Αναβαθμιση πικαπ : Audio Technica AT-LP120 VS Pioneer PLX500

Απάντηση: Re: Αναβαθμιση πικαπ : Audio Technica AT-LP120 VS Pioneer PLX500

... Να το κρατησω ή να παρω καποιο αλλο απο το καταστημα? Πχ το Pioneer????

Αφού τρώγεσαι, γίνεται να το κρατήσεις?
Πάρε πίσω τα χρήματα ή πάρε άλλο πικάπ.
https://www.youtube.com/watch?v=pxk9l_3bq3c
http://www.musicradar.com/reviews/tech/pioneer-dj-plx-500-646914

Last edited:
Α ξεχασα να αναφερω κατι ακομα, σημερα ειχαν αλλο ενα πικαπ ανοιχτο στο καταστημα, ενα Reloop 2000 το οποιο και αυτο στις 45 εφευγε προς τα δεξια οπως το δικο μου.
Βλεποντας αυτη την παρουσιαση, οταν ο ανθρωπος παταει τις 45, φ
https://youtu.be/AAa2Ru8g-1s

Ειμαι εκτος σπιτιου με το κινητο γι'αυτο το προηγουμενο post ειναι μισο... Ηθελα να πω οτι και στο βιντεο οταν παταει αυτος τις 45 φευγει οπως στο δικο μου. Μηπως ειμαι εγω ο "παραξενος" τελικα?

Εγώ στο είπα εξ' αρχής, είναι αμελητέα η απόκλιση αυτή στις 45 στροφές. Είμαι σίγουρος ότι αν πάρεις Rega ή Project και τους βάλεις στροβοσκόπιο επάνω θα δείξουν μεγαλύτερη διαφορά. Ευχαριστήσου το πικάπ, ψυχολογικό είναι όλο αυτό. Στο κάτω-κάτω, πόσα 45άρια έχεις; Δεν θα το βλέπεις συχνά!

Δυστυχώς γίνομαι κακός προφήτης ...Οι εταιρίες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ανακαλύπτουν την κολυμβήθρα του σαολίν και βαπτίζουν το ψάρι κρέας ρίχνοντας το φταίξιμο στην τάση του ρεύματος .
Σαφέστατα υπάρχει αστοχία υλικού που μπορεί να προέλθει από την κάκιστη τροφοδοσία ,στεθεροποίηση ,πλακέτα κτλ.
Είναι τελείως διαφορετικό να λέμε αν υπάρχει ακουστική διαφορά αν η στροφές κλειδώνουν !

Βέβαια για να τα λέμε και να τα γράφουμε όλα ...Όλοι κερδίζουν με αυτά τα κάκιστα πικαπ ακόμη και η Technics που μέσα από τους κλώνους και τις μαϊμούδες καταφέρνει να συντηρεί τον μύθο της σαν μια εταιρία που η ποιότητα κατασκευής και το direct drive είναι το ατού της .

Εγώ στο είπα εξ' αρχής, είναι αμελητέα η απόκλιση αυτή στις 45 στροφές. Είμαι σίγουρος ότι αν πάρεις Rega ή Project και τους βάλεις στροβοσκόπιο επάνω θα δείξουν μεγαλύτερη διαφορά. Ευχαριστήσου το πικάπ, ψυχολογικό είναι όλο αυτό. Στο κάτω-κάτω, πόσα 45άρια έχεις; Δεν θα το βλέπεις συχνά!

Και άλλα ακριβότερα..όπως και ακριβότερα μοντέλα αυτών που ανέφερες...

πες τα άνθρωπε!!!συμφωνω απόλυτα..
νομίζω οτι σου έχει γίνει εμμονή κατι ασήμαντο.Χαλάρωσε γιατί θα καταλήξεις με ενα λαπτοπ και ενα ντακ..
Σου δώσαμε όλες τις πιθανες λύσεις και εμεις αλλά κυριως το καταστημα που φερθηκε άψογα.Τωρα αν θες να το παιδευεις κι αλλο...

Παιδια πειτε με παραξενο, πειτε με περιεργο, πειτε με ....... , πειτε με οπως θελετε... εμενε ολο αυτο μου εκατσε στραβα. Και οντως ισως να ηταν ψυχολογικο (το πιθανοτερο μαλλον), εμενα ομως με ετρωγε. ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ! Πηρα το Pioneer και......ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ στις 45. Ουτε κουνιεται ο βραχιονας οπως στο βιντεο που ανεβασε ο φιλος σε προηγουμενο post! Αυριο θα το σεταρω με την ησυχια μου, τωρα μονο το εβγαλα απο το κουτι και το εβαλα στην πριζα....

:ernaehrung004:
Και μπράβο τύχη. Με το που το έβαλες στην πρίζα, σταθεροποιήθηκε και το δίκτυο της ΔΕΗ.:smash:

Δεν στέλνεις και μία απάντηση στους ειδικούς, ότι το άλλαξες και επειδή το καινούργιο δεν επηρεάζεται από το ίδιο ρεύμα μήπως να το αντιγράψουνε.

Όντως είναι σαν να παίζεις joker για το τι θα σου τύχει .

Καλές ακροάσεις !

Άντε καλορίζικο!Να ηρεμήσεις και να ακούσεις μουσική γιατί τελικά ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ!!

Re: Απάντηση: Αναβαθμιση πικαπ : Audio Technica AT-LP120 VS Pioneer PLX500

Καλές ακροάσεις,τώρα οι του πολυτεχνείου,τι έχουν να πουν;

Θα επικαλεστούν τον Λιακόπουλο: "ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"

Re: Απάντηση: Αναβαθμιση πικαπ : Audio Technica AT-LP120 VS Pioneer PLX500

Εντάξει κλαιω απο τα γέλια...
Ναι η ΔΕΗ κουρδιζει το δικτυο με pioneer...
Καλοριζικο ναναι!

Ευχαριστω πολυ παιδια!!! Και για τις συμβουλες και για τη βοηθεια επισης. Πριν λιγο εκανα και το σεταρισμα και τωρα ακουω......

IMG_20170513_150635.jpg
IMG_20170513_150547.jpg
IMG_20170513_150432.jpg

Ωριστε και μερικες φωτογραφιες. Ωραια η τσαχπινια που εχει στο καπακι για να βαζεις το εξωφυλλο οταν παιζει ο δισκος!!!!
Ξερω οτι καποιοι θα πουν... "Αντε ρε απο 'δω με τη μαιμου!!!!!!" :flipout::flipout: Ας του δωσουμε μια ευκαιρια ρε παιδια, δεν ειναι και για πεταμα, θελω να πιστευω (ελπιζω)!!!

ΥΓ. Εχει ενα μικρο βαρυδακι 4γρ. για την κεφαλη. Στο εγχειριδιο λεει οτι δεν ειναι για τη συγκεκριμενη, σε καποια βιντεο ομως στο youtube, βλεπω οτι το βαζουν.... Εγω δεν το εβαλα. Καλα εκανα ή οχι?

Καλορίζικο και καλές ακροάσεις. Η Pioneer δεν βγάζει μαϊμούδες. Value for money ναι. Προσαρμόζονται όλοι στο design του Technics για να έχουν την ίδια αίσθηση οι dj, που ο χειρισμός του τους έχει γίνει δεύτερη φύση, ώστε να μην ψάχνουν στο σκοτάδι.