Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δ

......

Και για να τελειώσει αυτό το θέμα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξαναγίνει, και παρά το γεγονός ότι είναι αηδιασμένος με την όλη κατάσταση, θα παρακαλέσω τον ίδιο τον κύριο Τσουρεκά να μας γράψει 2 λόγια σχετικά με περιεχόμενο της συνομιλίας.

Λίγη υπομονή παρακαλώ.

(Χωρίς να θεωρηθεί παρατήρηση)
Αυτό νομίζω ότι έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή, πριν ανοιχθεί αυτό το thread !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Κύριε DimA αυτό σας έμεινε από όλο το post μου?

Ειλικρινά λυπάμαι.

Πιστεύω ότι όποιος διαβάσει προσεκτικά αυτά που έγραψα θα καταλάβει επ' ακριβώς τι εννοώ.

Δηλαδή θεωρείτε ότι ο κύριος Τσουρεκάς είναι ένας έμπορος που δεν μπορεί να καταλάβει αν θα έχει τη δυνατότητα να πουλήσει, εφόσον κάνει κάποια πολύ συμφέρουσα προσφορά στα μέλη μας, και χρειαζόταν λεκτική επιβεβαίωση και υπόσχεση από εμένα?

Εσείς σαν νοήμων άνθρωπος πιστεύετε ότι θα μπορούσε ποτέ να αναφέρει κάτι τέτοιο? Και αν ναι γιατί?

Για να απολογηθεί σε έναν άνθρωπο που χωρίς δικαίωμα του ζητά το λόγο και μάλιστα αφού έγινε ανταγωνιστής του?

Δεν ξέρω τι άλλο να πω ειλικρινά.

Όμως επειδή ακούγονται και συζητώνται διάφορα πράγματα γύρω από το όνομά μου θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:

Έχετε ακούσει ποτέ να ασχολούμαι προσωπικά με κατινιές και μικροπρέπειες?

Με έχετε δει ποτέ να κουτσομπολεύω ή να κατηγορώ κανέναν?

Έχετε ακούσει ποτέ να πλανάται κάτι στον αέρα σχετικό, που να αφορά την κακή μου βούληση τη δολιοφθορά ή την κακεντρέχεια που με διακρίνει?

Δεν νομίζω. Δεν νομίζω γενικά να μπορεί να πει κάποιος κάτι για την ακεραιότητά μου σε όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά ή μη με τον χώρο Audio & Video.

Για αυτό ακριβώς έχω εκνευριστεί και για αυτό ακριβώς τον λόγο άνοιξα αυτό το θέμα.

Το τι σκέφτεται ο κύριος Τσουρεκάς και κάθε άλλος που βρέθηκε ή θα βρεθεί στη θέση του δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Με ενδιαφέρει όμως πάρα πολύ τι αναφέρθηκε και οτιδήποτε είναι σχετικό με το άτομό μου.

Και για να τελειώσει αυτό το θέμα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξαναγίνει, και παρά το γεγονός ότι είναι αηδιασμένος με την όλη κατάσταση, θα παρακαλέσω τον ίδιο τον κύριο Τσουρεκά να μας γράψει 2 λόγια σχετικά με περιεχόμενο της συνομιλίας.

Λίγη υπομονή παρακαλώ.

Κωστα ουτε εσενα γνωριζω,νομιζω μονο μια φορα εχουμε ειδωθει για λιγα λεπτα ,και τον Κ.Τσουρεκα απλα τον εχω γνωρισει παλαιοτερα στο καταστημα του και φυσικα δεν τον γνωριζω καλα και πολυ περισσοτερο δεν μπορω να ξερω τι σχεση εχει διατηρησει με τον Ανδρεα Κ.Συνεπως δεν θεωρω τιποτα αυτονοητο.Αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι εγω απλα εγραψα μερικα πραγματα που αφορουν ολο το χωρο και δεν ειναι δικη μου υποθεση.

Eπαναλαμβανω, δεν μπορουν να ωρεθουν 3 ατομα απο εδω και 3 ατομα απο κει που αυτην και τις μελλοντικες παρεξηγησεις και προβληματα να λυνονται τηλεφωνικα η με συναντηση και να μην βγαινουν στο διαδικτυο πραγμα που μαλλον δεν κανει καλο στο χομπυ μας;

Eπαναλαμβανω, δεν μπορουν να ωρεθουν 3 ατομα απο εδω και 3 ατομα απο κει που αυτην και τις μελλοντικες παρεξηγησεις και προβληματα να λυνονται τηλεφωνικα η με συναντηση και να μην βγαινουν στο διαδικτυο πραγμα που μαλλον δεν κανει καλο στο χομπυ μας;

Θανάση άτομα είναι εύκολο να βρεθούν. Αλλά δεν αρκεί αυτό. Χρειάζεται και διάθεση, πραγματική όμως.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντι

(Χωρίς να θεωρηθεί παρατήρηση)
Αυτό νομίζω ότι έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή, πριν ανοιχθεί αυτό το thread !

Κύριε Pai Mei ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το Internet, παρά μόνο για τη θέαση κάποιων υποδείξεων, είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάτσει να μπει στη φιλοσοφία μας και να γράψει κάτι.

Δεν έχει γράψει ποτέ του ένα μήνυμα, και ξαφνικά θα κληθεί να απολογηθεί επειδή διαθέτει τον χώρο του για την παρουσίαση μας? Ή μήπως επειδή θέλει να βάλει νέο κόσμο στο κατάστημά του? Ή μήπως επειδή κάποιος παραποιεί δολίως τα δρώμενα?

Πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο για αυτόν? Εσείς θα θέτατε εαυτόν σε μια τέτοια 'δοκιμασία-διαδικασία'?

Δεν είναι δα και κανένα παιδάκι που πάει σχολείο, ούτε κατηγορούμενος σε κάποιο εδώλιο.

Δεν νομίζω να είναι και τόσο απλό.

Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Κύριε thanasi ποια προβλήματα?

Δημιουργήσαμε εμείς κάποια προβλήματα?

Άλλοι ασχολούνται διαρκώς με τα του 'οίκου' μας...

Μία παρουσίαση για τα μέλη μας, και μόνο, οργανώσαμε.

Αυτό και μόνο ενοχλεί...

Σας πληροφορώ, επειδή μπορεί να μην γνωρίζετε, ότι σε οποιοδήποτε κατάστημα και αν 'χτυπήσω-ουμε' την πόρτα θα μας καλοδεχτούν.

Και θα ήταν αφύσικο και παράλογο να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Όμως, δυστυχώς, όσο και αν προσπάθησα δεν βρήκα κάποιο χώρο που να έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τόσο κόσμο και να μας διαθέσει και αυτούς τους προβολείς που θέλαμε να παρουσιάσουμε στα μέλη μας.

Μήπως παρανομήσαμε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Σωματείο δεν υπάρχει βρε παιδιά να αντιδράσει? Τώρα χρειάζεται...

Πολύ βαρύ αυτό!!!

Tο σωματείο τι να κάνει δηλαδή; Πως να αντιδράσει; Μήπως είναι δουλειά του σωματείου να απολογείται κάθε φορά που κάποιοι λένε η δεν λένε κατηγορίες;

Αν κάποιος έχει αποδείξεις για συγκεκριμένες συμπεριφορές από πλευράς των υπευθύνων του AVClub ας μας τις καταθέσει και τότε θα απαντήσουμε. Με μισόλογα, εικασίες και ξερές κουβέντες δεν έχουμε καμμία δουλειά να ασχολούμεθα ώς σωματείο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και συκοφαντι

Κύριε Pai Mei ένας άνθρωπος που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το Internet, παρά μόνο για τη θέαση κάποιων υποδείξεων, είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάτσει να μπει στη φιλοσοφία μας και να γράψει κάτι.

Δεν έχει γράψει ποτέ του ένα μήνυμα, και ξαφνικά θα κληθεί να απολογηθεί επειδή διαθέτει τον χώρο του για την παρουσίαση μας? Ή μήπως επειδή θέλει να βάλει νέο κόσμο στο κατάστημά του? Ή μήπως επειδή κάποιος παραποιεί δολίως τα δρώμενα?

Πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο για αυτόν? Εσείς θα θέτατε εαυτόν σε μια τέτοια 'δοκιμασία-διαδικασία'?

Δεν είναι δα και κανένα παιδάκι που πάει σχολείο, ούτε κατηγορούμενος σε κάποιο εδώλιο.

