Ανατομικό/ορθοπεδικό στρώμα. Γνώμες?

Ερώτηση σοβαρή και μη παρεξηγήσιμη παρακαλώ.
Ποιο στρώμα είναι καλύτερο για έρωτα?
Μήπως αυτά με το memory foam θα χαλάσουν από το ντάπα ντούπα?

Μα φυσικά αυτό με την μικρότερη απορόφηση ενέργειας.
Αφρώδη υλικά απαγορεύονται. Σουμιές σκέτος, να σουστάρει!
Γιατί νόμος είναι το δίκιο του... ΕΡΓΑΤΗ! :flipout:

Για ύπνο πάντως, μακράν το καλύτερο είναι...
keller1.jpg

(αρκεί να μην του 'ρθει να σε κόψει με το πριόνι...)

Eγγυημένο... Μπορεί να φαίνεται λίγο κοντό, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθουν στα ίσα τους, πλάτες, μέσες, αυχένες, ισχία κλπ...

tumblr_m9rmxh2Bko1qzq4tqo1_1280.jpg

Για να μην ανοίγω άλλο θεμα συνεχίζω εδώ.
Κοιτάμε για στρώμα για τη μικρή και καταλήγουμε προς το latex της dunlopillo. Εχει κανείς εμπειρία γιατί δε βρίσκω feedback στο διαδίκτυο.

Re: Απάντηση: Ανατομικό/ορθοπεδικό στρώμα. Γνώμες?

Η μικρή πήρε φουλ σαιζ κρεβάτι ή είναι στη κούνια?
Θα αγοραστει 1.20 κρεβατι. Δε θα ειναι προσωρινο αλλα για αρκετα (λεμε τωρα) χρονια.

φουλ σαιζ εννοώ το εφηβικό 90x200 περίπου.
Για να λες κρεβάτι και για αρκετά χρόνια μάλλον το ίδιο λέμε.

Με την ίδια λογική πριν κάποιια χρόνια διαλέξαμε τον Ηρακλή της cocomat.
φυσικό καουτσούκ με μαλλί, σχετικά σκληρό στρώμα, κατάλληλο για μικρό βάρος και στη πορεία που το παιδί μεγαλώνει το γυρνάς τούμπα και έχεις μεγαλύτερη ελαστικότητα.
Νομίζω 4 χρόνια το έχουμε και είναι σα καινούριο. Είμαστε ευχαριστημένοι.

Επίσης αν θυμάμαι καλά δέχονται παραγγελίες με επιβάρυνση στη τιμή (οι "κανονικές" διαστάσεις είναι 80-90cm και κόστισε περίπου 500 )

Δυστυχώς δεν ξέρω την εταιρεία που αναφέρεις ούτε γενικά την αγορά στρωμάτων. Πάντως ο Ηρακλής τότε (όσο ψάξαμε) μας έμοιαζε το κατάλληλο για τα χρήματα που διαθέταμε στρώμα.

Για να μην ανοίγω άλλο θεμα συνεχίζω εδώ.
Κοιτάμε για στρώμα για τη μικρή και καταλήγουμε προς το latex της dunlopillo. Εχει κανείς εμπειρία γιατί δε βρίσκω feedback στο διαδίκτυο.

Julius Zollner Classic

Alternativelly,

Δυστυχως, δεν εχω feedback απο χρηστη :p

Κοιταξαμε cocomat και media και σκαλωσαμε εκεί λόγω vfm...να καταλάβετε όσο κάνει το κορυφαίο ( latex) dunlopillo κάνει το μεσαίο advance της media.

ναι το κατάλαβα (ο νιούμπης φάδερ δεν κατάλαβε :BDGBGDB55:)

σκληρό και δροσερό να είναι Πάνο.
αν έχει τη δυνατότητα διαφορετικής ελαστικότητας είναι επίσης χρήσιμο μιας και θα το κρατήσεις για χρόνια.

(γιατί τόσο μεγάλο πλάτος όμως? θα κλείσετε το δωμάτιο και τα παιδιά θέλουν χώρο)

Re: Απάντηση: Ανατομικό/ορθοπεδικό στρώμα. Γνώμες?

ναι το κατάλαβα (ο νιούμπης φάδερ δεν κατάλαβε :BDGBGDB55:)

σκληρό και δροσερό να είναι Πάνο.
αν έχει τη δυνατότητα διαφορετικής ελαστικότητας είναι επίσης χρήσιμο μιας και θα το κρατήσεις για χρόνια.

