισμένη και εκει φαίνονται οι όποιες αδυναμιες πολύ καθαρά... (δεν μιλάω για τα cv... γενικώς το λέω)

χμμμ δεν ξερω αν ειναι τοσο καλη ιδεα αυτη... ποσο πια να τα "χωσει" κανεις;
αντιθετα η ακρόαση σε "κανονικές" εντάσεις κ εννοώ εντάσεις που κάθε ηχογράφηση σου δινει το καλυτερο που μπορει, χωρις να "πεφτουν τα ντουβαρια" που λέει κ το τραγουδι, ειναι πολύ πιο συνηθισμένη και εκει φαίνονται οι όποιες αδυναμιες πολύ καθαρά... (δεν μιλάω για τα cv... γενικώς το λέω)

Πόσο;
Εγώ στην ζωή μου 2-3 φορές έχω ακούσει αυτό,σε σωστή ένταση,χε χε....:music-smiley-006::violent-smiley-030:

Να προσθέσω ότι τα καλοστημένα συστήματα δεν είναι κατ ανάγκη ακριβά... αυτά προς απάντηση των παραπομπών των ηχητικών αποτελεσμάτων σε σχέση με χρηματικές αξίες... άλλες οι καινούργιες τιμές, άλλες οι τιμές μεταχειρισμένων... και φυσικά στην Ελλάδα επειδή κάποια προϊόντα κυκλοφορούν παραπάνω από άλλα... που ίσως είναι πολύ καλύτερα, αλλά επειδή δεν τα ξέρει ο κόσμος... αυτά μπορεί να έχουν χαμηλές τιμές... (αναφέρομαι κυρίως σε ενισχυτικά).

Θέλει μερικές βαθιές ανάσες, μερικά βήματα πίσω... χαλαρά... και να γίνει σοβαρή αξιολόγηση του τι σου αρέσει τι όχι κλπ... μπορείς να κρατάς και σημειώσεις μυαλό είναι αυτό και εγώ ξεχνώ μικρές λεπτομέρειες...

Τίποτε δεν είναι υποχρεωτικό... αρκεί να φτάσεις στο θεμιτό και ευχάριστο ήχο που θες... εννοώ πως τα ενισχυτικά είναι πακέτο με τα ηχεία, στις περισσότερες περιπτώσεις... και μάλλον πρέπει να το δεις έτσι...

Οι αναβαθμίσεις κοστίζουν,... έτσι είναι..., αλλά αν δεν βιαστεί κανείς και κάνει έξυπνες ψυχολογημένες κινήσεις μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει, χωρίς να πληρώσει πάρα πολλά.

Τον σωστό συνδυασμό θα τον έχεις βρει, όταν μπροστά στο σύστημα σου είσαι χαλαρός, το πόδι κουνιέται ρυθμικά και απλά βρίσκεσαι σε μια κατάσταση ηρεμίας... οι ταχυκαρδίες και τα live... είναι συνταγή για εκνευρισμό... ότι μουσική και αν ακούς...

Να προσθέσω ότι τα καλοστημένα συστήματα δεν είναι κατ ανάγκη ακριβά... αυτά προς απάντηση των παραπομπών των ηχητικών αποτελεσμάτων σε σχέση με χρηματικές αξίες... άλλες οι καινούργιες τιμές, άλλες οι τιμές μεταχειρισμένων... και φυσικά στην Ελλάδα επειδή κάποια προϊόντα κυκλοφορούν παραπάνω από άλλα... που ίσως είναι πολύ καλύτερα, αλλά επειδή δεν τα ξέρει ο κόσμος... αυτά μπορεί να έχουν χαμηλές τιμές... (αναφέρομαι κυρίως σε ενισχυτικά).

Θέλει μερικές βαθιές ανάσες, μερικά βήματα πίσω... χαλαρά... και να γίνει σοβαρή αξιολόγηση του τι σου αρέσει τι όχι κλπ... μπορείς να κρατάς και σημειώσεις μυαλό είναι αυτό και εγώ ξεχνώ μικρές λεπτομέρειες...

