Αναβάθμιση ηχείων? Κι αν ναι, με ποια?

Το μόνο ηχείο που δεν έχει δίπλα του ερωτηματικό, φίλε Θωμά... σε περιμένω είπαμε... να ξέρεις για σένα μπήκα στην συζήτηση, δεν παίρνω μέρος σε τέτοιες συζητήσεις συνήθως...-bye-

Χρήστο ευχαριστώ για την παρέκκλιση απο τις συνήθειες σου :) θα μιλήσουμε τηλ για τα περαιτέρω

Μιχάλη να πάς οπως και δήποτε στο Νίκο...
Φεύγεις πιο "πλούσιος" από το χώρο του και σε ακούσματα και σε απόψεις μιας και ο Νίκος είναι ανοικτός σε συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων...
Για τα ηχεία του καλύτερα να μην μιλήσω... Διότι τα transmission line του μετά από μήνες ακόμα τα αναπολώ.... απόλυτα ξεκούραστο ηχείο... αναλυτικό... μετρημένο, χωρίς υπερβολές πουθενά με μια ισορροπία σε όλο το φάσμα... Εξαίσιο!

Ξαναδιαβάζοντας το θέμα θα έλεγα να κρατήσεις τα υπάρχοντα ηχεία για τις χαλαρές ακροάσεις και για ήρεμες καταστάσεις και να πάρεις και τα Cerwin Vega όταν θες να τα χώνεις και να έχεις μεγάλο ήχο. Πιο φτηνά θα σου βγεί και θα είσαι πλήρης. Θα αλλάζεις ηχεία και αυτόματα και ήχο κατα βούληση.

Και μένα με βρίσκει σύμφωνο αυτή η ιδέα. Έχοντας διχαστεί στο παρελθόν ανάμεσα σε ηχεία διαφορετικής φιλοσοφίας και γνωρίζοντας ότι κάθε σχολή έχει τις χάρες της, θα ήμουν απολύτως ικανοποιημένος μόνο αν έπαιρνα 2-3 ζευγάρια ώστε να ακούω ανάλογα με τα κέφια μου. Ως εκ τούτου, η τελική και μοναδική μου επιλογή ήταν προϊόν συμβιβασμού.

Το tower ειναι για μικρότερους χωρους

Tio δεν ήταν πρόταση για το χώρο σου αλλά λίγο οφ τοπικ για το γεγονός ότι μας αρέσουν τα ηχεία του Νίκου.. :2thumb22sup:

Tio δεν ήταν πρόταση για το χώρο σου αλλά λίγο οφ τοπικ για το γεγονός ότι μας αρέσουν τα ηχεία του Νίκου.. :2thumb22sup:

Σωστά! Σόρυ Θωμά για τη σύγχυση που προκάλεσα, για την περίπτωσή σου είναι οι Κύκλωπες, μην παρεκκλίνεις εσύ!

Και μένα με βρίσκει σύμφωνο αυτή η ιδέα. Έχοντας διχαστεί στο παρελθόν ανάμεσα σε ηχεία διαφορετικής φιλοσοφίας και γνωρίζοντας ότι κάθε σχολή έχει τις χάρες της, θα ήμουν απολύτως ικανοποιημένος μόνο αν έπαιρνα 2-3 ζευγάρια ώστε να ακούω ανάλογα με τα κέφια μου. Ως εκ τούτου, η τελική και μοναδική μου επιλογή ήταν προϊόν συμβιβασμού.

υπάρχουν πρακτικής φύσεως προβλήματα σε αυτή την επιλογή, όπως πως θα βρεις το χώρο να χωρέσουν όλες οι επιλογές σου κλπ. Προτιμώ να βρω τη πιο ισορροπημένη λύση από όλες τις ενδεχόμενες και θεωρώ πως είμαι πλέον κοντά στο να την βρω

αφού το πας για ευφωνικό νομίζω πως δεν πρέπει να παραλείψεις για τόσο μεγάλο χώρο να ακούσεις και αυτό:http://www.geometricharmony.com/Products_Diamond

edit: το λινκ μας τα χαλάει. Τον Κύκλωπα εννοούσα

στις 25-02-2013 ώρα 20:49. Γατάκια!

Με γειές!

Τώρα Κύκλωπες θα είναι....Τιτάνες θα είναι...
Ο Θωμάς βαδίζει στον σωστό δρόμο,χε χε...

Σε κάθε περίπτωση πάντως προσπάθησε να τα ακούσεις και στο χώρο σου με τον ενισχυτή σου.

αυτο να λέγεται! Παντως, μια ιδεα την παίρνεις στις ακροάσεις δεδομένου οτι ακουω πάντα CDs που τα έχω ακούσει σπίτι μου

Re: Απάντηση: Αναβάθμιση ηχείων? Κι αν ναι, με ποια?

Τώρα Κύκλωπες θα είναι....Τιτάνες θα είναι...
Ο Θωμάς βαδίζει στον σωστό δρόμο,χε χε...

Το μόνο σίγουρο ότι δεν θα είναι Κυκλωπες! :) Θα μαθουμε ολη τη μυθολογια για να βρουμε ηχεια..

Σήμερα πέρασα πάλι από το Νίκο γιατί μου χρωστούσε ν ακούσω όπως πρέπει τους Κυκλωπες κατι που δεν καταφέραμε τη τελευταία φορά που τον είχα επισκεφτεί. Κι ο αθεοφοβος για να πάρει το αίμα του πίσω μου έβαλε ν ακούσω τη νέα έκδοση του Κυκλωπα. Οδηγούμενα από 2 τελικούς του Τσακιριδη (Αρτεμης) έπαιξαν κ α τ α π λ η κ τ ι κ α!! Μπάσο εκτενές, μεσαίες και ένα εκπληκτικό τουιτερ το οποίο ήταν τόσο αναλυτικό και τόσο γλυκό που ήθελες να ακούς με τις ώρες. Μη με ρωτήσετε ποιο τουιτερ, ρωτήστε τον ίδιο γιατί μου το ανέφερε αλλα εδώ δεν ήξερα οτι τα B&W ειναι Αγγλικά θα θυμάμαι ποιο ήταν..

Απαραίτητη η βόλτα απο το χώρο του Νίκου για όποιον θέλει να αγοράσει ηχείο μέχρι τα 6χιλ και να πληρώσει κάτω απο τα μισά.

Μάλλον η αναζητηση οδηγείται στο τέλος της, αφήνοντας ένα ερωτηματικό για τα matrix του Χρήστου. Τ επόμενα ηχεία μου θα ειναι geometric harmony που ειναι και Αγγλικά!

Σε ευχαριστώ Θωμά!
Η νέα εκδοση που ακουσαμε χθες είναι μία ειδική εκδοση του Κυκλωπα με ένα illuminator tweeter (ιδιο με του Στέργιου)
αυτή η εκδοση θα είναι ο Πολύφημος :smash: