αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Status
Not open for further replies.
Το timing του κλεισιματος της κατηγοριας ειναι πολυ σωστο. Οταν εχει ησυχια πρεπει να λαμβανονται αποφασεις, οχι εν βρασμω ψυχης.

Το κλεισιμο των οπαδικων θεματων ειναι ΠΟΛΥ σωστο και αργησε ηδη καποια χρονια. Δυστυχως, για λογους που δεν θελω να μπω στη διαδικασια να ερμηνευσω, πολλοι απο εμας πολλαπλασιαζουμε τα επιπεδα της μαλακιας μας οταν γραφουμε για την ομαδα μας ή την αντιπαλη ομαδα. Δεν μπορουμε να ειμαστε σοβαροι. Εγω τουλαχιστον, αυτο βλεπω. Τα μισα ποστ των ποδοσφαιρικων θεματων ειναι γραμμενα αποι μελη που δεν ξερουν καθολου απο μπαλα ή μπασκετ, που δεν γνωριζουν καν τους κανονισμους του αθληματος!

Το φορουμ δεν μπορουσε ή/και δεν ηθελε να τηρησει τους κανονισμους του και να κρατησει ισες αποστασεις απ'ολους και ετσι φτασαμε εδω που φτασαμε.

Οποιος νοιαζεται για το DNA του φορουμ και για το "καλο του", μαλλον θα πρεπει να επικροτει αυτη την αποφαση. Ποδοσφαιρικα και μπασκετικα θεματα, επειδη αφορουν ΚΑΙ οπαδους, πρεπει να παραμεινουν κλειστα για παντα. Μονο κακο εχουν κανει και συνεχιζουν να κανουν. Τωρα, οποιος εψαχνε παρεα να μιλησει για την ομαδα του και πλεον νιωθει πως την χανει, ας παει σε πιο ειδικα φορουμ. Δε χαθηκε ο κοσμος. Απο την αλλη, ας ανοιξουν τα θεματα για σπορ πιο "ουδετερα", οπως το τενις, η F1 κ.α.

Καλο θα ειναι ο καθενας να μιλα για τον πολλαπλασιασμο της μαλακιας του και μονο ,το τι θα κανω ως μελος του φορουμ ειναι δικο μου θεμα ,οπως και το αν θα παω σε ειδικο φορουμ ,οδηγιες και υποδειξεις δεν χρειαζομαι
Οσο για τα "ουδετερα" σπορ μηπως θες να πεις ελιτιστικα και γκλαμουρατα ;

Και κάτι ακόμα . Μόλις ο petros m έγραψε την γνώμη του - και πολύ σωστή μάλιστα , αφού αντανακλά την πραγματικότητα - για την κατάσταση της κατηγορίας των αθλητικών , επειδή διαφέρει από την δική σας , πέσατε να τον φάτε . Ενδεικτικό θα έλεγα νοοτροπιών και συνηθειών .

Θα επρεπε να τον φατε εσεις ,που λεει τα μελη μαλακες ,και τους λεει να φυγουν να πανε αλλου ,απορω πως σας διεφυγε ,εκτος εαν εχει το δικαιωμα το καθε μελος να λεει στα αλλα μελη "εαν δεν σας αρεσει πηγαινετε αλλου"

Επι του θεματος ,απο οτι καταλαβα θα πρεπει να το δηλωσω οτι δεν μου αρεσε αυτο που εγινε και οπως εγινε, αλλοιως θεωρειται οτι μου αρεσε αυτο που η διοικηση του φορουμ εκανε,δεν εγραφα γιατι καταλαβαινω πως δεν μου πεφτει λογος , με εξεφραζαν δε τα γραφωμενα παλαιοτερων μελων -Δημητρης.θ ,Μπαμπης κ.α- 100%
Δεν μου πεφτει λογος οπως ειπα ,και δεν μπορω και να κρινω την αποφαση απλως δεν μου αρεσε

ΥΓ το νημα "Σημερα στην TV" που ενοχλουσε; Ο ανθρωπος με συνεπεια ποσταρε βοηθοντας ολα τα μελη ,γιατι τον τιμωρειται ;Ανοιξατε την F1(ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΑΘΛΗΤΙΚΑ) καλως κακως δεν θα το κρινω εγω, το αλλο γιατι δεν το ανοιγετε ;Που ενοχλουσε ; Εν ταξει το "Σημερα στην TV" δεν εχει την γkλαμουρια της F1 αλλα ειναι χρησιμοτερο κατα την γνωμη μου

Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Οσο για τα "ουδετερα" σπορ μηπως θες να πεις ελιτιστικα και γκλαμουρατα ;

Oχι βεβαια, εχω γραψει πολλες φορες πως το ποδοσφαιρο ειναι το κορυφαιο σπορ και ακολουθει το μπασκετ. Εχω παιξει σε ομαδες και τα δυο. Τωρα που γερασα και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου, παιζω τενις. Τον 4χρονο γιο μου στο ποδοσφαιρο τον εχω γραψει, οχι στην ιππασια. Και φυσικα, δεν ειπα κανεναν μαλακα. Ειπα πως τα οπαδικα φερνουν στην επιφανεια τον κακο μας εαυτο, αλλα φαινεται πως ουτε αυτο το προφανες δεν μπορειτε καποιοι να δειτε. Ο Μαεστρο πιο πανω το καταλαβε και το εγραψε, παλι καλα... Επισης, δεν εδιωξα κανεναν. Προτροπη σε οποιον θα του λειψουν τα οπαδικα νηματα εγραψα, να ψαξει αλλου για αναλογες συζητησεις. Το ιδο θα εγραφα και αν εκλειναν τα "κινηματογραφικα". Π.χ. για τη μουσικη αυτο δεν ειναι τοσο ευκολο. Ψαξε και θα δεις...

Last edited:
Και κατι ακομα, για καποιους που δε θυμουνται ή δεν ξερουν. Το ΠΡΩΤΟ καθαρα ποδοσφαιρικο νημα το ανοιξα εγω, πριν απο πολλα χρονια. "Αρχιζει το ματς", ειχε τιτλο ή καπως ετσι. Μετα απο μερικους μηνες ομως εγραψα πως πρεπει να κλεισουν τα αθλητικα. ΠΡΙΝ απο χρονια αυτο, οχι τωρα. Ακομα και ως μελος του σωματειου, το ειχα προτεινει στο σωματειο. Παλι πριν απο καιρο και χωρις αφορμη. Ξεκολληστε ορισμενοι. Οι αποψεις μου δε δειχνουν εσας ή καποιον αλλον συγκεκριμενα. Ουτε τις επιβαλω, ουτε τιποτα. Μιας και ανοιξε θεμα, λεω την αποψη μου, οπως ολοι σας.

Re: Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Oχι βεβαια, εχω γραψει πολλες φορες πως το ποδοσφαιρο ειναι το κορυφαιο σπορ και ακολουθει το μπασκετ. Εχω παιξει σε ομαδες και τα δυο. Τωρα που γερασα και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου, παιζω τενις. Τον 4χρονο γιο μου στο ποδοσφαιρο τον εχω γραψει, οχι στην ιππασια. Και φυσικα, δεν ειπα κανεναν μαλακα. Ειπα πως τα οπαδικα φερνουν στην επιφανεια τον κακο μας εαυτο, αλλα φαινεται πως ουτε αυτο το προφανες δεν μπορειτε καποιοι να δειτε. Ο Μαεστρο πιο πανω το καταλαβε και το εγραψε, παλι καλα... Επισης, δεν εδιωξα κανεναν. Προτροπη σε οποιον θα του λειψουν τα οπαδικα νηματα εγραψα, να ψαξει αλλου για αναλογες συζητησεις. Το ιδο θα εγραφα και αν εκλειναν τα "κινηματογραφικα". Π.χ. για τη μουσικη αυτο δεν ειναι τοσο ευκολο. Ψαξε και θα δεις...