Τίποτε δεν είναι υποχρεωτικό... αρκεί να φτάσεις στο θεμιτό και ευχάριστο ήχο που θες... εννοώ πως τα ενισχυτικά είναι πακέτο με τα ηχεία, στις περισσότερες περιπτώσεις... και μάλλον πρέπει να το δεις έτσι...

Οι αναβαθμίσεις κοστίζουν,... έτσι είναι..., αλλά αν δεν βιαστεί κανείς και κάνει έξυπνες ψυχολογημένες κινήσεις μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει, χωρίς να πληρώσει πάρα πολλά.

Τον σωστό συνδυασμό θα τον έχεις βρει, όταν μπροστά στο σύστημα σου είσαι χαλαρός, το πόδι κουνιέται ρυθμικά και απλά βρίσκεσαι σε μια κατάσταση ηρεμίας... οι ταχυκαρδίες και τα live... είναι συνταγή για εκνευρισμό... ότι μουσική και αν ακούς...

Αν και το δικό του κριτήριο είναι το ίδιο,νομίζω πως έχει αναφέρει καθαρά απ' την αρχή πως ήδη το έχει...
Οπότε μάλλον τζάμπα τα λέμε.

Να με συγχωρείς δεν τα λέω τσάμπα... είπε ότι θέλει ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ... αυτό δεν γίνετε αν δεν έχει μεγάλα driver (ή πολλά) ούτως ώστε να μετακινήσει αέρα... αυτό δε επιτυγχάνεται με ηχεία που παίζουν απλά δυνατά... θέλεις μεγάλα ηχεία... μεγάλο όγκο καμπίνας... και τα απαιτούμενα ρεύματα να οδηγηθούν...

Να με συγχωρείς δεν τα λέω τσάμπα... είπε ότι θέλει ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ... αυτό δεν γίνετε αν δεν έχει μεγάλα driver (ή πολλά) ούτως ώστε να μετακινήσει αέρα... αυτό δε επιτυγχάνεται με ηχεία που παίζουν απλά δυνατά... θέλεις μεγάλα ηχεία... μεγάλο όγκο καμπίνας... και τα απαιτούμενα ρεύματα να οδηγηθούν...

Έχω πει ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο καμιά δεκαριά σελίδες πρίν,5 σελίδες πριν και στην προπροηγούμενη...EDIT:αντιπροπροηγούμενη.

Νομίζω όλοι τα ίδια λέμε, χρειάζομαι μεγάλο ηχείο το οποίο όμως να μπορεί να οδηγηθεί από τον ολοκληρωμένο που έχω. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία αλλαγής όλης της αλυσίδας που με τοσο κόπο απέκτησα και με ικανοποιεί ηχητικά ήδη. Θα πείτε που πας ξυπολητος στ αγκάθια εφόσον δεν έχεις τα χρήματα που απαιτούνται κι εκεί θα απαντήσω (ευχηθώ) αυτό που λέει ο Χρήστος οτι δηλαδή δεν θες πολλά χρήματα για να αποκτήσεις αυτό που θα παίξει όπως σε ικανοποιεί. Τρανό παράδειγμα τα Cerwin, τα μεταχειρισμένα Vienna, και ο ..Μπουλαματσης!

Σήμερα πέρασα πάλι από το Νίκο γιατί μου χρωστούσε ν ακούσω όπως πρέπει τους Κυκλωπες κατι που δεν καταφέραμε τη τελευταία φορά που τον είχα επισκεφτεί. Κι ο αθεοφοβος για να πάρει το αίμα του πίσω μου έβαλε ν ακούσω τη νέα έκδοση του Κυκλωπα. Οδηγούμενα από 2 τελικούς του Τσακιριδη (Αρτεμης) έπαιξαν κ α τ α π λ η κ τ ι κ α!! Μπάσο εκτενές, μεσαίες και ένα εκπληκτικό τουιτερ το οποίο ήταν τόσο αναλυτικό και τόσο γλυκό που ήθελες να ακούς με τις ώρες. Μη με ρωτήσετε ποιο τουιτερ, ρωτήστε τον ίδιο γιατί μου το ανέφερε αλλα εδώ δεν ήξερα οτι τα B&W ειναι Αγγλικά θα θυμάμαι ποιο ήταν..

