Αναβάθμιση ηχείων? Κι αν ναι, με ποια?

ε, εγώ θα πάρω τις Ερινύες για να μην κοιμάμαι τα βράδια! Ο Νίκος έχει την απάντηση για κάθε ανάγκη, thats for sure!

Δεν παιρνεις την νηρηιδα που ειναι καλοαναθρεμμένη να μην έχω τυψεις?:BDGBGDB55:

ποια ειναι παλι η Νηρηιδα? Εχει 10ρι? Εχει τεχνικές της καμπίνας με τη μέθοδο του Πολύφημου? Εχει twitter Πολυφημου? Βρε μη με μπερδευεις αφου βρηκαμε τι χρειάζομαι :)

Νηρηίδα φίλε ειναι η Αμφιτρίτη αλλά μία κυριά οποτε πάει σε μεγάλα σαλόνια παιρνει και τον συζηγο....Ποσειδώνα
Μην φοβάσαι και εγω τώρα μαθαίνω μυθολογία :flipout::flipout:
Με τον καιρό πιστευω να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ πατέρα και γιού ;-))

τωρα μιλας καλα. Αν κι εγω θελω εναν μεγαλυτερο Πολύφημο έτσι για να δικαιολογήσει και το μύθο γύρω από το όνομα του.

τωρα μιλας καλα. Αν κι εγω θελω εναν μεγαλυτερο Πολύφημο έτσι για να δικαιολογήσει και το μύθο γύρω από το όνομα του.

Πολύφημος ; Θα έχει ένα τουήτερ και για τα δύο κανάλια ; και συ ποιος θα είσαι ; ο Ούτις ;;;

Απάντηση: Re: Αναβάθμιση ηχείων? Κι αν ναι, με ποια?

Νηρηίδα φίλε ειναι η Αμφιτρίτη αλλά μία κυριά οποτε πάει σε μεγάλα σαλόνια παιρνει και τον συζηγο....Ποσειδώνα

:worshippy::grinning-smiley-043

Μετα τις περιγραφές του Θωμά, κι αφού "πέρναγα" απο Πειραιά και είχα και cd(τυχαία..:flipout:) μαζί μου, είπα να ακούσω κι εγώ τον "Πολύφημο" στη σπηλιά του! Έχω να πω πως είναι απο τα σοβαρότερα ηχεία που έχω ακούσει ever. Είμαι fan των Ελληνικών κατασκευών:fahne90: αλλά ανεξαρτήτως γούστου(και τιμής..) εαν κάποιος "ψάχνεται" πρέπει να τα ακούσει!

Re: Απάντηση: Αναβάθμιση ηχείων? Κι αν ναι, με ποια?

Μετα τις περιγραφές του Θωμά, κι αφού "πέρναγα" απο Πειραιά και είχα και cd(τυχαία..:flipout:) μαζί μου, είπα να ακούσω κι εγώ τον "Πολύφημο" στη σπηλιά του! Έχω να πω πως είναι απο τα σοβαρότερα ηχεία που έχω ακούσει ever. Είμαι fan των Ελληνικών κατασκευών:fahne90: αλλά ανεξαρτήτως γούστου(και τιμής..) εαν κάποιος "ψάχνεται" πρέπει να τα ακούσει!

Αν ξεφυγεις απο τα Cerwin τότε θα μπλεξεις κι εσύ στα άδυτα της μυθολογίας

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναβάθμιση ηχείων? Κι αν ναι, με ποια?

Αν ξεφυγεις απο τα Cerwin τότε θα μπλεξεις κι εσύ στα άδυτα της μυθολογίας

Εχω μπλέξει τόσα χρόνια με την Άρτεμις!!!! λες να τη παρατήσω για το ...μάτι του Πολύφημου;; χαχαχαχαχαχα!!! ..ο Οδυσσέας τον νίκησε όμως, με 10"ιντζα μαθαίνω...!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναβάθμιση ηχείων? Κι αν ναι, με ποια?

Εχω μπλέξει τόσα χρόνια με την Άρτεμις!!!! λες να τη παρατήσω για το ...μάτι του Πολύφημου;; χαχαχαχαχαχα!!! ..ο Οδυσσέας τον νίκησε όμως, με 10"ιντζα μαθαίνω...!

Θα μπω κι εγώ στο πλήρωμα του, τόσα χρόνια καπετάνιος κατι θα ξέρει

Επανερχομαι στο θεμα δεδομενου οτι στην τελικη λιστα μπαινον και τα Ursa Major που καταφερα ν ακουσω. Τι μεγαλος ηχος και ποσο κοντα σε χροιες που μ αρεσουν! I just loved them!

Μ έναν arcam μικρό, δηλαδή όχι τίποτα ιδιαίτερο. Παρ όλα αυτά όμως ο ήχος ήταν μεγάλος κι επιβλητικός χωρίς να ξυριζει πουθενά αν και δοκίμασα κάποια τραγουδια που ειναι εύκολο να κουράσουν. Το πιο σημαντικό όμως ειναι ότι τ άκουσα συγκριτικά με τα ηχεία που έχω και όντως ειναι αναβάθμιση!

Οντας έτοιμος για την επόμενη αγορά ηχειων η τελευταία εναλλακτική που θα εξέταζα θα ήταν τα ενεργά. Θεωρείτε πως υπάρχει ενεργό ζευγάρι το οποίο να γεμίζει 50 τετ μέτρα και να μην ειναι "στουντιακής" απόδοσης; Είπαμε μου αρεσει ο ζεστός ήχος :)

τα μονα σοβαρά ενεργά που ειχα την ευκαιρια να ακουσω με δικό μου υλικό, σε σχετικά μεγάλο δωματιο, για αρκετή ωρα και σε διαφορετικες μερες ηταν τα 100αρια discrete amp της ATC σε στην εκθεση κατι χρονια πριν τα οποια σε καμια περίπτωση δεν μου φανηκαν "στουντιακά" με την κακη ενοια του ορου οπως φανταζομαι πως θα το εννοεις....

Ναι με την κακή, για μένα, έννοια το λέω. Δεν θέλω απόλυτο ήχο κι ας ειναι, ίσως, σωστός. Προτιμώ τον ήχο που δεν κουράζει και με φοβίζει η ηχοληπτικη άποψη των ενεργών..

ε τοτε αφου εχεις και ενα ζευγαρι καλών εν/των (καλά θυμάμαι; ) και σου αρεσουν τα chario μηπως να μην κουραζεσαι άλλο;
απο την άλλη μια ακροαση δεν πειραξε ποτε κανεναν ...