Κύριοι οι εκδηλώσεις είναι θέμα που καταλαβαίνω ότι μπορεί να ενοχλούν κάποιους, ακόμη και επαγγελματίες. Όταν δίνεις τη δυνατότητα σε μέλη-φίλους να δουν με τα ματάκια τους 3-4 προβολείς και να κρίνουν είναι ένα θέμα.
Γι αυτό λέω ότι είμαστε ανοικτοί σε όλους τους επαγγελματίες, να δούμε, να ακούσουμε τα μηχανήματα τους, να ενημερωθούμε.
Το πρόβλημα όμως που έχουμε δημιουργήσει γενικότερα (και δε μιλάω για το avsite) είναι άλλο.
Επειδή επιλέξαμε να μην έχουμε σχέση με κάποιον επαγγελματία σε επίπεδο διαχείρισης κ.τ.λ. ξέρετε τι είμαστε;
Aγνοί χομπίστες αλλά ανεξέλεγκτοι χομπίστες.
Λογικό αυτό να δημιουργεί ανησυχία.
Τώρα μάλιστα που με το σωματείο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, έχει πέσει βουβαμάρα.
Εάν μάλιστα πραγματοποιήσουμε ένα μικρό μέρος των ιδεών που έχουμε, θα μιλάμε για πρωτοποριακά πράγματα στο χώρο.
Όταν αυτό το ''ανοίγεις'' σε όλους, ο άλλος σοκάρεται. Δεν έχει συνηθίσει ο κόσμος να αποφασίζει για πάρτη του. Το καταλαβαίνω.
Από την άλλη για να είμαι δίκαιος, δεν θα πω ότι στο avsite υπάρχει χειραγώγηση στα μέλη για εμπορικούς σκοπούς, γιατί και εκεί υπάρχουν άνθρωποι με προσωπικότητα,χομπίστες που ξέρουν και καταλαβαίνουν.
Και ξέρετε και κάτι. Ο Καφάτος δηλώνει επαγγελματίας του χώρου, αν θέλει να χρησιμοποιεί και το site για να πουλάει δεν βρίσκω κάτι το περίεργο σε αυτό.
Αυτό όμως είναι άλλο όπως πολύ σωστά λέει ο Μπάμπης. Εάν έμενε μόνο στο τι κάνουν τα παιδιά από κει, όλα καλά.
Ο Ανδρέας έκανε λάθος τέλος. Δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοια κίνηση,γιατί δείχνεις αμέσως τις διαχωριστικές γραμμές. Είμαι σίγουρος ότι το έχει μετανιώσει.
Πρέπει να το παραδεχτεί, να μιλήσει με τον Παπαγεωργίου, τα άντερα τα έχει.
Εγώ στη θέση του θα ερχόμουνα να βοηθήσω και στην εκδήλωση. Δεν κάνω πλάκα.
Επειδή έχει γραφτεί στο avsite ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε και κοινή εκδήλωση, θα πρέπει να πω, ότι το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς.
Εδώ υπάρχουν παρεμβάσεις στις δικές μας,τι να λέμε τώρα.
Να πω και κάτι άλλο.
Έχω τη βεβαιότητα ότι μέσα από το σωματείο, σε λίγο καιρό όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε απίστευτα πράγματα.
Τώρα για τον άσχετο που έγραψε για ποσοστά δεν γράφω για να μη με μπανάρει ο Λάρρυ. Απλά ο άνθρωπος έχει άγνοια του χώρου μας.
Ποσοστά από τον Τσουρεκά;
Αυτό μπορεί να είναι και το ανέκδοτο της δεκαετίας. Λύγισα μόλις το γράψατε. Έπαθα θλάση στον κοιλιακό μου. Στον ένα. Άλλοι δεν...