για μενα αν μας μεταφερεις εσυ τι εχει να πει για ολα αυτα ειναι αρκετο.
Αλλα ας ακουσουμε μια θεση για οσα του αποδιδει οτι ειπε οχι κι οποιος ναναι,αλλα ο επι σειρα ετων συνεργατης του.

ας ζητήσει το σωματείο από το μέλος Σταχτοπούτα του avsite ν'αποδείξει τα λεγόμενά του περί ποσοστών, αφού υπάρχει δημόσια αυτή του η τοποθέτηση, αλλιώς να κατατεθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. όταν πετάμε τις παπ@ριές μας, να ξέρουμε τουλάχιστον ότι θα υπάρχουν και συνέπειες ...

ΥΓ. μεταξύ μας τώρα, το μήνυμα του ΑΚ μου δείχνει αυτό που πάντα πίστευα για το συγκεκριμένο: το μεγαλοϊδεατισμό περί του εαυτού του (προσέξτε τη φράση: "από τότε που έφυγες έπεσαν οι πωλήσεις ...")
ίσως το θέμα ανοίχτηκε μόνο και μόνο για αυτοεπιβεβαίωση ...

Παρακολουθώ από την αρχή τη συζήτηση και δεν θεώρησα απαραίτητο να προσθέσω κάτι, εκτός από την μικρή παράκληση να μην χρησιμοποιούνται ονόματα απόντων (και ως τέτοια νοούνται αυτά που είτε έχει στερηθεί της πρόσβασης ή γιά διάφορους λόγους δεν επιθυμούν τα διαβάσουν - άσχετα βέβαια αν πολλά από όσα γράφονται εδώ μέσα πιθανόν μεταφέρονται προς αυτούς. - αποδείξεις περί του τελευταίου έχω.)

Τώρα επί της απορίας "γιατί δεν αντιδρά το σωματείο"...
Το σωματείο είναι υπεύθυνο και έχει πρόσωπο προς τα έξω και την πολιτεία.
Δεν μπορεί να ασχοληθεί γιά αυθαίρετους και μη τεκμηριωμένους ισχυρισμούς, ούτε θα ψάχνει σε μηχανές αναζήτησης τι έχει ειπωθεί εδώ και εκεί, κάτι που το γνωρίζουν αρκετοί ισχύει καθώς πράγματα λέγονται και ονόματα αναφέρονται (εξ ού και η δική μου παράκληση να μην αναφέρονται ΕΔΩ) ονόματα.

Το σωματείο φροντίζει γιά τα του οίκου του.
και εν προκειμένω αυτά είναι ότι διοργανώθηκε ένα event όπου προσφέρθηκαν μέλη να συνδράμουν με την προσωπική τους προσπάθεια και εξοπλισμό. Αναζητήθηκε ένας χώρος φιλοξενίας και βρέθηκε στον χώρο του κ. Τσουρεκά (που προσωπικά δεν γνωρίζω - και με την ευκαιρία ευχαριστώ γιά την προσφορά του). Την δεν όλη προσπάθεια συντόνισε ο διαχειριστής Κ. Παπαγεωργίου.

ΟΛΟΙ οι συνειρμοί και εικασίες πέραν και περί του γεγονότος αυτού περιττεύουν.

Όπως ξαναείπα δεν θα μπούμε ως σωματείο να δούμε ποιός είπε τί και που και πόθεν ορμώμενος ούτε θα τραβήξουμε αυτιά ούτε τίποτα.
Άλλοι φαίνεται ότι έχουν το πρόβλημα. - Ας το έχουν.
Αντιπαλότητες δεν θα καλλιεργήσουμε. Αλλά θα προσέξουμε και τις κινήσεις μας στο μέλλον. Διότι όπως λένε όποιος φυλάει τα ρούχα του...

Αν καποιος θα επρεπε να απολογηθει θα ηταν ο κυριος που επι το χρονικο διαστημα εργασιας του στο καταστημα "εθετε Βετο" για τη παραχωρηση του χωρου στο avclub.

και ο ιδιοκτητης ομως το ανεχοταν το "βετο",τι φοβοταν? μην του φυγει ο λαμπρος του συνεργατης????????

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και

και ο ιδιοκτητης ομως το ανεχοταν το "βετο",τι φοβοταν? μην του φυγει ο λαμπρος του συνεργατης????????

