Media strom Optimum gold
Αγγίζοντας την τελειότητα.Ενισχυμένη έρευνα αγοράς για καλύτερη τιμή.
Media strom Optimum gold
Αγγίζοντας την τελειότητα.Ενισχυμένη έρευνα αγοράς για καλύτερη τιμή.
Media strom Optimum gold
Look no further
Λόγω σοβαρού προβλήματος με τη μέση (μου παρουσιάστηκε στα τέλη Αυγούστου και ακόμα με ταλαιπωρεί...), αποφάσισα να στραφώ στην επιλογή κάποιου καλύτερου στρώματος μήπως με ανακουφίσει περισσότερο. Δυστυχώς, δεν το κατέχω καθόλου το θέμα. Θα ήθελα, λοιπόν, την βοήθεια σας (ειδικά όλων όσων έχουν αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη μέση) και είδαν βελτίωση με την αγορά του νέου στρώματος. Ευχαριστώ πολύ.
η νεοσετ υπαρχει κανονικα.Η Νεοσετ πρωτον δεν υπαρχει πια και δευτερον αλλαξε προμηθευτη στρωματων περυσι ή προπερσυ. Παλια ήταν η Media strom
Εγώ μετά από έρευνα αγοράς που κρατησε μήνες κατέληξα σε δύο βιοτεχνίες, μακράν το καλύτερο vfm και άριστη ποιότητα. Πιο συγκεκριμένα νέα ζωή στρωμ και τελειοστρωμ. Αναζητήσε τα στο Google.
Ευχαριστώ και πάλι για τις προτάσεις. Μόλις ανέβω Αθήνα θα δοκιμάσω όσα προλάβω. Η μόνη αμφιβολία έγκειται στο γεγονός της δοκιμής. Με λίγα λόγια, δεν πιστεύω ότι 10 λεπτά δοκιμής μπορούν να σε οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα, έτσι μάλλον περισσότερο τυχερός πρέπει να είσαι παρά να πεισθείς από λίγα λεπτά δοκιμής. Θα μου πείτε, τι πρέπει να γίνει? Μήπως να έπαιρνες το στρώμα σπίτι για δοκιμή? Δεν παίζει κάτι τέτοιο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.