Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Iceman για πες μας, εμένα που δεν δουλεύει το 3 button mode, πως μπορώ να κάνω κάτι χωρίς να χάσω εγγύηση?

Πάλι τα ίδια το Kies... μετά την τελευταία αναβάθμιση ( ο Θεός να την κάνει), δεν βλέπει τις επαφές!

Δεν ξερω αν το εχουμε γράψει πουθενα,αλλά το video που τραβάει το κινητό είναι καταπληκτικό,το ίδιο και οι φωτογραφίες του.

Iceman για πες μας, εμένα που δεν δουλεύει το 3 button mode, πως μπορώ να κάνω κάτι χωρίς να χάσω εγγύηση?
Αν δεν έχεις τα 3 κουμπιά άστο καλύτερα!
Πάντως δες καλύτερα στο myphone.gr για μεθόδους επαναφοράς κλπ.

Re: Απάντηση: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

H GINGER 2.3.3 υπάρχει για την ώρα (αυτό βρίσκω εγώ) όχι σε τελική version αλλα μόνο σε BETA,

που από ότι έχω διαβάσει είναι ελλιπής και με πολλές δυσλειτουργίες!!!

Η 2.2.1 επίσημα θα κυκλοφορήσει την άλλη βδομάδα εδώ στην γαλλία (ανάλογα εταιρία)

που όσοι την έχουν περάσει ήδη δεν είδαν καμια αλλαγή...

κάποιοι αναφέρουν καλύτερη ταχύτητα στην πλοήγηση του λογισμικού που ok το αφήνω ασχολίαστο!

Τέλος πάντων με το 2.2 είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα αυτά που πέρασα, (bugs)κτλ

έχει μεταμορφωθεί είναι σε όλα Top!

πολύ δύσκολα θα βάλω μπελάδες στο κεφάλι μου!

θα αφήσω να περάσει καιρός και να κινηθώ εκ του ασφαλούς!!!

Beta δεν ειναι με την καμία!
Απλά διέρευσε και την έβαλε το samsungfirmware και το xda..
Εγώ την έχω 2 εβδομάδες και είναι καλύτερη από όσες 2.2.1 official (αγγλική, ολλάνδική και σουηδική) είχα κατεβάσει και μακράν καλύτερη της ελληνικής επίσημης 2.2
Μπελάδες δεν βάζεις στο μυαλό σου γιατί επαναφέρεις όποτε θες την επίσημη της χώρας σου αν χρειαστεί (για επιστροφή σε service) και εντωμεταξύ κερδίζεις πολύ σε ταχύτητα!
Δεν ξέρω που διαβάζεις αλλά δες και στο myphone.gr και στο xda και θα καταλάβεις ...
Αλλωστε μιλάμε για official roms και όχι για custom roms...

Πάλι τα ίδια το Kies... μετά την τελευταία αναβάθμιση ( ο Θεός να την κάνει), δεν βλέπει τις επαφές!

Το έλυσα με τον συνηθισμένο τρόπο... hardware reset :-(

Παιδιά αγόρασε σήμερα ένας συνάδελφος ένα Galaxy και σε ταχύτητα σε συγκριση με το δικό μου είναι ημέρα με τη νύχτα.Δεν πρόλαβα να δω τι firmware φοράει πάντως το δικό μου εινα απείραχτο εδώ και 6 μήνες.Ποιά έκδοση είναι αυτή που μπορώ να εγκαταστήσω χωρίς όμως να χάσω τίποτα από το τηλέφωνο (επαφές,εφαρμογές,τραγούδια κτλ) και από που μπορώ να την κατεβάσω?

Κάνεις πρώτα backup στον υπολογιστή, κατεβάζεις την τελευταία έκδοση του Kies από το site της Samsung, συνδέεις το τηλέφωνο, και Θεού θέλοντος το βλέπει και σε αναβαθμίζει σε froyo 2.2. Λάβε υπόψι σου ότι θα δείς μεγάλη διαφορά κάνοντας hardware reset, ΑΦΟΥ βγάλεις την κάρτα μνήμης και κάνεις πάλι back up - σβήνει τα πάντα!

Πως κανω backup?Με το backup δεν χάνεις τίποτα?
Ξεχασα να γράψω ότι στη συσκευή του συναδέλφου ενώ στις επαφές στη δεξιά μπάρα έχει την Ελληνική αλφάβητο,δεν μπορείς να γράψεις πουθενά Ελληνικά.Ακόμα και στις ρυθμίσεις στην εναλλαγή γλωσσών,δεν έχει επιλογή τα Ελληνικά.

Last edited:
Φίλε μου iceman θα το κοιτάξω σε ευχαριστώ!

Φίλε μου cacau έχεις πρόβλημα με το kies??

δεν το πιστεύω...:clown: θα είσαι ο μοναδικός!:aktion033:

Φίλε μου Σωκράτη άκουσε με αν θες και δεν θα χάσεις τίποτα, συνδέσου με το kies
και κάνε ενημέρωση θα σου περάσει λογικά την νέα version ΧΩΡΙΣ backup...
με την προϋπόθεση όμως που δεν θα κανεις hardware reset.