η μηπως ο ιδιοκτητης καποιου φορουμ ?

Πολυ αφελεια πεφτει Δημητρη. Πολυ !

για μενα αν μας μεταφερεις εσυ τι εχει να πει για ολα αυτα ειναι αρκετο.
Αλλα ας ακουσουμε μια θεση για οσα του αποδιδει οτι ειπε οχι κι οποιος ναναι,αλλα ο επι σειρα ετων συνεργατης του.

Όχι φίλε μου, καθόλου ειρωνικά.

Δεν έχω μάθει να κάνω το παπαγαλάκι και ούτε είμαι σε θέση να μπω στη διαδικασία να υπερασπίσω λόγια άλλων.

Ζήτησα από τον κύριο Τσουρεκά να μου στείλει ακόμη και ένα χειρόγραφο για να σας το μεταφέρω εγώ.

Λίγη υπομονή μέχρι αύριο.

Κύριοι οι εκδηλώσεις είναι θέμα που καταλαβαίνω ότι μπορεί να ενοχλούν κάποιους, ακόμη και επαγγελματίες. Όταν δίνεις τη δυνατότητα σε μέλη-φίλους να δουν με τα ματάκια τους 3-4 προβολείς και να κρίνουν είναι ένα θέμα.
Γι αυτό λέω ότι είμαστε ανοικτοί σε όλους τους επαγγελματίες, να δούμε, να ακούσουμε τα μηχανήματα τους, να ενημερωθούμε.

Το πρόβλημα όμως που έχουμε δημιουργήσει γενικότερα (και δε μιλάω για το avsite) είναι άλλο.
Επειδή επιλέξαμε να μην έχουμε σχέση με κάποιον επαγγελματία σε επίπεδο διαχείρισης κ.τ.λ. ξέρετε τι είμαστε;
Aγνοί χομπίστες αλλά ανεξέλεγκτοι χομπίστες.
Λογικό αυτό να δημιουργεί ανησυχία.
Τώρα μάλιστα που με το σωματείο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, έχει πέσει βουβαμάρα.
Εάν μάλιστα πραγματοποιήσουμε ένα μικρό μέρος των ιδεών που έχουμε, θα μιλάμε για πρωτοποριακά πράγματα στο χώρο.
Όταν αυτό το ''ανοίγεις'' σε όλους, ο άλλος σοκάρεται. Δεν έχει συνηθίσει ο κόσμος να αποφασίζει για πάρτη του. Το καταλαβαίνω.

Από την άλλη για να είμαι δίκαιος, δεν θα πω ότι στο avsite υπάρχει χειραγώγηση στα μέλη για εμπορικούς σκοπούς, γιατί και εκεί υπάρχουν άνθρωποι με προσωπικότητα,χομπίστες που ξέρουν και καταλαβαίνουν.
Και ξέρετε και κάτι. Ο Καφάτος δηλώνει επαγγελματίας του χώρου, αν θέλει να χρησιμοποιεί και το site για να πουλάει δεν βρίσκω κάτι το περίεργο σε αυτό.

Αυτό όμως είναι άλλο όπως πολύ σωστά λέει ο Μπάμπης. Εάν έμενε μόνο στο τι κάνουν τα παιδιά από κει, όλα καλά.
Ο Ανδρέας έκανε λάθος τέλος. Δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοια κίνηση,γιατί δείχνεις αμέσως τις διαχωριστικές γραμμές. Είμαι σίγουρος ότι το έχει μετανιώσει.
Πρέπει να το παραδεχτεί, να μιλήσει με τον Παπαγεωργίου, τα άντερα τα έχει.
Εγώ στη θέση του θα ερχόμουνα να βοηθήσω και στην εκδήλωση. Δεν κάνω πλάκα.

Επειδή έχει γραφτεί στο avsite ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε και κοινή εκδήλωση, θα πρέπει να πω, ότι το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς.
Εδώ υπάρχουν παρεμβάσεις στις δικές μας,τι να λέμε τώρα.

Να πω και κάτι άλλο.
Έχω τη βεβαιότητα ότι μέσα από το σωματείο, σε λίγο καιρό όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε απίστευτα πράγματα.

