Ανατομικό/ορθοπεδικό στρώμα. Γνώμες?

Media strom Optimum gold
Look no further

Αυτό έχω Ντίνο αλλά δεν ξυπνάμε ξεκούραστοι ούτε εγώ(που έχω εκτόπισμα) ούτε η κυρά(που είναι φλοίδα..)
Για κάποιον λόγο δεν μας βόλεψε ποτέ το άτιμο (ειδικά στην super soft πλευρά του)

Δεν έχω ιδέα να βοηθήσω (και καλύτερα να εκφέρουν γνώμη όσοι είναι γνώστες ή παθόντες), αλλά Γιάννη εύχομαι να μη το χρειάζεσαι το συντομότερο δυνατό.

Λόγω σοβαρού προβλήματος με τη μέση (μου παρουσιάστηκε στα τέλη Αυγούστου και ακόμα με ταλαιπωρεί...), αποφάσισα να στραφώ στην επιλογή κάποιου καλύτερου στρώματος μήπως με ανακουφίσει περισσότερο. Δυστυχώς, δεν το κατέχω καθόλου το θέμα. Θα ήθελα, λοιπόν, την βοήθεια σας (ειδικά όλων όσων έχουν αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη μέση) και είδαν βελτίωση με την αγορά του νέου στρώματος. Ευχαριστώ πολύ.

Ποιο ειναι το προβλημα που εχεις στην μεση ?

Εχω εδω και δυο χρονια το prestige plus απο τη σειρα advance της media strom. Εντυπωση μου ειχε κανει τις πρωτες δυο μερες που ενω επεσα για υπνο στις 12, ξυπνησα στις 4:30 τελειως ξεκουραστος ετοιμος να παω για δουλεια νομιζοντας οτι ειναι 7. Ειναι μετριο προς σκληρο. Ομως το τελευταιο διαστημα εχει κανει καποιες λακουβες θα ελεγα και το ετερον ημισυ η οποια ειναι οδοντογλυφιδα εχει αρχισει να ξυπναει λιγο πιασμενη. Μηπως λογω ιατρικου θεματος πρεπει να κοιταξεις σε εταιριες με ιατρικο εξοπλισμο;

Γιαννη,με χρονιο προβλημα ινομυαλγιας,οι γιατροι του φορουμ θα καταλαβουν,media strom υπερδιπλο εδω και 6 χρονια υπερευχαριστημενος.Μοναδικο αρνητικο το βαρος του που κατα το γυρισμα μια ταλαιπωρημενη μεση θα στρεσσαριστει.

Εγώ μετά από έρευνα αγοράς που κρατησε μήνες κατέληξα σε δύο βιοτεχνίες, μακράν το καλύτερο vfm και άριστη ποιότητα. Πιο συγκεκριμένα νέα ζωή στρωμ και τελειοστρωμ. Αναζητήσε τα στο Google.

Η Νεοσετ πρωτον δεν υπαρχει πια και δευτερον αλλαξε προμηθευτη στρωματων περυσι ή προπερσυ. Παλια ήταν η Media strom
η νεοσετ υπαρχει κανονικα.
απλα μπηκε στο 99.
πηρα στρωμα εξαιρετικο το καλοκαιρι και επισης εξαιρετικο και φθηνο ηταν αλλο που πηρα πριν 10 χρονια απ αυτους.
δεν συνηθιζω ποτε να προτεινω κατι αν δεν εχω γνωμη

Της media είχα πάρει και (δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά αρχική είχε 1200 ευρώ και το πήρα κάπου στα 800-900) εγώ πριν κανά δυο τρία χρόνια και την πρώτη εβδομάδα ξυπνούσα παντελώς ξεκούραστος και πραγματικά ευδιάθετος μη θέλοντας να σηκωθώ από το κρεβάτι .
Έκτοτε ξυπνώ πάντα με την μέση χάλια όπως και με το παλιό (αυτός ήταν και ο λόγος που άλλαξα στρώμα) ενώ η σύζυγος ακόμη κάθε φορά που ξυπνά το χαίρεται .
Δεν ξέρω τι συμβαίνει πάντως πάνω από 7 ώρες δεν αντέχω ξάπλα , μάλλον τα χρόνια .
Είναι πως θα σου κάτσει τελικά , ότι και να επιλέξεις καλή επιτυχία .

Ευτυχισμένος κάτοχος media strom prestige, με πρόβλημα στη μέση κι εγώ. Δοκιμάστε τα όλα με το πάσο σας και μην κοιτάτε την τιμή αλλά το ποιο σας βολεύει πραγματικά, δεν είναι απαραίτητο να είναι το ακριβότερο μοντέλο το καλύτερο για την περίπτωσή σας.

