Αναβάθμιση προβολεα

Re: Epson EH-TW9200 / TW9200W

340 ωρες σε 16 μηνες? Αυτες τις γραφω σε ενα τριμηνο!
Δε βλεπεις και πολυ...

Μηπως να επερνες μια μεγαλη τηλεοραση και να μην μπλεξεις με τετοιες ιστοριες!
Να εχεις και καλυτερο μαυρο!!! :BDGBGDB55:
Απο ηχο τι εχεις κανει , ειναι λιγο ασχετο με το threat αλλα κατα τη γνωμη μου η μεγαλη οθονη θελει και μεγαλο ηχο για να εχει ωραια αισθηση το τελικο αποτελεσμα!

Απο ήχο εχω ενα Yamaha rx v377 και ηχεια harman kardon hkts16 λευκα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχω συνδέσει στον ενισχυτή PS3 ,Apple TV ,media player dune

Andrea ακυρώνω την αγορα ερχετε χαμηλα το μηχάνημα πήγα το ειδα πάλι χθες ειναι ολόκληρη Κουμουτσα κάνει για μεγάλα σαλόνια τωρα σε εμένα που ειναι μικρο και χαμηλοτάβανο δεν νομίζω να κάτσει καλα

Είχα υποσχεθεί και το μηχάνημα σε ενα άνθρωπο να το δωςω και το ακύρωσα .Και έχεις δίκιο με 340ωρες μέσα σε 16 μηνες μάλλον δεν αξίζει να πάω καπου άλλου ακομα

Βρε Andea στο νήμα αναβάθμιση προβολεα έχεις δει το χώρο μου;μπροστα απο το καναπέ σε τραπεζάκι τον στήνω στα 2,5m με τέρμα το zoom τον εχω και μου δίνει 106"

Αυτο που να το βάλω μπροστα δεν γινετε πισω όχι μόνο δεξιά αλλα θα εχω μια Κουμουτσα εκει;εχω μικρο παιδι σπίτι .Για τα ηχεια είχα σκάσει 220e για ωραίες λευκές βασεις της kardon τωρα ξέρεις που τις εχω τις βασεις; Στην αποθήκη και το σύστημα απο 5.1 το έχω κάνει 2.1 .Μαλλον αυτη την εβδομάδα θα τα βάλω ολα στους τοίχους με τις βασεις τοιχου που είχε γ συσκευασία .498e έσκασα για ηχεια και sub και δεν τα χαίρομαι

Βρε Andea στο νήμα αναβάθμιση προβολεα έχεις δει το χώρο μου;μπροστα απο το καναπέ σε τραπεζάκι τον στήνω στα 2,5m με τέρμα το zoom τον εχω και μου δίνει 106"

Πισω απο τον καναπε που καθεσαι, δεν εχεις χωρο να βαλεις μια τετοια βαση? Και αμα δεν σου αρεσει αισθητικα, την μαζευεις και την βαζεις σε μια ακρη!

Πισω απο τον καναπέ εχω τοιχο και το ύψος οροφης ειναι 2,6 .Μπροστα τωρα το τραπεζάκι απο την οθονη ειναι σε αποςταςη 2,5 μετρα δεν δίνει 106 " ο epson σε αυτη την αποςταςη

Δλδ το μηχάνημα θα κάτσει πάνω απο το κεφαλι μου οποίο μηχάνημα και να βάλω

Δεν με πειράζει να κατέβει 40-50cm αλλα δεν κάνει τοσο χαμηλα το συγκεκριμένο μηχάνημα θα ειναι πόλο αντιαισθητικό δλδ να ήταν o benq που ειναι μαζεμένο μηχάνημα δεν θα με πείραζε

Αλλα ο benq καθετε στα 3,51m και ακριβως απο πάνω ειναι ειναι το φωτιστικο μπροστα του

Έκατσα το σκέφτηκα μέτρησα το χώρο μου δεν μπορει να κάτσει ψηλά που θέλω αν δεν είχα φωτιστικο και το δοκαρι μπροστα κατι θα γινόταν.