Τώρα για τον άσχετο που έγραψε για ποσοστά δεν γράφω για να μη με μπανάρει ο Λάρρυ. Απλά ο άνθρωπος έχει άγνοια του χώρου μας.
Ποσοστά από τον Τσουρεκά;
Αυτό μπορεί να είναι και το ανέκδοτο της δεκαετίας. Λύγισα μόλις το γράψατε. Έπαθα θλάση στον κοιλιακό μου. Στον ένα. Άλλοι δεν...

Παρακολουθώ και εγω απο την αρχή την κουβέντα και σκόπιμα δεν έχω γράψει τίποτα έως τώρα.....
Η βαλίτσα έρχετε απο πολύ μακρυά και την βλέπω να φτάνει ακόμη μακρύτερα......
Κάποιοι πίστευαν ότι το σωματείο ήταν μιά φούσκα που θα ξεφουσκώσει σύντομα και μάλλον τους χάλασε πολύ η ιστορία, όταν την είδαν όχι μόνο να μην ξεφουσκώνει αλά να φουσκώνει ακόμη περισσότερο και να πετά στον ουρανό.
Δυστυχώς λυπάμαι πολύ, γιατί ακόμη υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που ενώ υποτίθεται νοιαζόμαστε και παλεύουμε μαζί απο την αρχή γιά το ίδιο ταξίδι,και ενώ χρειάστηκε να αλλάξουμε καπετανέους γιά διάφορους λόγους,τώρα βλέπουν το πλοίο τους να έχει προσαράξει κάπου και τους φταίει γιά αυτό, το άλο πλοίο που αρμενίζει στα πέλαγα!!!

Βαρυέμαι αφόρητα να μπλεχτώ... αλλά αυτά μου θυμίζουν παλιές ένδοξες εποχές!!!
Έτσι θα είμαι επιγραμματικός και δεν πρόκειται να ξανα-ασχοληθώ με το θέμα.

Λοιπόν μερικά συμπεράσματα εφ' όλης της ύλης για όλα αυτά τα χρόνια...

1.
Τον Παπαγεωργίου τον εκτιμώ αν και δεν τον έχω γνωρίσει.
Βέβαια ο άνθρωπος μου είχε απευθύνει κάλεσμα (μεγάλη μου τιμή) ώστε να γνωριστούμε διά ζώσης, αλλά προς το παρόν και δυστυχώς, είμαι ασυνεπής...
Όπως εκτιμώ π.χ και τον Τσαντουλή (και άλλους) που επίσης δεν έχω γνωρίσει.
Πιστεύω πως κάποτε θα τον έχουμε κι' αυτόν κοντά μας και μέλος του σωματείου όπως και πολλούς άλλους ευγενείς χομπίστες.

2.
Πολλά μέλη, ακόμα και επώνυμα... και "εκατέρωθεν", είναι πολύ νέα για να γνωρίζουν διάφορα "παρελθοντολογικά".
Ίσως όμως έτσι είναι καλύτερα...
Βέβαια στους κύκλους μου έχω φροντίσει για πλήρη πληροφόριση και μαθήματα ιστορίας... και για πολύ κόσμο...
Στούς διά ζώσης συνομιλητές μου λέω πάντα αυτό που πιστεύω.
Και απ' ότι αντιλαμβάνομαι έχω αρκετή δύναμη...
Είμαι και γω καθώς φαίνεται καλός λογολάγνος...
Θέλω να πω σ' αυτούς που ακόμα "νομίζουν" και έχουν προσδοκίες... πως το παιχνίδι έχει κριθεί εδώ και πάραααα πολύ καιρό...
Ίσως οι ισολογισμοί του 2008 να είναι ακόμα χειρότεροι και γι´αυτούς που θα συντάξουν για πρώτη φορά... το 2009... ισολογισμό, απογοητευτικοί.
Και να μονολογήσουν : "στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα..."
Αυτά τα π.μ και τα τηλέφωνα μεγάλη ανακάλυψη, δεν βρίσκεται???
Εξ άλλου πάντα οι νέοι ψάχνουν να βρουν τους παλιούς για να σιγουρευτούν για μερικές απορίες τους...
Αυτό το γνωρίζει και πρωτοετής φοιτητής αλλά το ξεχνάνε οι τελειόφοιτοι...
Οι δε πτυχιούχοι και πολύπειροι... δεν το δίνουν καν σημασία.