Απαραίτητη η βόλτα απο το χώρο του Νίκου για όποιον θέλει να αγοράσει ηχείο μέχρι τα 6χιλ και να πληρώσει κάτω απο τα μισά.

Μάλλον η αναζητηση οδηγείται στο τέλος της, αφήνοντας ένα ερωτηματικό για τα matrix του Χρήστου. Τ επόμενα ηχεία μου θα ειναι geometric harmony που ειναι και Αγγλικά!

Το μόνο ηχείο που δεν έχει δίπλα του ερωτηματικό, φίλε Θωμά... σε περιμένω είπαμε... να ξέρεις για σένα μπήκα στην συζήτηση, δεν παίρνω μέρος σε τέτοιες συζητήσεις συνήθως...-bye-

Εγώ αν πρότεινα κάποια,αυτά ήταν μόνο οι Κύκλωπες της G.H....

Νομίζω όλοι τα ίδια λέμε, χρειάζομαι μεγάλο ηχείο το οποίο όμως να μπορεί να οδηγηθεί από τον ολοκληρωμένο που έχω. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία αλλαγής όλης της αλυσίδας που με τοσο κόπο απέκτησα και με ικανοποιεί ηχητικά ήδη. Θα πείτε που πας ξυπολητος στ αγκάθια εφόσον δεν έχεις τα χρήματα που απαιτούνται κι εκεί θα απαντήσω (ευχηθώ) αυτό που λέει ο Χρήστος οτι δηλαδή δεν θες πολλά χρήματα για να αποκτήσεις αυτό που θα παίξει όπως σε ικανοποιεί. Τρανό παράδειγμα τα Cerwin, τα μεταχειρισμένα Vienna, και ο ..Μπουλαματσης!

Σήμερα πέρασα πάλι από το Νίκο γιατί μου χρωστούσε ν ακούσω όπως πρέπει τους Κυκλωπες κατι που δεν καταφέραμε τη τελευταία φορά που τον είχα επισκεφτεί. Κι ο αθεοφοβος για να πάρει το αίμα του πίσω μου έβαλε ν ακούσω τη νέα έκδοση του Κυκλωπα. Οδηγούμενα από 2 τελικούς του Τσακιριδη (Αρτεμης) έπαιξαν κ α τ α π λ η κ τ ι κ α!! Μπάσο εκτενές, μεσαίες και ένα εκπληκτικό τουιτερ το οποίο ήταν τόσο αναλυτικό και τόσο γλυκό που ήθελες να ακούς με τις ώρες. Μη με ρωτήσετε ποιο τουιτερ, ρωτήστε τον ίδιο γιατί μου το ανέφερε αλλα εδώ δεν ήξερα οτι τα B&W ειναι Αγγλικά θα θυμάμαι ποιο ήταν..

Απαραίτητη η βόλτα απο το χώρο του Νίκου για όποιον θέλει να αγοράσει ηχείο μέχρι τα 6χιλ και να πληρώσει κάτω απο τα μισά.

Μάλλον η αναζητηση οδηγείται στο τέλος της, αφήνοντας ένα ερωτηματικό για τα matrix του Χρήστου. Τ επόμενα ηχεία μου θα ειναι geometric harmony που ειναι και Αγγλικά!

Κάτι ήξερα,χε χε....
Και συγνώμη αν παρεξηγήθηκα σε κάποια σημεία ως τώρα...
Ο λόγος είναι πως μάλλον είχα τον ίδιο καημό με τον αγαπητό Θωμά.

Last edited: