Αναβάθμιση προβολεα

Re: Epson EH-TW9200 / TW9200W

Ναι αλλα υπάρχει και άλλο θέμα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε περίπτωση που μπει ομόκεντρα απο την οθονη ο φακός του αν πάρεις ενα σχοινί βρίσκει πάνω στο φωτιστικο που ειναι σε αποςταςη 40cm απο το φακο και βρίσκει και το δοκαρι που κατεβαίνει 30cm.αν δεις το άλλο νήμα στην αναβάθμιση προβολεα που εχω ανοίξει εχω φωτο νομίζω κατάλαβες τι λέω .o benq κάθοταν ακριβω απο πισω απο το φωτιστικο στο εκατοστό

Δλδ μου δίνει την εντύπωση οτι τελικά ανεξάρτητα απο epson οτι και να πάρω θελει βάση 30-30cm

30-40cm

Βρε Γιάννη δεν ειχες δει τις φωτο μου ;σε τραπεζάκι σαλονιού μπροστα απο το καναπέ τον είχα

Δεν είχα τον benq στην οροφή

Απάντηση: Re: Epson EH-TW9200 / TW9200W

Δλδ μου δίνει την εντύπωση οτι τελικά ανεξάρτητα απο epson οτι και να πάρω θελει βάση 30-30cm

30-40cm

Όχι, δεν θέλει βάση 30-40. Αν ξεκινήσεις την οθόνη σου 1,5 μέτρο από το έδαφος, παίζεις και με τη μικρή.

Εγω αυτο που θέλω να μάθω σε τι αποςταςη απο την οροφή πρεπει να μπει για να μη βρίσκει στο δοκαρι και στο φωτιστικο .Με benq κατι πειράματα που είχα κάνει καπου στα 40cm νομίζω οτι δεν χτύπαγε φώτα και δοκαρι αλλα μόνος μου πήγα να σκοτωθώ με τα ακροβατικά

15 μέτρο απο το έδαφος θα βλέπω πολυ ψιλά

Βρε Γιάννη δεν ειχες δει τις φωτο μου ;σε τραπεζάκι σαλονιού μπροστα απο το καναπέ τον είχα

Δεν είχα τον benq στην οροφή

Ωραία, και τι να κάνω εγώ τώρα? Όταν βγει κάποιος προβολέας με μετακίνηση φακού 20000% θα σε ειδοποιήσω. Προς το παρόν, αυτά είναι τα δεδομένα. Δεν μπορείς να στήσεις τον προβολέα τέρμα στο ταβάνι και η εικόνα να ξεκινάει χαμηλά. Έχει και κάποια όρια η μετακίνηση του φακού.

Εγω αυτο που θέλω να μάθω σε τι αποςταςη απο την οροφή πρεπει να μπει για να μη βρίσκει στο δοκαρι και στο φωτιστικο .Με benq κατι πειράματα που είχα κάνει καπου στα 40cm νομίζω οτι δεν χτύπαγε φώτα και δοκαρι αλλα μόνος μου πήγα να σκοτωθώ με τα ακροβατικά

15 μέτρο απο το έδαφος θα βλέπω πολυ ψιλά

Αυτό που πρέπει να μάθεις είναι ποια είναι η συνολική έκταση της μετακίνησης φακού του Έπσον. Δεν μπορεί να βάζεις τον προβολέα στα 2,40 μέτρα και να περιμένεις να σου κατεβάσει την εικόνα στο πάτωμα.

Στα έχω γράψει παραπάνω? Διαβάζεις τα μηνύματα καθόλου?

Τελικά μήπως τοσο καιρό ψαχνοναι μήπως παίζει ρόλο οτι εχω μαυρο bolder στην οθονη;

Ολα τα εχω διαβαςει στα 3,80μ θα ειναι ο φακός ποσο δίνει απο εκει ;το manual δίνει μέγιστα ,ηχ εφαρμογή της benq ήταν ποιο βολικη

Απάντηση: Epson EH-TW9200 / TW9200W

Μια διόρθωση...η καλύτερη τοποθέτηση για τον 9200 είναι στο κέντρο της οθόνης:

View attachment 121904

Η απάντηση σε αυτό που ζητας είναι το διάστημα Α (μια και ο προβολέας θα είναι αναποδογυρισμένος). Αυτό μεταβάλλεται ανάλογα της απόστασης τοποθέτησης. Δες τι γράφει το manual στην τοποθέτηση.