3.
Ο Μανωλάκος είναι πολύ ευγενικός!!!

4.
Η διαμάχη AVCLUB-AVSITE και το αντίστροφο δεν υφίσταται.
Υφίσταται μόνο διαμάχη Εγώ-AVCLUB και μερικούς από το AVSITE που δυστυχώς είναι επηρρεπείς στην λογολαγνεία του Εγώ...
Υπάρχει βέβαια και αντίστροφο από μερικούς του AVCLUB, όχι φυσικά για το AVSITE, αλλά για τον Εγώ και τα θύματα/παρατρεχάμενους της λογολαγνείας του.
Αυτό είναι πρόβλημα για το AVCLUB που πρέπει οι έχοντες το πρόβλημα να το αποβάλλουν διά παντός.-

5. Τα φόρα τα κάνουν τα μέλη.
Δεν έχω γραφτεί στο AVSITE και υπερβολικά σπάνια το διαβάζω.
Και δεν φταίει το σάιτ (σε καμία περίπτωση) αλλά μοναχά δυό τρείς γνωστοί και μη εξαιρεταίοι νοματαίοι που λειτουργούν ανασταλτικά (με τρομερή ομολογουμένως επιτυχία - εύγε τους...).
Ευτυχώς δεν θέλω να χαραμίζω τον χρόνο μου συν-ομιλώντας με καρναβάλια...
Προσπαθώ ακόμα να το αποβάλλω ο δύσμοιρος, αλλά μερικοί είναι τόσο μα τόσο δυσκολοχώνευτοι...
Και πιστέψτε με αυτό δεν ισχύει μόνο μένα...
Δεν το παθαίνω δηλαδή μόνο εγώ... αλλά και πολλοί άλλοι φυσιολογικοί αγνοί χομπίστες.
Είναι και ένας λόγος που δεν έχω παρεβρεθεί σε πάρα πολλά events ή σε μαζώξεις...
Φοβάμαι μη δαγκώσω καμιά καρωτίδα...
απορώ πως είναι δυνατόν και τα καταφέρνουν με τόση επιδεξειότητα να διώχνουν κόσμο... αντί να φέρνουν, επιφέροντας παράλληλα καίρια χτυπήματα και αποστροφή στα συναφή χόμπις.
Μάλιστα συμμετέχουν σ' αυτήν την αυτοκαταστροφή, με περισσή ρώμη, ακόμη και επαγγελματίες του χώρου.
Τι να πω, χρήζει επιστημονικής γνωμάτευσης αυτό...

Έτσι λοιπόν και για να κλείσω, αφού έγινε κάτι νέο... πιθανολογώ πως θα γίνει και καινούργιο σαίτ...
Το οποίο ευελπιστώ να έχει τις καίριες "μεταγραφές" που θα απαλλάξουν το AVSITE από τα καρκινώματα!
Είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί το AVSITE και μερικά από τα ομολογουμένως αξιόλογα στελέχη που έχει.

Πω, πω σαν τρίλιζα... έχει γίνει το θέμα...

Αν σε ενδιαφερει σαν "απλο μελος" , μπορεις να ψαξεις να διαβασεις. Δεν μπορει κανεις να σου πει τι θα σου φταιει η οχι εσενα. Θα σου πει τα δικα του ,οποτε.......

Χρήστο, (ξέρεις πολύ καλά ότι) όσο διάβασμα κι αν ρίξει, άκρη δε θα βγει. Γιατί? Επειδή υπάρχει τόση παραφιλολογία όσο και παρασκηνιακή δράση μη καταγεγραμμένη στο διαδίκτυο, που πραγματικά χάνεις το μπούσουλα.

Συγκεκριμένα άτομα κινούν τα νήματα της αντιπαλότητας των δύο χώρων.

Αει στο καλό, είπα να μπω να διαβάσω που μου έλειψε λόγω πηξίματος στη δουλειά, και τελικά αηδίασα πάλι, ένθεν κι ένθεν.

Εγώ είμαι από αυτούς που διαβάζουν και τα δύο fora χωρίς να ξέρω κανέναν (προσωπικά) από αυτά.

Ψεύτρη, ξέρεις εμένα. :HTEHETH63:

Συγκεκριμένα άτομα κινούν τα νήματα της αντιπαλότητας των δύο χώρων.

Αει στο καλό, είπα να μπω να διαβάσω που μου έλειψε λόγω πηξίματος στη δουλειά, και τελικά αηδίασα πάλι, ένθεν κι ένθεν.

Μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

Ποιοί κινούν τα νήματα της αντιπαλότητας των δύο χώρων?

Και αν μπορείς αυτό το 'ένθεν κι ένθεν'?

Ευχαριστώ...

Μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

Μόνο αυτό μπορώ, Κώστα, δυστυχώς - να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος. Βλέπεις ούτε εγώ έχω πλήρη άποψη επί του θέματος.
Ποιοί κινούν τα νήματα της αντιπαλότητας των δύο χώρων?

Αυτοί που είναι προσκολλημένοι σε καταστάσεις που θα έπρεπε από καιρό να έχουν ξεχαστεί, καταστάσεις που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν μέσα από προσωπικές διαμάχες, και επιμένουν να τις ανατροφοδοτούν εσαεί δηλητηριάζοντας αμφότερα τα fora .
Και αν μπορείς αυτό το 'ένθεν κι ένθεν'?

Και τα δύο fora εννοώ. Στα δικά μου μάτια είμαστε όλοι ίσοι, δεν αλλάζω τις θέσεις μου ανάλογα με το πού κάνω login, και καταλήγω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και από δω και από εκεί. Οχι βέβαια τόσο σθεναρά όπως πχ ο Χρήστος (Browser, συγχώρεσέ με που σε φέρνω σαν παράδειγμα αλλά παρακολουθώ τα κείμενά σου και συμφωνώ απόλυτα με αυτά), αλλά πιστέψτε με, αν α) είχα το χρόνο και β) με ένοιαζε τόσο όσο εκείνον, τα ίδια και περισσότερα θα έγραφα.

Από την άλλη δε με νοιάζει τόσο λίγο που να μη δίνω σημασία, και ίσως αυτό να είναι το προσωπικό μου λάθος σ'αυτή την ιστορία.

Αυτά και καληνύχτα. Μισή ώρα διάβασμα για ηχεία και players, 2,5 ώρες για ίντριγκες. Ε όχι, αδικία είναι. Στο τέλος θα αλλάξω χόμπυ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναίτια επίθεση και

Δεν καταλάβατε καλά.

Εσείς έπρεπε να έχετε μιλήσει (με του εμπλεκόμενους) και λύσει το πρόβλημα.
Μετά θα μπορούσατε να κάνετε αυτό το θέμα, έχοντας στοιχεία τα οποία, μόνο αν καταθέτατε θα ήταν αρκετά ώστε να καταλάβουν όλοι και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Ούτε τσακωμοί , ούτε αντιπαλότητες....

Αναρωτιέμαι πως μπορεί τώρα να λυθεί το θέμα....
Αν πει ο καταστηματάρχης αυτά που λέει και ο Ανδρέας Κ. τι θα κάνετε ?
Τα μέλη του club θα πουν το καταστημ. ψεύτη και τα μέλη του site θα μιλήσουν για δικαίωση.
Αν πει ότι λέει ψέματα ο Α.Κ. θα γίνει το ανάποδο....!

Και στις δύο περιπτώσεις "χάνει" ένας έμπορος που σκοπό είχε να βοηθήσει και τον οδηγήσατε σε αδιέξοδο.
Λέτε να του αρέσει ?
Για ελάτε λίγο στη θέση του και πείτε μου , πως θα αντιδρούσατε ?

Πάντως μου φαίνεται άκομψο όπως εξελίχθηκε η κατάσταση και αν δεις το θέμα "νομικά" ο τίτλος του threat γυρίζει μπούμερανγκ σε εσάς, που έχετε ονομάσει και κατηγορήσει χωρίς στοιχεία.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι έχετε άδικο στην υπόθεση αλλά λάθος τρόπο χειρισμού.
Τα λόγια που ενόχλησαν είναι
"Αυτοι μου υποσχεθηκαν πως εαν τους βαλω μεσα θα μου τις
αυξησουν"
Πληθυντικός δεν είναι ? [χωρίς να ορίζει, ποιοι (ονόματα)]

Last edited:
Status
Not open for further replies.