Στο μικρο χρονικο διαστημα που ειμαι μελος του φορουμ δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο στα οπαδικα νηματα ,ελαχιστες φορες που καποιος ξεφευγε οι διαχειριστες τον επανεφεραν στην ταξη
Μιλας λες και το νημα ηταν Flame wars και τα μελη βριζονταν σε καθημερινη βαση
Οσο για το τι ειπες,και το αν μπορω να το καταλαβω το προσπερνω ,μια χαρα καταλαβαινω και καταλαβαινεις ,ας μιλαει ο καθενας για τον εαυτο του για να αποφευγονται οι οποιες παρανοησεις
Βεβαια εδω εισαι σαφης "Τωρα, οποιος εψαχνε παρεα να μιλησει για την ομαδα του και πλεον νιωθει πως την χανει, ας παει σε πιο ειδικα φορουμ." και ξαναλεω που θα παω και τι θα κανω ειναι δικο μου θεμα και υποδειξεις και συμβουλες εαν θελω τις ζητω
Τα παιδια που εχω γνωρισει μεσα απο αυτο το φορουμ μου κανουν μια χαρα για να μιλω για την(τις) ομαδα/ες και οχι μονο .Θεωρω πως το επιπεδο των μελων ειναι αρκετο υψηλο στην κοινοτητα μας για να "βρωμισει" την ενοτητα των αθλητικων για να μην πω για το επιπεδο των διαχειριστων(τεως και νυν) που την ελεγχουν,αυτος ειναι και ο λογος που δεν μου αρεσε αυτο που εγινε

Απάντηση: Re: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Λυπούμαι παίδες αλλά αρνούμαι να συμπλεύσω με όλη αυτή την σοβαροφάνεια και κατήφεια, την ανταλλαγή 'σοβαρών επιχειρημάτων' και τα κατεβασμένα μούτρα ένθεν κακείθεν. Ποδόσφαιρο είναι, να πάρει ο διάολος. Ενα παιχνίδι. Αξίζει όλα αυτά; Το στοιχείο της πλάκας που είναι και το πιο σημαντικό κίνητρο για μένα να ρίχνω πού και πού καμιά ματιά στα οπαδικά νήματα, 'πάει άκλαφτο'.
Δεν δίνω δεκάρα αν θα συνεχίσουν να υπάρχουν Αθλητικά ή όχι: μπορώ θαυμάσια και χωρίς αυτά και δεν είναι ο λόγος που βρίσκομαι στο φόρουμ. Θεωρώ όμως πως, όπως είπε κι ο Αγγελος παραπάνω, το επίπεδο εδώ ήταν αρκετά εως πολύ υψηλό από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων: Ναι, εγώ με τέτοιους άνθρωπους θέλω να μιλάω για Αθλητικά και σε τέτοιους ανθρώπους θέλω να κάνω -και να μου κάνουν ...- πλάκες.
Τα λίγα 'κλούβια αυγά' ούτως ή άλλως πάντα θα υπάρχουν αλλά φρονώ πως το κλίμα εδώ είναι πολύ πολιτισμένο και το επίπεδο υψηλό. Αν δεν ήταν, δεν θα καταδεχόμουν να του ρίξω ούτε βλέφαρο.
Και αλλοίμονο αν δεν μπορούμε να ανεχθούμε και μερικούς 'στραβωμένους'. Την τσαντίλα του ή τον τρόπο που πανηγυρίζει, καθένας τα βγάζει σύμφωνα με αυτό που κουβαλάει μέσα του: την κουλτούρα του, την αγωγή του, το δικό του, ατομικό επίπεδο. Και όλοι κατά καιρούς έχουμε ξεφύγει όπως και όλοι είχαμε την ευκαιρία να ζυγίσουμε το ειδικό βάρος του καθένα εδώ μέσα και να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε κάθε φορά.

Φυσικά και θα στηρίξω την απόφαση της Δ.Ο.: σιγά μη γκρεμίσουμε το φόρουμ για τέτοια παιδιαρίσματα ή γιατί μερικοί δεν μπορούν να διαχειρισθούν καλύτερα το ...θυμικό τους.
Αλλά λίγο περισσότερη ανεκτικότητα δεν βλάπτει.
Κατά τη γνώμη μου πάντα.

Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Λυμπερόπουλο

Πολύ κακό για το τίποτα. Αν και γράφω αρκετά στα αθλητικά, καλύτερα να κλείσουν, διαφορετικά σε κάνα 6μηνο, χρόνο το πολύ θα έχουμε πάλι το ίδιο θέμα να συζητάμε.

Τελικά δεν θα γίνει φτωχότερο το φορουμ αν δεν υπάρχουν αθλητικά.