Όποτε πρεπει να μάθω ποσο μετατοπιση εχω στα 3,80μ

Το ειδα εμένα η εφαρμογη μου δείχνει οτι θα ξεκιναει η εικονα απο το ταβάνι το manual δίνει το μέγιστο για το κατέβασμα πουε δλδ;όταν τον έχεις στα 6 μετρα;

Εχω περίεργο σαλονι μπροστα φωτιστικο μετα δοκαρι άστα ν πάνε

Εχω φτάσει το ενα πακέτο τσιγάρα γιατι μετράω κ πάλι μετράω και δεν ξέρω τι να κανω

Ελπίζω να με βοηθήσει ο κος Μανώλης αλλα δύσκολο το βλέπω

Βλέπω

Αν δεν πάρω το οκ απο το κο Μανώλη δεν μπορω να κανω κατι

Μάλλον εχω θεματάκια τοποθέτηση στη οροφή

Απο οτι καταλαβαίνω η φακός πρεπει να κάτσει απο την αρχή της εικονας στο πάνω μέρος της οθόνης όποτε 2.6 η οροφή αφαιρώ τα 50cm μαυρο bolder και κάσα τοτε έχουμε 50cm άρα ο φακός πρεπει να κάτσει στα 50cm απο οροφή θέλω δλδ βάση 40cm.Με αυτο το τροπο ο φακός θα ειναι και κατω απο το φωτιστικο αλλα και απο το δοκαρι .Απο τη στιγμή που κάτσει η εικονα μπορω να κανω τις μετατοπίσεις πάνω κατω δεξιά και αριστερα .Ο φακός όμως πρεπει να βλέπει την οθονη και όχι εμπόδιο μπροστα δοκάρια φωτιστικά κτλ.Δλδ πήρα ενα σχοινί υπολόγισα που θα κάτσει ο φακός και το έφερα εκει που ξεκιναει το λευκο κατω απο το bolder .Σε. Αυτη τη διαδρομή δεν βρηκα κάποιο εμπόδιο ούτε δοκάρια τιποτα .Αν τωρα πάει στα 20cm οι φακός με το σχοινι που έκανα το πείραμα βρίσκει και φωτιστικον και δοκαρι και φτάνει στο μαυρο bolder .Καλα τα είπα η βλακείες έκανα τόση ώρα;

Τωρα κάτσει ακριβως κέντρο οθόνης πρεπει να κατέβω μέτρο και

Τα βλέπω δυσκολα τα πραγματα αν ειναι να ερθει τοσο χαμηλά και να σηκώνω το χέρι μου και να τον πιάνω πάνω απο το κεφαλι μου δεν ειναι οτι καλυτερο .Με 2,6μ οροφή θα ειναι μάλλον πολυ αντιαισθητικό ειναι ολόκληρο κουβούκλιο .

Τωρα αν δεν το γερό ομόκεντρα με την οθονη και πάω το μηχάνημα δεξιά έτσι ωστε να μη βρίσκει στο φωτιστικο .Ισως με αποσταση 20cm ο φακός απο οροφή να μη βρίσκει στο δοκαρι που συναντάει οι φακός στα 2 μετρα να χτυπάει το λόγικα στο μαυρο bolder και να το φέρω κατω .Το θέμα ειναι ποσο χαμηλά μπορει να ερθει απο αυτη την αποςταςη .

Το διάβασα

Δλδ λάθος τα είπα Γιάννη ;

Γιάννη σε κόβω να αγιαζεις σιγά σιγά.
Η αυτό η ακόμα ένας βομβιστής αναμεσα μας :)

Φιλέ σε σαλόνι στηνεις προβολέα.
Το ενα έρχεται σε σύγκρουση με το άλλο.
Πας με το χώρο που εχεις και τα λεφτά που εχεις να πετύχεις οτι καλυτερο μπορείς.
Απλα τα πραγματα. Ναι ο φακός μπορεί να θολωσει λίγο.
Να "τραβήξει" λίγο την εικόνα.
Που να πρεπε να στησεις δικαναλο στο σαλόνι.
Εκεί να δεις ομορφιά.

Εγω δεν ξέρω και δεν εχω εμπειρία ούτε χομπίστας ειμαι .16 μηνες ο benq 340 ωρες έγραψα .Απλα κοιτάζω τι ταιριάζει στο χώρο μου αν ταιριάξει και ειναι αυτο που θέλω το αγοράζω έτσι λειτουργώ .Αν ειναι να πάρω κατι ανεξάρτητα απο τη τιμη του και να μη κάτσει έτσι οπως θέλω στο χώρο μου ποιο το νόημα ;

Εγω έγραψα τις παραμέτρους μάλλον τη σιγουρη απάντηση θα τη βρω απο κατόχους 9200 η τεχνικους και το βρίσκω λογικό αυτο

Δικάναλο σαλονι που έγραψες δεν το κατάλαβα απλά ένας άσχετος ειναι και προσπαθώ να μάθω .Ουτε την εμπειρία εχω ούτε τη γνώση .Την εγγραφή την έκανα όταν ήθελα να επιλέξω τον benq

Τοσο απλά