1 χρόνο το έχω, το έχω γυρίσει 3 φορές, λακούβες δεν έχω πάρει χαμπάρι όπως ανέφερε ένας φίλος πιο πάνω. Στην θέση σου τηλεφωνάκι και αναφορά του προβλήματος, έχει 10 χρόνια εγγύηση δεν έχει;;

Την κρεβατάρα την πήρα από τα 120, αξίζει μια βόλτα να δεις τι παίζει.

Εγώ μετά από έρευνα αγοράς που κρατησε μήνες κατέληξα σε δύο βιοτεχνίες, μακράν το καλύτερο vfm και άριστη ποιότητα. Πιο συγκεκριμένα νέα ζωή στρωμ και τελειοστρωμ. Αναζητήσε τα στο Google.

Νεα ζωή στρωμ έχω στο σπίτι στην Αθήνα. Η βιοτεχνία είναι στη Νέα Ζωή (Δυτική Αττική).
Γύρω στα 800-900 ευρώ πάντα στη διάσταση 2.00*1.60μ. Καλό είναι, φτιάχτηκε κατά παραγγελία δική μου (είπαμε: μηχανικός - δεν μπορώ να απαλλαγώ από αυτό!).
Δεν έχω δοκιμάσει πάνω από 2-3 φορές τα dimstel γιατί τόσο μπόρεσα να πάω στο εξοχικό.
Είναι όμως ίδια συνταγή (ελατήρια ~480/μ2 + 3 εκ Latex από κάθε πλευρά).
Μη πάρεις στρώμα αν δεν δοκιμάσεις τα συγκεκριμένα Dimstel Free. Υπάρχουν μαλακά, μέτρια και σκληρά (η διαφορά είναι στη σκληρότητα των ελατηρίων και μόνο).

ΥΓ Δεν επιμένω γιατί τελικά είναι τι θα βολέψει τον καθένα. Απλά δοκίμασέ τα. Το μαγαζί που σου πρότεινα έχει απ' όλα στον ίδιο χώρο και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα γιατί κάνεις άμεση σύγκριση.

ΥΓ2 Από περιέργεια: όταν καταλήξεις πές μας τι αγόρασες.

ΥΓ3 Πρέπει να σε φροντίζουμε να ξυπνάς καλά και να μας φωτίζεις για τις οθόνες :grinning-smiley-043

Last edited:
Προσωπικά αγόρασα ένα στρώμα απο βιοτεχνία στην περιοχή που μένω. Απόλυτα ικανοποιημένος. Πιστεύω ότι έχει σημασία και το κρεβάτι και οι τάβλες που στηρίζεται το στρώμα. Κι εγώ με κάποιο πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη. Το πήρα διπλό και αρκετά φτηνό σε σχέση με αυτά που πωλούνται ως καλά.

Ευχαριστώ και πάλι για τις προτάσεις. Μόλις ανέβω Αθήνα θα δοκιμάσω όσα προλάβω. Η μόνη αμφιβολία έγκειται στο γεγονός της δοκιμής. Με λίγα λόγια, δεν πιστεύω ότι 10 λεπτά δοκιμής μπορούν να σε οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα, έτσι μάλλον περισσότερο τυχερός πρέπει να είσαι παρά να πεισθείς από λίγα λεπτά δοκιμής. Θα μου πείτε, τι πρέπει να γίνει? Μήπως να έπαιρνες το στρώμα σπίτι για δοκιμή? Δεν παίζει κάτι τέτοιο...

Re: Απάντηση: Ανατομικό/ορθοπεδικό στρώμα. Γνώμες?

Ευχαριστώ και πάλι για τις προτάσεις. Μόλις ανέβω Αθήνα θα δοκιμάσω όσα προλάβω. Η μόνη αμφιβολία έγκειται στο γεγονός της δοκιμής. Με λίγα λόγια, δεν πιστεύω ότι 10 λεπτά δοκιμής μπορούν να σε οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα, έτσι μάλλον περισσότερο τυχερός πρέπει να είσαι παρά να πεισθείς από λίγα λεπτά δοκιμής. Θα μου πείτε, τι πρέπει να γίνει? Μήπως να έπαιρνες το στρώμα σπίτι για δοκιμή? Δεν παίζει κάτι τέτοιο...

Κι ομως η ΙΚΕΑ σου δινει το δικαιωμα να επιστρεψεις το στρωμα τις πρωτες 40 ημερες απο την αγορα του αν δεν σου αρεσει.

Βεβαια τα μεταφορικα ειναι ενα αλλο θεμα...

Και βεβαια στρωμα απο την ΙΚΕΑ δεν θα (ξανα)αγοραζα με την καμια.....

Α ξέχασα το βασικότερο!!
Αν έχεις τη δυνατότητα πάρε υπόστρωμα και ξεχωριστό στρώμα, όπως στα καλα ξενοδοχεία. Δίνει ασύγκριτη αίσθηση κατα τη γνώμη μου!