Re: Απάντηση: αναστολή λειτουργίας των αθλητικών

Και κατι ακομα, για καποιους που δε θυμουνται ή δεν ξερουν. Το ΠΡΩΤΟ καθαρα ποδοσφαιρικο νημα το ανοιξα εγω, πριν απο πολλα χρονια. "Αρχιζει το ματς", ειχε τιτλο ή καπως ετσι. Μετα απο μερικους μηνες ομως εγραψα πως πρεπει να κλεισουν τα αθλητικα. ΠΡΙΝ απο χρονια αυτο, οχι τωρα. Ακομα και ως μελος του σωματειου, το ειχα προτεινει στο σωματειο. Παλι πριν απο καιρο και χωρις αφορμη. Ξεκολληστε ορισμενοι. Οι αποψεις μου δε δειχνουν εσας ή καποιον αλλον συγκεκριμενα. Ουτε τις επιβαλω, ουτε τιποτα. Μιας και ανοιξε θεμα, λεω την αποψη μου, οπως ολοι σας.

Ετσι καπως απαντουσαν -σε αλλη περιπτωση βεβαια- οι διαχειριστες του φορουμ οπου ειχε ανοιξει νημα απο μελος με τιτλο "οι κομπλεξικοι του AV Club" ,οταν τους ζητηθηκε να αλλαξουν τον τιτλο, εξηγωντας τους πως δεν ειναι σωστο να επιτρεπουν σε καποιον να "τσουβαλιαζει" μια ολοκληρη κοινοτητα μονο και μονο γιατι εχει προβλημα με 2-3 ανθρωπους .
Και στα αθλητικα συμμετεχουν αξιολογοι ανθρωποι με επιπεδο και γνωσεις ,ειναι πιο απλο να συνετισεις τους 2-3 που ισως ξεφευγουν ,κατι που εκαναν με επιτυχια οι διαχειριστες της κατηγοριας

Συγνωμη που επανερχομαι αλλα θα ηθελα να ξερω το σκεπτικο της αποφασης.
Δεν μας κραταει εδω η κατηγορια των αθλητικων αλλα γιατι η κατηγορια της Μουσικης (παρουσιασεις δισκων κτλ) ειναι σχετικοτερη ή η κατηγορια apple κτλ κτλ
Δεν λεω οτι ντε και καλα η αποφαση πρεπει να ειναι συνολικη αλλα πρεπει να εξηγηθει το σκεπτικο της, ασχετως αν καποιοι συμφωνουμε η οχι με αυτο.
Στα τοσα χρονια που ειμαι εδω (θεωρω οτι το συγκεκριμενο φορουμ ειναι η πραγματικη συνεχεια του παλαι ποτε AVForum) η κουβεντα αυτη γινεται συνεχως με μεταβλητη περιοδικοτητα. Γιατι αραγε?

Όσοι σιωπούν (είτε είναι απλά μέλη είτε ο ιδιοκτήτης) συναινούν με την επικοινωνιακή πολιτική του ιδιοκτήτη.
Εκτός και αν δεν θέλουν να σπάσουν τα αυγά... Φυσικά έτσι δεν τρώς ποτέ ομελέτα, εκτός και αν αρέσκεσε στα τσόφλια...

Αυτό το συμπέρασμα, εκτός από ατυχές είναι και προσβλητικό, για όσους απλά δεν ασχολούνται με τα νήματα των αθλητικών, μιας και δεν αποτελούν αντικείμενο των ενδιαφερόντων τους, οι οποίοι είμαι σίγουρος ότι δεν είναι λίγοι...

...άλλο το θέμα που συζητάτε στο νήμα και άλλο το τσουβάλιασμα των υπολοίπων μελών που δεν συμμετέχουν στην συζήτηση....λυπάμαι!!!

Φίλε Νίκο, μου επιτρέπεις να διαφωνήσω, φαντάζομαι, 1000% με τα παραπάνω συμπεράσματά σου....

...το 1000 % που έγραψε ο Γιάννης είναι πάρα πολύ λίγο....και για να ξέρει κάποιος την διαφορά ανάμεσα στην ομελέτα και τα τσόφλια, πρέπει να έχει δοκιμάσει και από τα δύο.

Προς όλα τα απλά μέλη...

1) Θα υπάρχουν οπαδικά νήματα (ποδοσφαίρου, μπάσκετ κτλ) στο μέλλον?
2) Θα κλείσουν και άλλες κατηγορίες που το μπινελίκι και το μπαν πάει σύννεφο?
3) Το νήμα "τέχνες" τι σχέση έχει με το AV, πέραν του ότι χρησιμοποιούμε τις αισθήσεις μας (όπως δηλαδή κάνουμε και στα παιγνίδια?

