Τι έχει μέσα αυτό το κουτί δηλαδή ;;
Και δεν υπαρχει καμια φωτο να το δειχνει ανοιχτο στο διαδικτυο ? , αλλα αφου εισαι αποφασισμενος το ανοιγεις και το βλεπουμε .
MICROPROCESSOR , μικροελεγκτης .

Αφου σου το ειπα , δεν με πιστευεις εμενα τελικα με τιποτα , μηπως γιορταζες χτες ? .MICROPROCESSOR , μικροελεγκτης .
Αυριο συνταξιοδοτούμαι.Επειδη είναι πασιγνωστο πως είμαι χρυσαυτιας,τώρα που θα καθομαι,προσφέρομαι(εννοείται,με το αζημιωτο)να αξιολογησω κάθε αλλαγή που θα κάνεις στους προενισχυτες.Οκ, δεν έχει τίποτα για αλλαγή..
View attachment 270460
ένας ηλεκτρολυτικός κρυμμένος και αυτός elna.. οι άλλοι οι πλαστικοί είναι πολύ καλής ποιότητας, - αν δεν διαφωνεί κανείς..
Τα ολοκληρωμένα και να μου πείτε να τα πειράξω, δεν το κάνω.
View attachment 270461
Άρα μέχρι εδώ μπορεί να φτάσει και να παίξει με αυτούς τους τελεστικούς..
Δυστυχώς δεν μπορεί να καλύψει την διαφορά στην ποιότητα του ήχου με τον Rotel..
Αν ήμουν στέλεχος της audiolab και άκουγα τον RC 1090 θα ντρεπόμουν για το προϊόν μου.
Αν είμαι άδικος δεν ξέρω.. δεν παίζει άσχημα και 100% παίζει καλύτερα από την εργοστασιακή κατάσταση.
Αλλά ακούς τον Rotel μετάΜ και σου έρχεται να του ρίξεις κλωτσιές πραγματικά και όχι "ποιητική άδεια" όπως η διαφορά του Α6 gen1 με PC Creative vs A6 gen2 me με το εργοστασιακό τροφοδοτικό.
Αφου σου το ειπα , δεν με πιστευεις εμενα τελικα με τιποτα , μηπως γιορταζες χτες ? .
Αυριο συνταξιοδοτούμαι.Επειδη είναι πασιγνωστο πως είμαι χρυσαυτιας,τώρα που θα καθομαι,προσφέρομαι(εννοείται,με το αζημιωτο)να αξιολογησω κάθε αλλαγή που θα κάνεις στους προενισχυτες.
Μ' ευχαριστείς αργότερα.
Καταρχας δεν ειπα μονο ρελεδες ειπα και αλλα ολοκληρωμενα , πιθανον να ελεγχει και το μοτερ του ποτενσιομετρου εντασης , αλλα δεν ηξερες τι ειναι microprocessor , δεν ρωταγες ? , και το τελευταιο ηταν χιουμορ αλλα δεν το καταλαβες , του Αγιου Θωμα χτες .
Δεν φαινεται το ποτ στις φωτο , αλλα το πιθανοτερο ειναι να παιζει μεσαζοντα ρολο , δλδ η αυξηση της εντασης να γινεται πανω στο κυκλωμα που ειναι γυρω και κοντα στο volume .Εδώ ενισχύει το σήμα 3db σε κάθε αλλαγή του ποτ του προς τα πάνω.. αν νομίζεις ότι δεν παίζει κανέναν ρόλο στην ποιότητα του ήχου, πάω πάσο...
Δεν φαινεται το ποτ στις φωτο , αλλα το πιθανοτερο ειναι να παιζει μεσαζοντα ρολο , δλδ η αυξηση της εντασης να γινεται πανω στο κυκλωμα που ειναι γυρω και κοντα στο volume .

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.