(γιατί τόσο μεγάλο πλάτος όμως? θα κλείσετε το δωμάτιο και τα παιδιά θέλουν χώρο)

Καταλαβε. Εννοουσε να παρει 3 :BDGBGDB55:

Μιας και το στρώμα μου έφτασε αισίως τα 9 έτη και η μέση έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται,ξεθάβω το θέμα.
Χατζ,τι έκανες τελικά;
Είμαι εδώ και 2 ημέρες στο ψάξιμο δοκιμάζοντας στρώματα,διάβασα όλο το νήμα ξανά,αλλά απόφαση δεν μπορώ να πάρω.
Μεταξύ άλλων,πήγα σήμαρα και σε ένα κατάστημα Istikbal,τό οποίο είχε καμια 12αριά διαφορετικά είδη στρωμάτων και φυσικά με μεγάλο εύρος στην τιμή.
Αύριο θα πάω σε Bed and Bath που υποτίθεται λόγω εκπτώσεων έχουν τα Αμερικανικα;;; στρώματά τους (KING KOIL) με έκπτωση 50% και ένα υποτιθέμενο πιστοποιητικό από την Ενωση Χειροπρακτών ΗΠΑ.
http://bedandbath.gr/Bed-Bath-Eshop/ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΚΕΝΤΡΟ-ΥΠΝΟΥ-ΣΤΡΩΜΑ/ΣΤΡΩΜΑΤΑ
Επίσης θα προσπαθήσω να δοκιμάσω και τα Dimstel.
Έχετε δοκιμάσει/αγοράσει κάποια από τα παραπάνω και ποιά είναι η έως σήμερα εμπειρία σας;
Y.Γ.
Το budget πολύ περιορισμένο και με δυσκολία θα φτάσω τα 500-600 ευρώ.

Σκεφτομαι και εγω για στρωμα (και κρεβατι).
Κρεβατι, επειδη εχω φιλο ξυλουργο, μπορω να του δωσω τις διαστασεις που θελω εγω.
Στο στρωμα ομως .... ΧΑΟΣ .... καποιοι πηραν κοκοφοινικα και ειναι απογοητευμενοι,
καποιοι πηραν Latex και ειναι απογοητευμενοι. Δεν υπαρχει ουτε ενας απο οσους ρωτησα
που να ειναι 100% ευχαριστημενος απο αυτο που αγορασε. Και απο την στιγμη που το
μπαγιοκο αγγιζει τα 1000 ευρω ... δεν ειναι για να παιζεις !

Προς το παρον εχω ενα Latex ημισκληρο. Μπορω να πω οτι δεν ειμαι απογοητευμενος.
Αλλα ουτε και γοητευμενος. Μου δινει μια περιεργη αισθηση "βουλιαγματος".

Εγω εκανα το εξης.... Κρατησα το στρωμα που εχα και εβαλα ανωστρωμα απο latex, παχους 10cm , και ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Πηρα καλης ποιοτητας latex , μου κοστισε περιπου 300-400
Τ αντιστοιχα στρωματα ειχαν 1000 και πανω

Δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί λύση στο ερώτημα "τι στρώμα"... Αυτό που είναι βολικό για κάποιον, είναι άβολο για τον επόμενο που θα το δοκιμάσει. Αυτό που είναι μαλακό για τον έναν, είναι σκληρό για τον άλλον. αυτό που ανακουφίζει εμένα, κάνει την γυναίκα μου να γκρινιάζει. Αυτό που μου φαίνεται καλό σήμερα, το μετανοιώνω μετά απο 2 μέρες, κλπ... Αλλωστε, τα κριτήρια για ένα καλό στρώμα είναι τόσα πολλά, ώστε δεν υπάρχει περίπτωση συμφωνίας - ούτε απο το ίδιο το σώμα, το οποίο μετά απο ένα μήνα του μέλητος με το στρώμα, αρχίζει να ζητάει κάτι διαφορετικό... λίγο πιο έτσι. κάτι που να είναι λίγο πιό τέτοιο και λίγο πιο αυτό, ωστε να μην δίνει αυτή την αίσθηση...
Κατα συνέπεια, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι το καλύτερο στρώμα είναι το φτηνότερο που μπορεί να βρεί κανείς και το οποίο μετά απο μια επιτόπου δοκιμή πληρεί τις ελάχιστες απαιτήσεις του αγοραστή ο οποίος θα πρέπει να γνωρίζει οτι ίσως χρειαστεί να αγοράσει καινούργιο σύντομα... Αλλωστε το ίδιο το σώμα και οι απαιτήσεις του αλλάζουν σε καθημερινή βάση.