Βοηθήστε με σας παρακαλώ.
Ένας απλός μ@λ@κας είμαι που πολλές φορές μάλιστα δεν κρατάω και τα νεύρα μου.

Όσο για το σεβασμό στο ΔΣ μη μασάτε... Αυτά τα λέν οι συμβιβασμένοι. Κάπως έτσι φτάσαμε σαν χώρα εδώ που φτάσαμε επειδή κάποιοι σεβάστηκαν τις αποφάσεις των "ανώτερων".

Τα οπαδικά νήματα είναι η αρχή... σίγουρα αναλόγως αντιδράσεων θα ακολουθήσουν και άλλες αλλαγές (για το καλό μας). Χωρίς εξηγήσεις, χωρίς επιχειρήματα.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι όντως, όπως γράφηκε στην αρχή του νήματος, 10-15 απλά μέλη δεν συμφωνούν με αυτά που συμβαίνουν...
Τα υπόλοιπα 100-150 κρύβονται (όπως κάνουν και στην ζωή τους άλλωστε...)

Επίσης να δώσω συγχαρητήρια για το θάρος τους στα 10-15 μέλη του σωματείου που έκφρασαν δημόσια άποψη (έμεσα ή άμεσα), από τον Send τον Supersonic και τον Δημήτρη Ν. μέχρι τον Δημήτρη Θ., τον Αfam, τον Kosh και
τα άλλα παιδιά.

Μένει να ζητήσω κάτι από αυτούς τους 10-15. Προσπαθήστε να βγεί μια σοβαρή ανακοίνωση που να απαντάει ρητώς στα 3 παραπάνω ερωτήματα...

Απογοητευμένος...
Νίκος

Αυτό το συμπέρασμα, εκτός από ατυχές είναι και προσβλητικό, για όσους απλά δεν ασχολούνται με τα νήματα των αθλητικών, μιας και δεν αποτελούν αντικείμενο των ενδιαφερόντων τους, οι οποίοι είμαι σίγουρος ότι δεν είναι λίγοι...

...άλλο το θέμα που συζητάτε στο νήμα και άλλο το τσουβάλιασμα των υπολοίπων μελών που δεν συμμετέχουν στην συζήτηση....λυπάμαι!!!

...το 1000 % που έγραψε ο Γιάννης είναι πάρα πολύ λίγο....και για να ξέρει κάποιος την διαφορά ανάμεσα στην ομελέτα και τα τσόφλια, πρέπει να έχει δοκιμάσει και από τα δύο.

Επι προσωπικού, και μόνον για αυτό, να σου πω ότι μου είναι εντελώς αδιάφορο αν θα συνεχιστούν τα αθλητικά.
Ο χειρισμός της όλης κατάστασης με έχει απογοητεύσει. Αν κάνω λάθος βοήθησέ με απατώντας στα τρία παραπάνω ερωτήματα....

Όσοι λοιπόν, επαναλαμβάνω, δεν κινούντε προς την κατεύθυνση μιας ανακοίνωσης που να σέβεται τα απλά μέλη... επιμένω!

3) Το νήμα "τέχνες" τι σχέση έχει με το AV, πέραν του ότι χρησιμοποιούμε τις αισθήσεις μας (όπως δηλαδή κάνουμε και στα παιγνίδια?

Αυτό, αν δεν μπορείς να το καταλάβεις από μόνος σου και τα θεωρείς πάνω-κάτω ίδια, πολύ φοβάμαι ότι κανένας εδώ μέσα δεν θα μπορέσει να σου το εξηγήσει.

Συγνωμη που επανερχομαι αλλα θα ηθελα να ξερω το σκεπτικο της αποφασης.
Δεν μας κραταει εδω η κατηγορια των αθλητικων αλλα γιατι η κατηγορια της Μουσικης (παρουσιασεις δισκων κτλ) ειναι σχετικοτερη ή η κατηγορια apple κτλ κτλ
Δεν λεω οτι ντε και καλα η αποφαση πρεπει να ειναι συνολικη αλλα πρεπει να εξηγηθει το σκεπτικο της, ασχετως αν καποιοι συμφωνουμε η οχι με αυτο.
Στα τοσα χρονια που ειμαι εδω (θεωρω οτι το συγκεκριμενο φορουμ ειναι η πραγματικη συνεχεια του παλαι ποτε AVForum) η κουβεντα αυτη γινεται συνεχως με μεταβλητη περιοδικοτητα. Γιατι αραγε?

