Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Δεν την ξέρω αυτή την εταιρεία, άρα έχει δίκιο ο izals που λέει πως είχες θεματάκια!! Κινέζικη είναι?:aetsch:
εσύ απαξιείς να απαντήσεις? ο svellinis χωρίς να γνωρίζει πολλά πράγματα για τον 7500 είπε κοτσάνα (ως συνήθως), εσύ περίμενες να σε "σώσει" κάποιος άλλος δηλαδή?.Σταθερή ίριδα στον 7500 δεν μπορείς να την ρυθμίσεις μόνιμα. Μόλις επανεκκινήσεις τον προβολέα αυτή ξαναγυρνάει σε δυναμική, που να το ξέρει θα μου πεις ο svellinis αυτό για να έχει άποψη?και όμως έχειΣου απάντησε ο svellinis.
εσύ απαξιείς να απαντήσεις? ο svellinis χωρίς να γνωρίζει πολλά πράγματα για τον 7500 είπε κοτσάνα (ως συνήθως), εσύ περίμενες να σε "σώσει" κάποιος άλλος δηλαδή?.Σταθερή ίριδα στον 7500 δεν μπορείς να την ρυθμίσεις μόνιμα. Μόλις επανεκκινήσεις τον προβολέα αυτή ξαναγυρνάει σε δυναμική, που να το ξέρει θα μου πεις ο svellinis αυτό για να έχει άποψη?και όμως έχει. Επίσης άλλο πράγμα η ίριδα και το service menu, και άλλο πράγμα το καλιμπράρισμα και το μαύρο του προβολέα. Δεν μπορείς καλιμπράροντας να μειώσεις το μαύρο του προβολέα, δηλαδή να το κάνεις καλύτερο. Οτι μαύρο βγάζει, αυτό είναι, τέλος. Αυτό προς γνώση σου ώστε να μην πετάξεις τέτοια "άστοχη" άποψη ξανά...
Καλα τι έκανε στα μηχανάκια καπνίζεις ;η ειςαι τοσο άτυχος ;
Το γενικότερα με μπέρδεψες
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Γιάννη ειναι αναποφάσιστος
εσύ απαξιείς να απαντήσεις? ο svellinis χωρίς να γνωρίζει πολλά πράγματα για τον 7500 είπε κοτσάνα (ως συνήθως), εσύ περίμενες να σε "σώσει" κάποιος άλλος δηλαδή?.Σταθερή ίριδα στον 7500 δεν μπορείς να την ρυθμίσεις μόνιμα. Μόλις επανεκκινήσεις τον προβολέα αυτή ξαναγυρνάει σε δυναμική, που να το ξέρει θα μου πεις ο svellinis αυτό για να έχει άποψη?και όμως έχει. Επίσης άλλο πράγμα η ίριδα και το service menu, και άλλο πράγμα το καλιμπράρισμα και το μαύρο του προβολέα. Δεν μπορείς καλιμπράροντας να μειώσεις το μαύρο του προβολέα, δηλαδή να το κάνεις καλύτερο. Οτι μαύρο βγάζει, αυτό είναι, τέλος. Αυτό προς γνώση σου ώστε να μην πετάξεις τέτοια "άστοχη" άποψη ξανά...
Την κολοκυθιά θα παίζουμε ?
Από το service menu, ρίχνεις ή δεν ρίχνεις το μαύρο.
Αν είναι μόνιμο ή μετά από κάθε reboot δεν νομίζω να έχει σχέση με αυτό που είπα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.