Για να κάτσει χαμηλα 40-50cm πρεπει να βρω μηχάνημα που να δίνει στα 4 μετρα 106" και να ειναι οςο γινετε ποιο κομψό .Δλδ απο τους καινούργιους της benq μόνο ο 3000 καθετε σε αυτη την αποςταςη και με βάση οροφης 40-50cm

Andea μου αρέσει ο προβολεας και εμένα και στη γυναίκα μου τηλεοραση μια lg 42 εχω

Όταν θέλω να δω ταινία απλά κατα εχω το πανι ηλεκτρικό ειναι βάζω στο τραπεζάκι το μηχάνημα και βλέπω ακόμα και καμία ταινία στη nova γιατι ξέχασα να σου πω στον Yamaha εχω συνδέσει και nova

Κανε και μια βολτα στην εκθεση που εχει τωρα, ρωτα, θεσε τους προβληματισμους σου στους εκθετες με προβολεις, μπορει να σου που και κατι παραπανω, τι να σου πω!
Η βιντεοπροβολη ειναι λιγο δυσκολη και εχει απαιτησεις! Δεν ταιριαζει ευκολα σε ολους τους χωρους!!

Έτσι οπως την εχω Εγω τη βιντεοπροβολή ειναι μια χαρά .Η σωστή όμως δεν ειναι σαλόνια ειναι συγκεκριμένα δωματια .Τωρα να μπεις στη διαδικασία να βάφεις το σαλονι σου κτλ ειναι λίγο περίεργο

Εγω απο τη μηδέν εμπειρία μου πήρα ενα μηχάνημα που έκατσε οπως ήθελα στο χώρο μου μια οθονη και ενα σύστημα ηχου με σύνολο χρημάτων 1400e .Οταν με αυτα τα χρήματα σκάει κάποιος για μια τηλεοραση μονο

1480 μαζί με τον οθονη

Απλά έκρυψα μόνο το πανι σε γυψοςανιδα και τα καλωδια του και δεν φρόντισα να περάσω καλωδια απο τους τοιχου για τα ηχεια καλωδιο HDMI για τον προβολεα και να βγάλω πριζα του απο την οροφή .Στο επόμενο βάψιμο μετα απο 2-3 χρονια που θα εχει λήξει και εγγυηση του προβολεα βλέπω τι κανω

Οςο αφορά αυτο που είπες ναι ειναι πολυ απαιτητική η βιντεοπροβολή αν δεν ήταν όλος ο κόσμος θα έπαιρνε προβολείς και όχι τηλεορασεις

Πάντως έστω και με αυτο το αποτέλεσμα που εχω ικανοποιημένος ειμαι .Παιρνω μεγάλη εικονα με σχετικά λίγε χρήματα αν σκεφτείς οτι η φτηνότερη τηλεοραση 90" με 1080p ανάλυση έχεις 12000e

Φιλικα, παρε μια 65αρα tv να τελειωνεις!

Η καλυτερη λυση για το μεσο ελληνικο σαλονι. Καλυτερη εικονα, ευκολη εγκατασταση, 24 ωρες προβολη, μικροτερο η ισο τελικο κοστος, μηδενικη συντηρηση.

65" όμως όχι 106"

Με τον προβολεα απλά παίρνεις μεγαλύτερη εικονα με σχετικά λιγότερα χρήματα .Μια καλή τηλεοραση φυςικα εχει καλύτερη εικονα απο προβολεα εχουν εξελιχθεί πολυ οι τηλεορασεις

Σε θέμα αντοχής και τηλεοραση φυςικα η τηλεοραση ειναι πολυ πάνω .Ο προβολεας εχει αντικατασταση λάμπας συντήρηση και φθορές ειναι για 2-3 ταινίες την εβδομάδα για να σου κρατήσει και να μην έχεις θεματάκια

Εγω στη δουλειά μου και γενικά απο όσους γνωρίζω δεν εχει κανένας προβολεα

Απάντηση: Re: Epson EH-TW9200 / TW9200W

Για να κάτσει χαμηλα 40-50cm πρεπει να βρω μηχάνημα που να δίνει στα 4 μετρα 106" και να ειναι οςο γινετε ποιο κομψό .Δλδ απο τους καινούργιους της benq μόνο ο 3000 καθετε σε αυτη την αποςταςη και με βάση οροφης 40-50cm

Μάντεψε:

Ο 9200 σου δίνει 106 ίντσες από τα 3,2 μέχρι τα 6,8 μέτρα. Δηλαδή, μπορείς να τον στήσεις όπου θέλεις στην απόσταση αυτή.