Μπράβο Άγγελε!

"They stick with the easy"...

Προφανώς είναι δύσκολο να απαντηθεί το επιχείρημα ότι τα αθλητικά είναι άσχετα με το AV...

Επειδη εχω συμμετασχει στο αθλητικα νηματα, αρχικα θα ηθελα να συνεχισουν να υπαρχουν γιατι τους ριχνω καμμια ματια οταν μπορω. Δεν ειναι ομως προτεραιοτητα. Αν υπαρχουν προβληματα για τη συνολικη λειτουργια του φορουμ, που δεν γνωριζω τη φυση τους, ας κλεισουν.
Αν παλι μπορουν να επιλυθουν πιστευω οτι αξιζει να γινει μια προσπαθεια.
e

Ολα τα νηματα εχουν θεση στο φορουμ ,σε αυτη την μικρη κοινοτητα ανθρωπων ,αυτο ειναι το φορουμ ,τα μελη ,οι ανθρωποι, και οι ανθρωποι ανταλλασουν αποψεις για ολα τα θεματα, τεχνες (μουσικη κινηματογραφος) και οτι αλλο, εδω και στις φαμπρικες εχουν διαλλειμα οι εργατες και τον χωρο τους που μπορουν για οσο ειναι το διαλλειμα να συζητησουν ,ποσο μαλλον σε ενα φορουμ που σκοπος του ειναι η επικοινωνια και η ανταλλαγη αποψεων -ιδεων ,παντα μεσα στα πλαισια ,τους κανονες που ολοι διαβαζουν και αποδεχονται για να γινουν μελη ,και οταν ξεφευγουν υπαρχει η διαχειριστικη ομαδα να τους επαναφερει
Γιατι οι ανθρωποι καποια στιγμη θα ξεφυγουν ειτε στα Αθλητικα νηματα ειτα στην DIY ,ειναι φυσικο ειναι ανθρωπινο ,το να λεμε οτι μονο στα Αθλητικα γινεται αυτο γιατι καποιοι -οπως ειπε μελος-(και χωρις καμμια συσταση απο την διαχειριση,μαλλον σαν επαινος μου φανηκε ) πολλαπλασιαζουν την μαλακια τους ειναι κομματι αδικο

"They stick with the easy"...

Προφανώς είναι δύσκολο να απαντηθεί το επιχείρημα ότι τα αθλητικά είναι άσχετα με το AV...

Καλά.
Απάντησέ μας όμως γιατί, όταν έφτιαχνες το ...απάνθισμα κειμένων από το AVClub, χρησιμοποιούσες κείμενα από τις Τέχνες κι όχι από τα Αθλητικά;
αφού, κατ εσε, είναι, πάνω-κάτω, τα ίδια :BDGBGDB55:

Τωρα για το οτι επιχειρηματολογω και παιρνω σοβαρα κατι που εχει να κανει με τον χωρο που ειμαι μελος δεν αντιλαμβανομαι το γιατι θα πρεπει να αισθανομαι ασχημα.

Last edited:
Όσο για το σεβασμό στο ΔΣ μη μασάτε... Αυτά τα λέν οι συμβιβασμένοι.

Τα υπόλοιπα 100-150 κρύβονται (όπως κάνουν και στην ζωή τους άλλωστε...)

Μάλλον δεν κατάλαβες ότι τα αθλητικά δεν με ενδιαφέρουν και σε καμία περίπτωση δεν κατακρίνω αυτούς που τους ενδιαφέρουν, αφού η κατηγορία άπτεται των ενδιαφερόντων σας πολύ καλά κάνετε και συζητάτε το θέμα , άλλο όμως αυτό και άλλο ο συνεχόμενος χαρακτηρισμός όλων όσων δεν συμμετέχουν...με ακόμα προσβλητικότερους χαρακτηρισμούς....

...το ότι δεν θεωρώ σοβαρό το θέμα...

.... με κάνει αυτόματα...'συμβιβασμένο' ???....με κάνει να 'μασάω στις αποφάσεις του ΔΣ???...με κάνει να 'κρύβομαι στη ζωή μου'???

