αναζητηση dac !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: αναζητηση dac !

του το πουλησες και τωρα του λες τετοια πραγματα?
:BDGBGDB55:

χαχαχα, όχι ρε φίλε τα κάναμε τα συγκρτικά μας πριν, Ο Γιώργος γούσταρε Weiss, εγώ ήθελα να δοκιμάσω για τους δικούς μου λόγους κάτι άλλο και έτσι όλοι ευχαριστημένοι.

Κρίμα αγαπητέ Θέμη...
Θεωρούσα ότι είχα απέναντι συνομιλητή και όχι διαστροφέα των λόγων του άλλου.

ο Έκτορας έκανε μιά αναφορά σε γενικό σχόλιο "οτι η υψηλή ανάλυση είναι τέτοια που ακούγεται από το τηλέφωνο"
Ίσως υπερβολή, ίσως να λέγεται - εγώ είπα ίσια και το υπογράφω ότι "την ψάχνεις με το χωνί"
Αντ αυτού το τόσο το κάνατε ΤΟΣΟ βάζοντας στο στόμα μου οτι είπα ότι "ψάχνουμε με το χωνί να ακούσουμε διαφορές" υπονοώντας γενικά σε κάποιο σύστημα.

Είπα ότι κάτω από τα 128 τα mp3 ξεχωρίζουν σαν την μύγα μεσ στο γάλα. Και φυσικά από εξασκημένους ακροατές διότι γιά την πλειοψηφία όλα είναι μιά χαρά. Φυσικά οι επαγγελματίες όπως εσείς ή οι χρυσαυτιάδες ξεχωρίζουν και πιό πάνω. Σπεύδετε λοιπόν να βάλετε στο στόμα μου ότι είπα ότι τα 128άρια "ακούγονται άψογα"

Κρίμα γιά άλλη μιά φορά.
Κρίμα γιατί στην συχνότατη σας σχεδόν προτροπή σε κάθε ενδιαφερόμενο να αγοράσει dac προβάλετε την λέξη Benchmark, κάθομαι και σπαταλώ πολύτιμο χρόνο να δώσω έναν αντίλογο στον υποψήφιο αγοραστή εξ ίδίας πείρας περιγράφοντας τα ακούσματά μου.

Κόκκινη κάρτα λοιπόν από μένα.
Περαστικά μας.

Κρίμα αγαπητέ Θέμη...
Θεωρούσα ότι είχα απέναντι συνομιλητή και όχι διαστροφέα των λόγων του άλλου.

ο Έκτορας έκανε μιά αναφορά σε γενικό σχόλιο "οτι η υψηλή ανάλυση είναι τέτοια που ακούγεται από το τηλέφωνο"
Ίσως υπερβολή, ίσως να λέγεται - εγώ είπα ίσια και το υπογράφω ότι "την ψάχνεις με το χωνί"
Αντ αυτού το τόσο το κάνατε ΤΟΣΟ βάζοντας στο στόμα μου οτι είπα ότι "ψάχνουμε με το χωνί να ακούσουμε διαφορές" υπονοώντας γενικά σε κάποιο σύστημα.

Είπα ότι κάτω από τα 128 τα mp3 ξεχωρίζουν σαν την μύγα μεσ στο γάλα. Και φυσικά από εξασκημένους ακροατές διότι γιά την πλειοψηφία όλα είναι μιά χαρά. Φυσικά οι επαγγελματίες όπως εσείς ή οι χρυσαυτιάδες ξεχωρίζουν και πιό πάνω. Σπεύδετε λοιπόν να βάλετε στο στόμα μου ότι είπα ότι τα 128άρια "ακούγονται άψογα"

Κρίμα γιά άλλη μιά φορά.
Κρίμα γιατί στην συχνότατη σας σχεδόν προτροπή σε κάθε ενδιαφερόμενο να αγοράσει dac προβάλετε την λέξη Benchmark, κάθομαι και σπαταλώ πολύτιμο χρόνο να δώσω έναν αντίλογο στον υποψήφιο αγοραστή εξ ίδίας πείρας περιγράφοντας τα ακούσματά μου.

Κόκκινη κάρτα λοιπόν από μένα.
Περαστικά μας.

Κόκκινη κάρτα λοιπόν-ούτε καν κίτρινη-οδηγεί τον αποδέκτη στην έξοδο.
Και αυτό θα γίνει.
"Διαστρέφοντας" τα λεγόμενα του πρώτου τη τάξει, και διαφημίζοντας την πραμάτια μου, είναι δύο παραπτώματα καταδικαστέα.
Αφήνω στην κρίση σας αυτά τα "παραπτώματα" και αποχωρώ.
Προστατέψτε αγαπητέ supersonic τους υποψήφιους αγοραστές από ολισθήματα στα οποία τους οδηγώ και αν μπορείτε πείστε τους πως είναι δυνατόν, όταν δεν σας ενοχλεί τίποτα στα mp3, να έχετε και γνώμη για τα διάφορα DAC.
Ευχαριστώ όλους για τις ευχάριστες στιγμές και την επικοινωνία.
Θ.Ζ.