Απάντηση: Epson EH-TW9200 / TW9200W

Ilzals ειναι απλα τα πραγματα.
Αν το προβλημα σου ειναι το χαμηλο ταβανι και δεν μπορεις να κατεβασεις κι αλλο τον προβολεα λογω εμποδιων επειδη χαλαει την αισθητικη, τοτε μιας και το θεμα ειναι καθαρα χωροταξικο ειτε φτιαχνεις μια βαση υψους 150-160 cm και βαζεις τον προβολεα επανω της, ειτε ξεχνας το θεμα προβολεας.

Σε περιπτωση που σκεφτεις οτι εχεις δημιουργησει ηδη υποδομες με οθονες κλπ θα δεις οτι ισως να κανεις απο την πλευρα σου καποιες υποχωρησεις.

Ειτε μια βαση να καθεται ο προβολεας αν ο καναπες σας ειναι πιο μπροστα απο τον προβολεα, την οποια θα την μαζευεις μετα το τελος της ταινιας, ειτε να αλλαξεις καποιο φζωτιστικο με καποιου τυπου απλικας ωστε να ειναι πιο κολλημενο στο ταβανι και να μην εχεις εμποδιο.

Σε περιπτωση οπου παλι νιωσεις οτι δεν βγαζεις ακρη, καλεσε καποιον επαγγελματια που ασχολειται με τετοια θεματα μπας και σου βρει καποια αλλη λυση.

Ρε παιδιά γιατί κάνετε οτι δεν καταλαβαίνετε τι ρωτάει ο ilzals? Είναι απλό το ερώτημά του. Ο άνθρωπος έχει ένα χαμηλοτάβανο σαλόνι με ένα δοκάρι κάνα μέτρο περίπου στη μέση του ταβανιού και ένα μεγάλο φωτιστικό (αυτό με την μακρυά αλυσίδα που είναι γατζωμένη στο ταβάνι μέσα σε μεγάλο γύψινο ντουί). Θέλει να εγκαταστήσει προβολέα πίσω απ' το δοκάρι και πάνω απ' το πολύφωτο. Θέλει δηλαδή έναν προβολέα με τεθλασμένη δέσμη φωτός, που στα πρώτα πενήντα εκατοστά θα έχει οφσέτ 10 έως 15 πόντους στο επόμενο ενάμιση μέτρο θα έχει επιπλέον οφσέτ 20 έως 25 πόντος και από τα δύο μέτρα και πέρα σταθερό οφσέτ 25 έως τριάντα πόντους επιλέον. Επίσης ο προβολέας που θα πάρει να έχει πάνω από 10% βελτιωμένο μαύρο σε σχέση μ' αυτόν που είχε ή έχει ακόμη και κυρίως να είναι κομψός και όχι καμιά γκουμούτσα, για λόγους αισθητικής (σαλόνι γαρ). Αντί λοιπόν να του απαντήσετε τον ειρωνεύεστε, τον λέτε χαζό, άσχετο, αστοιχείωτο, αλλοδαπό και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, με κίνδυνο να παρεξηγηθεί και να σταματήσει να ποστάρει στο πιο αφασιακό θέμα του φόρουμ.

Απάντηση: Epson EH-TW9200 / TW9200W

Manmayer λιγο πολυ αρκετοι καταλαβαν ποιο ειναι το προβλημα του ilzals.
Του προταθηκαν διαφορες ιδεες και λυσεις.
Ομως και αυτος πρεπει να καταλαβει οτι δεν μπορει ο αλλος με μια φωτογραφια του σαλονιου του να κανει ερ τησεις που επιδεχονται θεωρητικες απαντησεις.

