DomieMic65
Supreme Member
Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη... σχεδόν σε όλα... (σε κάποια καθόλου...).
Είχα την ευχάριστη εμπειρία να ακούσω το σύστημα του με τα Spendor... ομολογώ ήμουν λιγάκι προκατειλημένος, αλλά διαψεύστηκα ευχάριστα... το σύστημα του Μιχάλη μου φάνηκε εξαιρετικό, ισοροπημένο, με έκταση, δύναμη και μουσικότητα πολύ καλοστημένο... και ένα σύστημα που δεν μπήκα καν στην διαδικασία να αναλύσω να βρω τι μπορεί να βελτιωθεί κλπ (εκτός από τα καλώδια Μιχάλη...).
Ακούσαμε για μερικές ώρες Μ Ο Υ Σ Ι Κ Η... τέλος.
Τα Spendor απέκτησαν μεγάλο σεβασμό στα αυτιά μου... (και οι Densen και όλα...)...μπράβο Μιχάλη!! να τα χαίρεσαι!!
Κατά τα άλλα εγώ είμαι υπέρ της B&W... matrix/nautilus... (είμαι ευτυχής κάτοχος 801 matrix S3) να ξέρετε είναι από τα πιο ολοκληρωμένα ηχεία που υπάρχουν λόγω σχεδιασμού από την αρχή τους... και στην μεταχειρισμένη αγορά μπορείτε να βρείτε διαμάντια κυριολεκτικά... ακόμα και καινούργια είναι σε πολύ λογικές τιμές αν αναλογιστούμε την τεχνογνωσία/τεχνολογία και σχεδιασμό που έχουν εν αντιθέσει με άλλους κατασκευαστές που παρουσιάζονται στο χαιεντ, από το πουθενά με τιμές άστα να πάνε...
Τα Cremona είναι πολύ καλά ηχεία αν τα βρεις σε καλή τιμή πάρτα επίσης με κλειστά τα μάτια...
Να ξέρεις όμως το άκουσα και δεν μου άρεσε που διαβάζω ή ακούω πολλές φορές είναι αποτέλεσμα πολυπαραγοντικό... όλα παίζουν ρόλο στην αλυσίδα... έχω ακούσει ATC να παίζουν χάλια, αλλά και εξαιρετικά...
Audio Physic... χμμ... σε σχέση με τα μεγάλα B&W... δεν...
Αυτά τα ολίγα από μένα...
Να είσαι καλά Χρίστο σε ευχαριστώ πολύ!! Μονο κ μονο το σχόλιο σου οτι ακουσαμε Μ Ο Υ Σ Ι Κ Η μου αρκει κ με χαροποιεί ιδιαιτερα, αναλογιζόμενος και το δικό σου εξαιρετικό κ μεγάλο, συστημα με το οποιο εχεις συνηθησει να ακους!!! Νομίζω πως για τον μικρό -εως πολύ μικρό- μου χώρο είμαι σε ενα σχετικά καλό επίπεδο...
Αλήθεια με ποια διαφωνεις εντελώς; Tα Vandersteen να υποθέσω;
Σε σχέση με τα υπόλοιπα που λες συμφωνω 100%... και σε σχέση με τα μτχ B&W. Μatrix - nautilus μονο βεβαια. Οπως κ στα Spendor η classic series είναι κάτι ξεχωριστό σε σχεση με τα υπόλοιπα ηχεια της εταιριας imo, ετσι κ στα B&W (δεν εννοω πως εχου κάποια σχεση τα ηχεια των δυο εταιριων, μην με παρεξηγησετε). Δεν θα έπαιρνα τπτ άλλο παρα μόνο κατι απο αυτες τις σειρες. Eδω να πω πως κ εγω με φτηνα B&W ειχα ξεκινησει. Βεβαια τα 801 και δη σε τόσο μεγάλο χωρο οπως του Θωμα θελουν πολύ καλή κ δυνατή ενισχυση απο πίσω για δωσουν αυτά που μπορουν... δεν ξέρω αν ο ολοκληρωμένος του θα αρκει!!
Τωρα σε σχεση με τα C.V. τι να πω δεν τα έχω ακουσει και δεν εχω αποψη ... πρέπει οπωδηποτε ομως Θωμά να μην βιαστεις και δεν το εννοω μονο σε σχεση με τα c.v εννοειται!!!!!
Περι εθνικοτήτων τώρα... τα B&W 100% Αγγλικά ενω τα Α. Physik Γερμανικά (το λέω γιατι ειπες πως θες Αγγλικά δλδ) ... πως τα μπέρδεψες ετσι βρε παιδάκι μου;;;
Last edited: