Χιούστον
Supreme Member
Απάντηση: Re: αναζητηση dac !
εεεεε, όχι ακριβώς.
ανθρωπος εδωσε το Weiss Medea για να μαζεψει λεφτα
εεεεε, όχι ακριβώς.
ανθρωπος εδωσε το Weiss Medea για να μαζεψει λεφτα
εεεεε, όχι ακριβώς.![]()
του το πουλησες και τωρα του λες τετοια πραγματα?
:BDGBGDB55:
Nομιζώ έχουμε ξεφύγει λίγο, το τι έγινε μεταξύ εμένα και του Γιώργου δεν νομιζω ότι ενδιαφέρει κανέναν.![]()
Κρίμα αγαπητέ Θέμη...
Θεωρούσα ότι είχα απέναντι συνομιλητή και όχι διαστροφέα των λόγων του άλλου.
ο Έκτορας έκανε μιά αναφορά σε γενικό σχόλιο "οτι η υψηλή ανάλυση είναι τέτοια που ακούγεται από το τηλέφωνο"
Ίσως υπερβολή, ίσως να λέγεται - εγώ είπα ίσια και το υπογράφω ότι "την ψάχνεις με το χωνί"
Αντ αυτού το τόσο το κάνατε ΤΟΣΟ βάζοντας στο στόμα μου οτι είπα ότι "ψάχνουμε με το χωνί να ακούσουμε διαφορές" υπονοώντας γενικά σε κάποιο σύστημα.
Είπα ότι κάτω από τα 128 τα mp3 ξεχωρίζουν σαν την μύγα μεσ στο γάλα. Και φυσικά από εξασκημένους ακροατές διότι γιά την πλειοψηφία όλα είναι μιά χαρά. Φυσικά οι επαγγελματίες όπως εσείς ή οι χρυσαυτιάδες ξεχωρίζουν και πιό πάνω. Σπεύδετε λοιπόν να βάλετε στο στόμα μου ότι είπα ότι τα 128άρια "ακούγονται άψογα"
Κρίμα γιά άλλη μιά φορά.
Κρίμα γιατί στην συχνότατη σας σχεδόν προτροπή σε κάθε ενδιαφερόμενο να αγοράσει dac προβάλετε την λέξη Benchmark, κάθομαι και σπαταλώ πολύτιμο χρόνο να δώσω έναν αντίλογο στον υποψήφιο αγοραστή εξ ίδίας πείρας περιγράφοντας τα ακούσματά μου.
Κόκκινη κάρτα λοιπόν από μένα.
Περαστικά μας.
Κόκκινη κάρτα λοιπόν-ούτε καν κίτρινη-οδηγεί τον αποδέκτη στην έξοδο.
Και αυτό θα γίνει.
"Διαστρέφοντας" τα λεγόμενα του πρώτου τη τάξει, και διαφημίζοντας την πραμάτια μου, είναι δύο παραπτώματα καταδικαστέα.
Αφήνω στην κρίση σας αυτά τα "παραπτώματα" και αποχωρώ.
Προστατέψτε αγαπητέ supersonic τους υποψήφιους αγοραστές από ολισθήματα στα οποία τους οδηγώ και αν μπορείτε πείστε τους πως είναι δυνατόν, όταν δεν σας ενοχλεί τίποτα στα mp3, να έχετε και γνώμη για τα διάφορα DAC.
Ευχαριστώ όλους για τις ευχάριστες στιγμές και την επικοινωνία.
Θ.Ζ.
Και αυτό θα γίνει.
"Διαστρέφοντας" τα λεγόμενα του πρώτου τη τάξει, και διαφημίζοντας την πραμάτια μου, είναι δύο παραπτώματα καταδικαστέα.
Προστατέψτε αγαπητέ supersonic τους υποψήφιους αγοραστές από ολισθήματα στα οποία τους οδηγώ και αν μπορείτε πείστε τους πως είναι δυνατόν, όταν δεν σας ενοχλεί τίποτα στα mp3, να έχετε και γνώμη για τα διάφορα DAC.
Θ.Ζ.
Και αυτό θα γίνει.
Θ.Ζ.
Νομιζω πως το ποτηρι ραγησε,Καπετανιε!!Ελπιζω να ειμαι λαθος!!Μια κίτρινη πήρες Θέμη!
Σιγά μη φύγεις για μια καρτούλα..Απλά χάνεις την επόμενη αγωνιστική..
Πέρα από την πλάκα τώρα, είσαι ενα από τα μέλη που τιμούν
το φόρουμ μας με την γνώση και την εμπειρία τους.
Τώρα αν γίνεται καμμιά φορά κάποια μικροπαρεξήγηση
ας θεωρηθεί ότι ανήκει στα πλαίσια της ανθρώπινης συμπεριφοράς
και δεν νομίζω ότι είναι σοβαρός λόγος για αποχώρηση..
Νομιζω πως το ποτηρι ραγησε,Καπετανιε!!Ελπιζω να ειμαι λαθος!!
Μία από τα ίδια και για μένα!
Απλά εγώ δεν θα ξαναγράψω στις κατηγορίες Audio!
Είναι προφανές ότι είμαι ενοχλητικός, άρα δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίζω να γράφω.
Χωρίς καμία κακία τα παραπάνω...
Μία από τα ίδια και για μένα!
Απλά εγώ δεν θα ξαναγράψω στις κατηγορίες Audio!
Είναι προφανές ότι είμαι ενοχλητικός, άρα δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίζω να γράφω.
Χωρίς καμία κακία τα παραπάνω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.