Ανακοινωση ΟΤΕ

Εχω την εντυπωση οτι η αναβαθμιση ειναι μονο ονομαστικη γιατι διαφορα ακομα στο downloading δεν ειδα. Τα ιδια. Ασε που επεσε η γραμμη 3 φορες σε 1 ωρα μεσα. 1mb γραμμη δηθεν...

Από σήμερα 2048/768. Δοκίμασα να κατεβάσω κάτι HD κλιπάκια...κολλημένο στο 220 kb/sec.
Από ταχύτητα καλά πάει η vivodi, αν ήταν και η γενικότερη αντιμετώπισή της ανάλογη (βλ. προηγούμενο μήνυμά μου) θα ήταν όλα ρόδινα...

Λοιπον κοιταξτε τι εγινε. Απο εχθες που εγινε 1mb εχω παρατηρησει τα εξης φαινομενα:

1) Κατεβαζω max με 80kbps

2) Η γραμμη πεφτει καθε μιση ωρα περιπου

Τι γινεται???

Κι εγω τις πρωτες μερες της αναβαθμισης ειχα καποια ψιλοπροβληματα αλλα τωρα εστρωσε. Ισως να υπαρχει καποιο προβλημα μεχρι να γινει η πληρης αναβαθμισης της εκαστοτε περιοχης;; Ισως

η αναβάθμιση σίγουρα δεν είναι μια κι έξω, ανεβαίνει σταδιακώς. Από 384-> 412 -> 448 ->480 ->512 στις τελευταίες 3 εβδομάδες. Πάντως δεν έχω παράπονο, πραγματικά είναι τα kbps και όχι δεν πέφτει η γραμμή.

Αριθμός τηλεφώνου: 210...
Στην περιοχή σας έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση ADSL ταχύτητας την 22/9/2006
Τελευταία ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 4/10/2006
Επόμενη ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 11/10/2006

τούτο είδα σήμερα που έλεγξα την αναβάθμιση. άρα - λογικά - τα 2048 δεν θα είναι πλέον μόνο στο router ...:aktion033:

Μόλις χθες αναβαθμίστηκα κι εγώ.
Από 384 σε 768.
Τώρα κατεβάζω έως και με 80kbps.
Ωραία πράγματα!!!!!!!!!

Εγω: (22910.....)
Στην περιοχή σας δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση ADSL ταχύτητας.
Τελευταία ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 4/10/2006
Επόμενη ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 11/10/2006

Δημήτριος Ντοκατζής said:
downstream : 644,5 kbps
upstream :103.3 kbps
από χθες . Καλό είναι αυτό ;

Αυτο ήταν στο σπίτι που η ταχύτητα σύνδεσης είναι 786 μετά την αναβάθμιση . Στο γραφείο που έχω σύνδεση με 1 Μbps μου δίνει down 345.6 και up 153.5 , Καλά πάμε

Last edited:
Re: Απάντηση: Ανακοινωση ΟΤΕ

Δημήτριος Ντοκατζής said:
με το speedtest.net μου δίνει 288 και 177 αντιστοιχα

δεν μπορεί, λογικώς στην ίδια περιοχή θα είμαστε!

Απάντηση: Re: Ανακοινωση ΟΤΕ

send said:
σε αυτό αλλάζει η απόδοση ανάλογα με τον σέρβερ που επιλέγω. Από 490 έως 630 kbps. Από γραμμή 768.

εχει όμως και κάποιον σερβερ που στον συστήνει . Εγώ αυτόν χρησιμοποιώ. Πάντως χθές πήρα το 121 του ΟΤΕ που έλεγε κι ο Δημοσθένης και τους το είπα . Σήμερα τα αποτελέσματα - δουλειά δεν είχαμε δουλειά βρήκαμε - είναι στο μεν adslguide 552,8 και 213,4 , ενώ στο speedtest 406 και 206. Αρα το δεύτερο έχει πάντα μιά υστέρηση. Αν βέβαια αλλάξω σερβερ στο δεύτερο και χρησιμοποιήσω αυτόν του Λονδίνου ( μιά και το adslguide είναι στην αγγλία , οπότε θεώρησα ότι έστι είναι πιό συγκρίσημες οι μετρήσεις ) , τότε μου δίνει σχεδόν παρόμοια αποτελέσματα , ήτοι 514 και 209.

περίεργο, γιατί λογικώς είμαστε στον ίδιο κόμβο (Λ. Σοφού είμαι) και η 768 μου φαίνεται να έχει μεγαλύτερο download από την 1mbit σου.