Αν κάνω λάθος βοήθησέ με απατώντας στα τρία παραπάνω ερωτήματα....

Όσοι λοιπόν, επαναλαμβάνω, δεν κινούντε προς την κατεύθυνση μιας ανακοίνωσης που να σέβεται τα απλά μέλη... επιμένω!

Εκτός του ότι δεν έχω καμία αρμοδιότητα να σου απαντήσω, δεν βρίσκω και κάτι ενδιαφέρον στις ερωτήσεις σου, όπως δεν βρίσκω και κάτι ενδιαφέρον στην κατηγορία των αθλητικών, όπως υπάρχουν και άλλοι που δεν βρίσκουν κάτι ενδιαφέρον στην κατηγορία των τηλεοράσεων, της μουσικής, των gadget, των games κ.λ.π....

....δεν είναι κακό αυτό, γούστα είναι αυτά και κάνουμε το κέφι μας σε όποια κατηγορία μας αρέσει, εξ άλλου δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να μπορεί να συμμετέχει παντού και να ξέρει τα πάντα....ή υπάρχει???

Και οι χαρακτηρισμοί σου μόνο σεβασμό δεν δείχνουν προς τα απλά μέλη που δεν συμμετέχουν στο παρών νήμα.

Δεν πήρα θέση έως τώρα γιατί δεν συνηθίζω να κάνω εκτιμήσεις και κινήσεις εν θερμώ και προτού ακούσω και τις δύο απόψεις.
Θα τοποθετηθώ πρώτα επί της διαδικασίας λέγοντας ότι η απόφαση αυτή του Δ.Σ. σίγουρα «στέκει» νομικώς αφού αυτό, όπως υποθέτω ότι ισχύει από το καταστατικό του Σωματείου, έχει την αρμοδιότητα να λαμβάνει τέτοιες αποφάσεις. Κατά τη γνώμη μου όμως μια τέτοια απόφαση για ένα τέτοιο θέμα μάλλον θα έπρεπε να έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης και γνώσης από όλα τα μέλη του Σωματείου, αφού όπως κατάλαβα οι περισσότεροι την αγνοούσαν, προτού αυτή υλοποιηθεί. Όσο για το τεχνικό μέρος, δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω ότι για τεχνικούς λόγους πρώτα έκλεισε το νήμα και μετά αναρτήθηκε η εν λόγω ανακοίνωση.
Δέχομαι ότι η εν λόγω κατηγορία είναι εξ’ορισμού «καυτή» λόγω της φύσης της και εγώ πολλές φορές μέσα σε αυτήν την κατηγορία έχω εκφράσει την αντίθεσή μου σε πολλά γραφόμενα και στην νοοτροπία που διέπει πολλούς θαμώνες της. Δεν μπήκα στο avclub με αυτοσκοπό να σχολιάζω αθλητικά θέματα και θα συνέχιζα να το επισκέπτομαι αν δεν υπήρχαν καθόλου, άλλα θέματα παίζουν πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή μου απ’ότι αυτά. Δέχομαι όμως ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι που το κάνουν, και εγώ γράφω σε αυτήν την κατηγορία, πολλούς από αυτούς έχω γνωρίσει και εκτιμήσει και η πλειονότητα των συμμετεχόντων δεν υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.
Γνώμη μου είναι ότι όταν συμβαίνουν ατοπήματα συμπεριφοράς στην εν λόγω κατηγορία, όπως έχουν συμβεί και σε άλλες, θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν με τον τρόπο ο οποίος περιγράφεται από τους κανονισμούς λειτουργίας του avclub, δηλαδή με ban και αντίστοιχη επεξήγηση των λόγων που αυτό δόθηκε και σε υποτροπή του ατοπήματος ανάλογη αντιμετώπιση από τους διαχειριστές. Ίσως το κλείσιμο, αν και ξεκαθαρίζεται ότι είναι αναστολή και όχι παύση, να είναι πολύ ακραία λύση.
Όσο για επιχειρήματα του τύπου με το ίδιο σκεπτικό να καταργηθούν οι κατηγορίες των τεχνών και του hiend νομίζω ότι καταλαβαίνετε όλοι σας ότι αυτά αυτοαναιρούνται εφόσον μιλάμε για ένα φόρουμ τεχνικό ενώ και το Σωματείο που το κατέχει έχει μέσα στην ονομασία του και το συνθετικό «Μουσική» και όχι «Αθλητικό φόρουμ».
Επίσης διαπίστωσα ότι και σε αυτό το νήμα υπήρξαν αντεγκλήσεις ένθεν κακείθεν, κάποιες από αυτές σβήστηκαν ευτυχώς. Ούτε η οίηση βοηθά αλλά ούτε και αντιδράσεις τύπου “cold turkey” που διάβασα μέσα σε αυτό το νήμα. Όλο αυτόν τον καιρό που η εν λόγω κατηγορία θα είναι κλειστή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε όλοι μας τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να διατηρήσουμε αυτήν την κατηγορία με αξιοπρέπεια (δεν γράφω ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του γιατί έτσι θα ακούγομαι σαν τον Πανόπουλο!!!!!!!!!) όταν αυτή ξανανοίξει και ας μπορέσουμε να αποφύγουμε τους λόγους που οδηγηθήκαμε ως εδώ. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό? Αν θέλουμε αυτήν την κατηγορία που κάποιοι μπορούν να πουν ότι υπάρχει καταχρηστικά, τότε εμείς που την κρατάμε πρέπει να μεριμνήσουμε.
Τελειώνοντας θα ήθελα να παρακαλέσω όλους αυτή η θέση μου να εκληφθεί ως ενιαία και να μην απομονωθούν τμήματά της και ερμηνευθούν κατά το δοκούν.
Φιλικά, Πάνος.

