paulmarinis
Supreme Member
- 7 September 2007
- 4,652
Re: Mirrorless Center: Φακοί, Σώματα, Αξεσουαρ, Legacy Reviews
ολα τα ρινγφλας ειναι για τετιες αποστασεις περιπου.
ολα τα ρινγφλας ειναι για τετιες αποστασεις περιπου.
Σήμερα μου ήρθε ο αντάπτορας m42 σε m4/3 για τον Helios που έχω και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν κουμπώνει ο φακός στον αντάπτορα δεν πατιέται το πιράκι που έχει στην βάση του και "κλειδώνει" το δαχτυλίδι αλλαγής διαφράγματος και έτσι μένει το διάφραγμα συνέχεια ανοιχτό στο f2. Παίρνει να κάνω εγώ τίποτα η πρέπει να ψάξω για άλλο αντάπτορα;
Έχουν καμία συγκεκριμένη ονομασία για να τον ψάξω;
Ευχαριστώ πολύ, το έκανα ήταν πολύ εύκολο τελικά, με γλύτωσες από αναμονή πολλών ημερών.
Τώρα πάμε για δοκιμές.
Τον 44m-4 έχω, στα πεταχτά που τον δοκίμασα σε εσωτερικό χώρο που τα 58mm είναι κάπως περιοριστικά δεν πήρα πάντως αυτό το "περίεργο" bokeh θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα αρχάριος γαρ :HTEHETH63:
Έχει δοκιμάσει κανείς χεράτο στα "περιπου" 30mm και 45mm με τρώει για παιχνίδι.
Το bokeh βγαίνει πολυ εύκολα αν πισω εχει φύλλα ή γεμάτο background και στο f2.8 με f3.5 τουλάχιστον στον δικό μου.
Φιλε αυτα δε ξερω να τα μεταφρασω..Σε αυτά τα εστιακά μήκη δες αυτό http://www.dxomark.com/Lenses/Compare/Side-by-side/Panasonic-Leica-DG-Summilux-15mm-F17-ASPH-on-Panasonic-Lumix-DMC-GH2-versus-Panasonic-LUMIX-G-20mm-F17-II-ASPH-on-Panasonic-Lumix-DMC-GH2-versus-Olympus-MZUIKO-DIGITAL-17mm-F18-on-Panasonic-Lumix-DMC-GH2__1345_677_1195_677_1112_677
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.