Άλλωστε δεν χρειάζεται το έχω κάνει και έτσι και γκιουβέτσι ΔΕΝ κερδίζεις κάτι!

Μην παρασύρεσαι με τον φίλο μας cacau...

αν δεν κάνει κάθε πρωί ένα hardware reset δεν του πάει καλά η μέρα!
:Banane0:

Όντως Σωκράτη ξέχασα να στο πω...

Καμία σχέση η παλιά version γεμάτο bug...Αίσχος!!!

το 2.2 froyo άλλο τηλέφωνο ταχύτατο και αλάνθαστο, απίστευτο!!:music-smiley-005:

Όπως είδες του συναδέλφου σου!

Πολύ το ευχαριστιέμαι, να φανταστείς ότι πριν την αναβάθμιση ήμουν έτοιμος να το πουλήσω!!

Τώρα ΔΕΝ το αλλάζω για ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ!!!

Το μόνο μελανό σημείο παραμένει το kies

Last edited:
Οταν λετε να βγαλουμε την καρτα μνημης ,εννοειτε την προσθετη που εχει option το τηλεφωνο για να βαλεις μετα την αγορα του.
Ετσι δεν ειναι???
Εγω που ΔΕΝ εχω βαλει προσθετη καρτα μνημης ,φανταζομαι οτι δεν πρεεπι να κανω κατι παραπανω.
Η προσθετη καρτα μνημης (εκτος του αυτονοητου,δηλ επεκαταση μνημης) τι αλλο μπορει να χρησιμευει??.
Εμενα μου φτανουν και μου περισσευουν τα 8 γιγα του τηλεφωνου.
Την χρειαζομαι για κατι αλλο??

Ναι Μιχάλη μου εννοείτε για την κάρτα που πάει πίσω από την μπαταρία micro sd μιλάμε...!

Τι χρειάζεται?? extra μνήμη!!!

Κάποιοι πχ την χρησιμοποιούνε την micro sd για photos video κτλ και την βγάζουν την βάζουν σε ένα αντάπτορα

και τσάκα σε μια μπρίζα USB είναι ευκολία, τώρα θα μου πεις εκεί που είναι η SD δεν είναι και τόσο εύκολο...

αλλά ok..!

Τα δε hardware reset δεν είναι και ανώδυνα υπάρχουν πολλές μαρτυρίες σε forum

ότι μετά από hardware reset τα τηλεφωνα δεν ξανά λειτούργησαν ποτέ!

Last edited:
Ok,αυτο υπεθετα και γω, αλλα μου το σιγουρεψες Νικολα!!
Οποτε (σημερα μολις κατεβασα το Kies!!!!!) συνδεω το τηλ στο κομπιουτερ, το αναγνωριζει και μετα μονο του το προγραμμα αναλαμβανει να μου βρει αν εχει το παλιο λογισμικο και αν ναι,να του βαλει το καινουργιο.
Καλα τα λεω ή πρεπει να κανω και κατι μονος μου?????

Πολύ καλά τα λες Μιχάλη μου θα πατήσεις ενημέρωση και λογικά θα την δει και θα την κάνει!

Aν όχι προσπάθησε πάλι αφού βεβαιωθείς και εξαντλήσεις ότι αναφέρεται σε ενημέρωση η του kies

η γενικά ενημέρωση του τηλεφώνου, γενικά ότι σου βγάζει από ενημέρωση να το δεχτείς!

Σε πάει μόνο του πχ μπορεί να σου ζητήσει να κάνεις επανεκκίνηση κτλ...

ΚΑΙ Προς θεού όχι hardware reset ΔΕΝ χρειάζεται εκτος και γουστάρεις έτσι για πλάκα!

Last edited:
Σ´ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες/συμβουλές σου.Το kies όποτε και αν το ανεβάσω,δεν μου βγάζει ποτέ μνμ για ενημέρωση.
Το συνδέω τώρα πάλι για να δω.

Στην έκδοση που εχω,όταν συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή και έχοντας από πριν ανοίξει το kies,μου βγάζει ένα μνμ για ρύθμιση παραμέτρων αν θέλω να μεταφέρω αρχεία από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο.
Πάταγα πάντα το "ρύθμιση παραμέτρων".
Τώρα το σύνδεσα και δεν πάτησα τη ρυθμιση παραμέτρων αλλά και πάλι δεν μου βγάζει κάποιο μνμ για αναβάθμιση.
Τι κάνω λάθος?

Σα να βρήκα κάτι!!!
Απενεργοποίησα τον εντοπισμό σφαλμάτων usb και το τηλέφωνο συνδέθηκε με το kies.
Πριν κάνω την αναβάθμιση,πως κάνω backup βρε παιδιά?

Από τη "Βοήθεια" του kies δεν βγάζω άκρη για το backup αφού δεν βρίσκω πουθενά την επιλογή "αντίγραφα ασφαλείας" που μου γράφει ότι θα δω σαν επιλογή κάνοντας δεξί κλικ πάνω στις "Συνδεδεμένες συσκευές".