Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορά ακουστικών

Aν καταφερω τα 400s θα ειναι 300$ , γιατι θα μου τα φερουν απο την Αμερική.
Απλά θα εχω μετά το αγχος μη πάθει κατι κλπ κλπ...
Δεν ξερω αν εχουν κατασκευαστικά θεματάκια ...

δεν είναι τόσο γερά όσο ένα δυναμικό ζευγάρι.
(ή όσο ένα ζευγάρι AKG - έστω κινέζικο)

Ως Κινέζικα, κατασκευαστικά μπορεί να έχουν θεματάκια (σου μιλάει χρήστης των Hifiman HE-6).

Η αχίλλειος πτέρνα είναι τα κυκλικά σημεία στήριξης της στέκας.

Είναι και πολύ βαριά.

Έχουν όμως καλό ήχο. Άλλη κλάση η planarmegnetic τεχνολογία.

Όμως αν σου κοστίσουν 300 $ θα το σκεφτόμουν σοβαρά.

Τα HiFiMan, θα επαναλαβω, πως οσο εξαιρετικα και αν ειναι, (ειδικα καλοκαιρι) σε ταινια 2-2.5 ωρες δεν πιστευω πως θα την παλεψεις.

Κι' εγω κατοχος των HE400.

Re: headphones

https://www.youtube.com/watch?v=72FOCG5KLdg

Με 11 διαφορετικά ακουστικά από τα εισαγωγικά grado μέχρι τα αρχοντικά hifiman edition X ταιριασμένα στον ενισχυτή wood audio wa 5 των 5900 δολλαρίων και με μπόνους καλώδια εκατοντάδων ευρώ :rolleyes: και πηγή ένα ρετρό cd player (οh the irony) το παραπάνω βίντεο παραθέτει υλικό περιεχόμενο το οποίο πολύ θα μισήσουν για την υπερβολή του αλλά περισσότεροι θα χαζέψουν και εστω για λίγο θα ζηλέψουν την εμπειρία παιξίματος μαζί του

Ο κύβος ερρίφθη. ..
Παράγγειλα τα πρώτα ακουστικά και μάλλον πάω και για δεύτερα :p

Άκουσα σήμερα τα v-moda m100 και παραήχαν χαμηλό. Τόσο που επισκιαζε οτιδήποτε και σε κάθε είδος μουσικής.

Ναι ξέχασα !

Τα fostex t50rp.

Λογικά θα πάω και για 2ο σετ πιο...audiophile.

Έχουμε άποψη για

AKG 550
AKG 701/702
AKG 7XX (αν καταφέρω να τα φερω)
FIDELIO X2
Καθώς και για μτχ HD600 ?

Πάντα για ακρόαση μουσικής.
Όσο πιο ευαίσθητα, τόσο πιο καλά.

αυτά που παρήγγειλες είναι audiophile.

Τώρα...πιό audiophile από αυτά που λες είναι όσα έχουν 6 και 7.

Κάτσε να βαρεθεις αυτά πρωτα. Λογικά πριν το νεο ακουστικό και αν σου κάτσει η φαση θα πάρεις dac amp.

Κάτσε να βαρεθεις αυτά πρωτα. Λογικά πριν το νεο ακουστικό και αν σου κάτσει η φαση θα πάρεις dac amp.

σωστός.
τα πρώτα μου Κ140 τα κράτησα ένα χρόνο γιατί φαγώθηκα να πάρω τα Κ240.
Μετά το δεύτερο ζευγάρι (Κ270) ήρθε ύστερα από 12 χρόνια.
Και το τρίτο (Κ1000) ύστερα από άλλα 15 χρόνια...

Αυτος τα εθαψε ολα :p
Αυτός έχει θάψει κ τα Stax 009 (αλλά όχι τα 007)
https://youtu.be/jtjlUiCFkno

Η πλάκα είναι πως στο εν λόγω βίντεο δεν ασχολούνται καν με τα Abyss τα οποία υπάρχουν στον χώρο.... Γιατί άραγε;;

Last edited:

Γεια σας! Σκέφτομαι για αγορά ακουστικών. Η χρήση είναι 70% για ταινίες και 30% για μουσική. Θέλω closed back για να μην ενοχλώ τα βράδια το μικρό παιδί και τη γυναίκα - οι κύριες ώρες παρακολούθησης...
Η πηγή θα είναι ένα android minix box, και η κάρτα του PC ή μια extention benhringer που έχω συνδέσει στο PC. Έχω δει και σκέφτομαι για τα AKG 550 MkII γύρω στα 220Ε.
Υπάρχει κάποια καλύτερη άλλη πρόταση σε αυτή την κατηγορία τιμής;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γεια σας! Σκέφτομαι για αγορά ακουστικών. Η χρήση είναι 70% για ταινίες και 30% για μουσική. Θέλω closed back για να μην ενοχλώ τα βράδια το μικρό παιδί και τη γυναίκα - οι κύριες ώρες παρακολούθησης...
Η πηγή θα είναι ένα android minix box, και η κάρτα του PC ή μια extention benhringer που έχω συνδέσει στο PC. Έχω δει και σκέφτομαι για τα AKG 550 MkII γύρω στα 220Ε.
Υπάρχει κάποια καλύτερη άλλη πρόταση σε αυτή την κατηγορία τιμής;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μιά χαρά είναι.
Αν θες να το ψάξεις περισσότερο διάβασε εδώ.
Αλλά...σε έχουμε προειδοποιήσει.
http://avclub.gr/forum/showthread.php/147814-Αγορά-ακουστικών

Χεχε, το έχω ήδη διαβάσει το thread! Από εκεί σκέφτηκα τα AKG, αν και αρχικά κοίταγα για Fidelio X2 - με την πρόσφατη προσφορά από αμαζον.
Δυστυχώς δεν έχω χρόνο και πρόσβαση για να δοκιμάσω τα ακουστικά, και τα MkII δε τα βρίσκω στην Ελλάδα - τουλάχιστον από online ψάξιμο. Τα έχει κάποιος
και αν ναι τα έχει συγκρίνει με τα mkI να μου πει εντυπώσεις, διαφορές; Τα Fidelio θα είχαν μεγάλη διαρροή σε λογικά πλαίσια εντάσεων για ταινίες;

Vadergr τα είχες συγκρίνει τα AKG με τα Fostex; Αν ναι, τι συμπεράσματα έβγαλες;

Τα Κ240 ειναι πανω απο 40 χρόνια στην αγορά. Ουσιαστικά ειναι το ιδιο σχέδιο με μικρες αποκλίσεις. Ειναι κατι σαν golf.