Τι να απαντησεις σε εναν ανθρωπο που σε ρωτα αν ο 9200 πόσο επι τις % θα παρει παραπανω καλυτερο μαυρο. ?
Πως να το ποσοτικοποιησουμε αυτο. ?

Επισης...καταλαβαμε το προβλημα. Δοκαρι και φωτιστικο γου κανουν ζημια ΑΛΛΑ δεν δεχεται να κατεβασει την βαση χαμηλοτερα για αισθητικους λογους.

Τι απαντηση περιμενει τωρα. ? Ας ξηλωσει το φωτιστικο αφου δεν θελει χαμηλοτερη βαση ή επιδαπεδια βαση.

Οταν μονος του λεει οτι για 2 θεματα ολα κι ολα (αγορα προβολεα + αναβαθμιση) εχει γραψει 360 ποστ για να βγαλει ακρη τι του λεμε, οταν καθονται καποιοι και μετρανε για παρτη του, προσπαθουν εδω και εκατονταδες του ποστ και στο τελος βλεπουν οτι ο ilzals εχει μπει σε ενα αεναο loop να ψυριζει τα ιδια και τα ιδια...πως να μην γινει και καποιος λιγο εριστικος στο τελος. ?

Απο μενα για τελευταια φορα μπας και το καταλαβει....

Ilzals, το δοκαρι δεν κοβεται. Αν δεν αφαιρειται και το φωτιστικο, τοτε η λυση σου ειναι μια επιδαπεδια βαση πισω απο τους θεατες.
Ταβανιασμενος προβολεας σε χαμηλοταβανο σπιτι....πισω απο κολωνα....τι αλλο να κανεις. ?

Αν δεν αποχεχεσαι τον οποιοδηποτε συμβιβασμο αισθητικης τοτε ειτε αλλαξε σπιτι ειτε βαλε tv.
Προβολεας που να κολλησει στο ταβανι, και να στελνει την δεσμη με μαγικα δεν υπαρχει.
Ουτε και απειρη μετακινηση lens shift.
Αν ο epson που ειναι απο τους πιο ικανους στα lens shift και zoom δεν λυνει το προβλημα σου, αποδεξου το.
Με το να ρωτας και ξανα ρωτας το ιδιο πραγμα σε 100 θεματα που ανοιγεις σε τι ωφελει. ?

Πάντως εγώ δεν έχω καταλάβει πως είναι δυνατόν να υπάρχει πρόβλημα τοποθέτησης στον epson. Δε δίνεις λίγο στο θέμα που ανοιξες ακριβή γεωμετρικά στοιχεια του χώρου, του φωτιστικού, του δοκαριου και της θέσης του πανιού;
Στον ίδιο χώρο τον benq τον είχες σε βαση ή βάλε βγάλε; δουλευες keystone;

Κοιτά, προβολέα βάζεις πάντως. Θέλει και λίγο διαρρυθμισουλα. Κανενα επιπλακι, κανένα ράφι ντιζαινια να τον ψιλοκρυψεις, καμια βιβλιοθηκουλα...

Καλές προβολές

Γειας σας μπήκα πριν απο λίγο και μετα λύπης μου διαπίστωσα post μου να εχουν κοπεί και μερικά που σωθηκαν μεταφέρθηκαν σε άλλο νήμα μου .Διαβασα και τους κανόνες του forum και δεν νομίζω οτι είπα κατι και πρόσβαλα κάποιον .Λογοκρισια και εδώ βρε παιδιά ;Εγω επειδη ειμαι άλλης φιλοσοφίας και δεν πρόκειται να ξανά γράψω εδώ (όχι οτι γενικά ασχολούμε)εύχομαι καλή τύχη παιδιά και καλές προβολές !!!!

Το Κακλέα προβολεα ειναι λάθος το καλές προβολές ήταν ο τίτλος αλλα ξέχασα να σας πως αυτα τα iPhonia που postaro τοσο καιρό κάνουν κάποιες φορές άστοχη πρόβλεψη κειμένου και για αυτο με πέρασαν για χαζό αμόρφωτο ξέρω και Εγω άντε γειαααα!!!!!!!!