Budda
Supreme Member
Το timing του κλεισιματος της κατηγοριας ειναι πολυ σωστο. Οταν εχει ησυχια πρεπει να λαμβανονται αποφασεις, οχι εν βρασμω ψυχης.
Το κλεισιμο των οπαδικων θεματων ειναι ΠΟΛΥ σωστο και αργησε ηδη καποια χρονια. Δυστυχως, για λογους που δεν θελω να μπω στη διαδικασια να ερμηνευσω, πολλοι απο εμας πολλαπλασιαζουμε τα επιπεδα της μαλακιας μας οταν γραφουμε για την ομαδα μας ή την αντιπαλη ομαδα. Δεν μπορουμε να ειμαστε σοβαροι. Εγω τουλαχιστον, αυτο βλεπω. Τα μισα ποστ των ποδοσφαιρικων θεματων ειναι γραμμενα αποι μελη που δεν ξερουν καθολου απο μπαλα ή μπασκετ, που δεν γνωριζουν καν τους κανονισμους του αθληματος!
Το φορουμ δεν μπορουσε ή/και δεν ηθελε να τηρησει τους κανονισμους του και να κρατησει ισες αποστασεις απ'ολους και ετσι φτασαμε εδω που φτασαμε.
Οποιος νοιαζεται για το DNA του φορουμ και για το "καλο του", μαλλον θα πρεπει να επικροτει αυτη την αποφαση. Ποδοσφαιρικα και μπασκετικα θεματα, επειδη αφορουν ΚΑΙ οπαδους, πρεπει να παραμεινουν κλειστα για παντα. Μονο κακο εχουν κανει και συνεχιζουν να κανουν. Τωρα, οποιος εψαχνε παρεα να μιλησει για την ομαδα του και πλεον νιωθει πως την χανει, ας παει σε πιο ειδικα φορουμ. Δε χαθηκε ο κοσμος. Απο την αλλη, ας ανοιξουν τα θεματα για σπορ πιο "ουδετερα", οπως το τενις, η F1 κ.α.
Καλο θα ειναι ο καθενας να μιλα για τον πολλαπλασιασμο της μαλακιας του και μονο ,το τι θα κανω ως μελος του φορουμ ειναι δικο μου θεμα ,οπως και το αν θα παω σε ειδικο φορουμ ,οδηγιες και υποδειξεις δεν χρειαζομαι
Οσο για τα "ουδετερα" σπορ μηπως θες να πεις ελιτιστικα και γκλαμουρατα ;
Και κάτι ακόμα . Μόλις ο petros m έγραψε την γνώμη του - και πολύ σωστή μάλιστα , αφού αντανακλά την πραγματικότητα - για την κατάσταση της κατηγορίας των αθλητικών , επειδή διαφέρει από την δική σας , πέσατε να τον φάτε . Ενδεικτικό θα έλεγα νοοτροπιών και συνηθειών .
Θα επρεπε να τον φατε εσεις ,που λεει τα μελη μαλακες ,και τους λεει να φυγουν να πανε αλλου ,απορω πως σας διεφυγε ,εκτος εαν εχει το δικαιωμα το καθε μελος να λεει στα αλλα μελη "εαν δεν σας αρεσει πηγαινετε αλλου"
Επι του θεματος ,απο οτι καταλαβα θα πρεπει να το δηλωσω οτι δεν μου αρεσε αυτο που εγινε και οπως εγινε, αλλοιως θεωρειται οτι μου αρεσε αυτο που η διοικηση του φορουμ εκανε,δεν εγραφα γιατι καταλαβαινω πως δεν μου πεφτει λογος , με εξεφραζαν δε τα γραφωμενα παλαιοτερων μελων -Δημητρης.θ ,Μπαμπης κ.α- 100%
Δεν μου πεφτει λογος οπως ειπα ,και δεν μπορω και να κρινω την αποφαση απλως δεν μου αρεσε
ΥΓ το νημα "Σημερα στην TV" που ενοχλουσε; Ο ανθρωπος με συνεπεια ποσταρε βοηθοντας ολα τα μελη ,γιατι τον τιμωρειται ;Ανοιξατε την F1(ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΑΘΛΗΤΙΚΑ) καλως κακως δεν θα το κρινω εγω, το αλλο γιατι δεν το ανοιγετε ;Που ενοχλουσε ; Εν ταξει το "Σημερα στην TV" δεν εχει την γkλαμουρια της F1 αλλα ειναι χρησιμοτερο κατα την γνωμη μου