Κώστα σε παρακαλώ ας είναι αυτή η τελευταία προσωπική αναφορά μέχρι που θα βγεί κάποια ανακοίνωση.

Ποτέ δεν είπα ότι κατ εμέ είναι πάνω κάτω τα ίδια. Υποστηρίζω όμως ότι είναι άκρως υποκριτικό να λές ότι τα μπασκετικά και ποδοσφαιρικά είναι άσχετα με το ΑV ενώ η ποίηση και η γλυπτική είναι. Ότι οι τσαμπουκάδες και το επίπεδο πέφτει από τα ποδοσφαιρικά και όχι από άλλες κατηγορίες θέματα... Ότι κάθε ηγέτης ενός συνόλου όπως είναι το ΔΣ του σωματείου δεν πρέπει να λαμβάνει υπόψιν τον πολίτη, καταναλωτή forumίτη όπως θέλετε πες τε το!

Το γεγονός ότι η παιδεία μου δεν αρκεί για να εμβαθύνω ή πολύ περισσότερο να κρίνω θέματα που αφορούν τις τέχνες αυτό δε σημαίνει τίποτα για την πολιτική του forum.

H ανθολόγηση έγινε γιατί μου αρέσει η εκφράζομαι. Και τι πιο ωραίο να εκφράζεις την ευγνωμοσύνη σου όταν έμαθες κάτι ή όταν θέλεις να επικροτήσεις κάτι... Φυσικά σταμάτησα αμέσως να ανθολογώ και να εκφράζομαι με αυτό τον τρόπο, όταν συνειδητοποίησα ότι μπορεί κάποια μέλη να μην επιθυμούν την ανθολόγησή τους.
Να μη ξεχάσω να πώ ότι κάποια από τα copy paste που έκανα στο συγκεκριμένο νήμα αφορούσαν απόψεις "ταμπού" για το forum και ότι στο ίδιο νήμα σίγουρα θα "ανθολογούσα" και απόψεις που αφορούν τα αθλητικά και κατά τη γνώμη μου προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και φυσικά υπάρχουν πάμπολες τέτοιες (δεν το παίζω φίλαθλος... οπαδός είμαι και προσπαθώ να γίνω φίλαθλος...).

Τέλος φίλε Κώστα δύο χάρες.
Προσπάθησε να ασχοληθείς με τα δύσκολα της συγκεκριμένης περίστασης (οι απαντήσεις του σωματείου στα τρία παραπάνω ερωτήματα).

Αν θέλεις να ακουστούνν οι απόψεις μου έχει καλώς αλlά υπάρχουν και τα pm.
Αν προσπαθεις απλά να ακουστούν και αυτές οι συγκεκριμένες απόψεις σε παρακαλώ έκφρασέ τις εσύ...

Last edited:
Status
Not open for further replies.