Δε νομιζω κυριε Θεμη να το εννοουσε ετσι.
Μπορει πανω στον εκνευρισμο ..τι να πω...
Δε νομιζω πως συντρεχει λογος αποχωρησης γι αυτο παντως...

Και αυτό θα γίνει.
"Διαστρέφοντας" τα λεγόμενα του πρώτου τη τάξει, και διαφημίζοντας την πραμάτια μου, είναι δύο παραπτώματα καταδικαστέα.
Προστατέψτε αγαπητέ supersonic τους υποψήφιους αγοραστές από ολισθήματα στα οποία τους οδηγώ και αν μπορείτε πείστε τους πως είναι δυνατόν, όταν δεν σας ενοχλεί τίποτα στα mp3, να έχετε και γνώμη για τα διάφορα DAC.
Θ.Ζ.

Οχι, δεν οδηγει σε καμια εξοδο. :grandpa:

Δεν σε αφηνουμε να φυγεις :grinning-smiley-043

Και αυτό θα γίνει.
Θ.Ζ.

γιά άλλη μιά φορά λοιπόν έχω δίκιο ?
εύκολο είναι να βάζεις λόγια στο στόμα του άλλου.

η κάρτα είναι προς συμμόφωση.
Η επιλογή δική σας.

η επιλογή είναι δική σας.

Και αυτό θα γίνει.
Θ.Ζ.

Μια κίτρινη πήρες Θέμη!

Σιγά μη φύγεις για μια καρτούλα..Απλά χάνεις την επόμενη αγωνιστική..:flipout:

Πέρα από την πλάκα τώρα, είσαι ενα από τα μέλη που τιμούν
το φόρουμ μας με την γνώση και την εμπειρία τους.

Τώρα αν γίνεται καμμιά φορά κάποια μικροπαρεξήγηση
ας θεωρηθεί ότι ανήκει στα πλαίσια της ανθρώπινης συμπεριφοράς
και δεν νομίζω ότι είναι σοβαρός λόγος για αποχώρηση..

Απάντηση: Re: αναζητηση dac !

Μια κίτρινη πήρες Θέμη!

Σιγά μη φύγεις για μια καρτούλα..Απλά χάνεις την επόμενη αγωνιστική..:flipout:

Πέρα από την πλάκα τώρα, είσαι ενα από τα μέλη που τιμούν
το φόρουμ μας με την γνώση και την εμπειρία τους.

Τώρα αν γίνεται καμμιά φορά κάποια μικροπαρεξήγηση
ας θεωρηθεί ότι ανήκει στα πλαίσια της ανθρώπινης συμπεριφοράς
και δεν νομίζω ότι είναι σοβαρός λόγος για αποχώρηση..
Νομιζω πως το ποτηρι ραγησε,Καπετανιε!!Ελπιζω να ειμαι λαθος!!

Re: Απάντηση: Re: αναζητηση dac !

Νομιζω πως το ποτηρι ραγησε,Καπετανιε!!Ελπιζω να ειμαι λαθος!!

Και εγώ ελπίζω να κάνεις λάθος...

Μικροπαρεξηγήσεις συμβαίνουν κάθε μέρα και
δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο να αποτελέσει λόγο αποχώρησης του
αγαπητού Θέμη..

Ελπίζω να το ξανασκεφτεί πιό ήρεμα και να είναι πάλι κοντά μας..

Μία από τα ίδια και για μένα!

Απλά εγώ δεν θα ξαναγράψω στις κατηγορίες Audio!

Είναι προφανές ότι είμαι ενοχλητικός, άρα δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίζω να γράφω.

Χωρίς καμία κακία τα παραπάνω...

Αντε ρε, βλακειες και αποχωρησεις. Ετσι γινονται αυτα? Παντου υπαρχουν και εχουν γινει παρεξηγησεις, ειπαμε το πληκτρολογιο ειναι ατιμο ενα πραμα, μη χαλατε τη ζαχαρενια σας για το τιποτα.

Re: Απάντηση: αναζητηση dac !

Είναι προφανές ότι είμαι ενοχλητικός, άρα δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίζω να γράφω.

Aιντε ρε και συ....
:slapface:
παρεξηγιουνται κανα δυο ...και τι εγινε...

επειδη χαλας το κατεστημενο δηλαδης???:slapface::slapface::slapface:

Re: Απάντηση: αναζητηση dac !

Καλά σε πιστέψαμε!!

Αφού δεν μπορείς να κάνεις χωρίς τον Captain σου εσύ, βρε!:captain:

υγ:Και που θα μαθαίνω νέα για τα Tidal εγώ?:flipout: