Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορά ακουστικών

Τώρα που ήρθανε τα ακουσες καθόλου; εντυπώσεις;

Δεν έχω εμπειρία από ακουστικά 🎧, αλλά αυτό που ακούω είναι πολύ καθαρό και δυναμικό χωρίς όμως να έχεις την αίσθηση ότι έχει bass boost.

Re: Επιλογή ακουστικών

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις βλέπω και οι δύο μου προτείνετε τα ίδια ακουστικά άρα μάλλον είναι από τις καλύτερες επιλογές.Καποια γνώμη για κάποιο μοντέλο beats? Η κάποια άλλη επιλογή; αλλιώς να προβώ σε αγορά των vmoda.

Σκέψου και το μέγεθος που θες, ίσως τα M100 είναι πολύ μεγάλα για ακρόαση στο δρόμο από κινητό. Πιο μικρά είναι τα XS ή κάποιο άλλο από τα on ear της μάρκας. Γενικά θα έλεγα ότι τα M100 έχου πιο fun ήχο. Από τα on ear τα LP έχουν πιο πολλά μπάσα από τα XS.
Beats έιχε τύχει να ακούσω παλαιότερα, δυστυχώς δεν θυμάμαι το μοντέλο, αλλά πάντως δεν θυμάμαι να μου είχαν κάνει κάποια ιδιαίτερη εντύπωση.

Audio Technica ATH-AX5iS στα 100-115 ευρώ, τιμή Skroutz.
Έχουν όλα όσα χρειάζεσαι -και μικρόφωνο για Android.
Τα έχω ακούσει, έχω το μικρότερο μοντέλο της σειράς. Ήχος ισορροπημένος και γλυκός. Και καθόλου κουραστικός σε πολύωρη ακρόαση.
Πολύ ελαφριά και ξεκούραστα είναι επίσης όταν τα φοράς. Μπορείς να ακούς με τις ώρες. Και επειδή είναι πανάλαφρα, αναδιπλώνονται και μεταφέρονται εύκολα, είναι κατάλληλα και για χρήση έξω, στο λεωφορείο, σε καφετέρια κλπ. Όχι στο δρόμο όμως, ούτε κατά την οδήγηση, διότι έχουν καλή απομόνωση από το περιβάλλον και αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο! -bye-

Καλημέρα ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. Τα audio technica μου άρεσαν πάρα πολύ κυρίως γιατί είναι ελαφριά κλειστού τύπου και έχουν ρύθμιση έντασης με "χειροκίνητο" τρόπο (έχουν μια φέτα) Αυτό είναι τρομερο + για μένα.ειναι και όμορφα έχουν και mic. Οπότε πληρούν τα πάντα!Απλα δεν υπάρχει τρόπος να τα ακούσω.Η μουσική κυρίως που ακούω είναι ροκ μεταλ.Αν ξέρω ότι βγάζουν καλά μπάσα αλλά και πρίμα (δεν είμαι φαν των μεσεων) σήμερα θα γίνει η παραγγελία.
Φίλε Sonus μιας και τα άκουσες μια γνώμη σε παρακαλώ ή από κάποιον κάτοχο των εν λόγω ακουστικών.
Ευχαριστώ.

Σου πρότεινα το μεγαλύτερο μοντέλο. Εδώ έχω κάνει αναλυτική παρουσίαση το μικρότερο της σειράς. Και πίστεψε με οι διαφορές μεταξύ τους είναι πολύ μικρές.

Αν θες μπάσο φουσκωμένο, όχι δεν έχει τέτοιο. Έχει μπάσο ισορροπημένο όμως που σου επιτρέπει να παρακολουθήσεις άνετα τη μελωδική γραμμή του μπάσου, τις νότες μία-μία. Τη στιγμή που γράφω αυτές φοράω τα μικρά για να σου μεταδώσω εντυπώσεις. Επίτηδες δεν χρησιμοποιώ κάποια από τις ποιοτικές πηγές που διαθέτω, αλλά το ταπεινό μου NeBook.

Το κομμάτι είναι κλασσικό και χαρακτηριστικό.
Pink Floyd - Hey You

Το μπάσο (οι νότες) ακούγονται άνετα, όλα τα όργανα επίσης. Μία μικρή ξηρότητα λόγω Youtube επίσης. Συνολικά ισορροπημένο. Αν θες κάτι έντονο και φανταχτερό δεν κάνουν, αν θες κάτι ισορροπημένο και ξεκούραστο, είναι αυτό που γυρεύεις. Και φυσικά με μία καλύτερη πηγή DAC/Amp ή ενισχυτή ακουστικών ακούγονται πολύ καλύτερα.

Το συγκεκριμένο κομμάτι

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ευχαριστώ πολύ για την τόσο αναλυτική περιγραφή. Μένει μόνο η παραγγελία τώρα πια.
Μια τελευταία ερώτηση μόνο διάβασα και το άλλο thread που αναλύεις το μικρό μοντέλο και εκεί αναφέρεις χαρακτηριστικά ότι έχει πολύ μικρές διαφορές με το μεγαλύτερο μοντέλο στο θέμα απόδοσης. Πιστεύεις αξίζουν τα 70 παραπάνω η όχι κατά την άποψη σου;
Έχω μάθει μέχρι τώρα ότι ότι δίνεις παίρνεις,αλλα με αυτά που διάβασα με προβλημάτισες.
Συγνώμη αν κουράσα.

Αν αξίζουν ή όχι τα 70 ευρώ παραπάνω δύσκολο να στο πω. Ο χρόνος που έτυχε να έχω και τα δύο μαζί για ακρόαση δεν ήταν επαρκής.
Ότι οι διαφορές όμως ήταν μικρές, ισχύει.

Ευχαριστώ πολυ και πάλι για την βοήθεια.
Έγινε η παραγγελία των ATH-AX5is.

Vadegr, βλεπω οτι εβαλες τα ακουστικα προς πωληση..τι εγινε,τι δεν σου αρεσε,τι αλλαξε??
Εγω τα περιμενω απο Αγγλια,αν το ειχες βαλει και λιγο νωριτερα θα τα αγοραζα σιγουρα..

Φοβερά και τρομερά είναι.
Απλά επειδή είναι αναισθητα, δεν πολύ ταιριάζουν στο υπάρχων setup.
Δεν καίγομαι να πουληθούν. Τα άκουσα και το απόγευμα στον ενισχυτή του DimDim και έδιναν ρέστα κυριολεκτικά .
Θα έρθει και ο ενισχυτής σύντομα.

Φοβερά και τρομερά είναι.
Απλά επειδή είναι αναισθητα, δεν πολύ ταιριάζουν στο υπάρχων setup.
Δεν καίγομαι να πουληθούν. Τα άκουσα και το απόγευμα στον ενισχυτή του DimDim και έδιναν ρέστα κυριολεκτικά .
Θα έρθει και ο ενισχυτής σύντομα.

Αψογα!
Φοβηθηκα μηπως ηταν μαπα το καρπουζι και τα εδινες γι'αυτο τον λογο.. τελικα ολα καλα ομως..

Τι ισχυει με τις αναφορες σε αγγελιες? Αλλαξε κατι??

Δεν απευθύνομαι στους φίλους που συμμετέχουν στο νήμα.

Last edited:

Παμε για αλλη μια αγορά.

Ακουστικά (λογικά on ear , θα ηθελα over ear) για χρήση σε τρενα/αεροπλανα κλπ , αναδιπλώμενα και θα ηθελα να εχουν και μικροφωνο συμβατο με android.
Ποιοτητα ηχου σχετικά αδιάφορη (θα ηθελα λιγο παραπανω χαμηλό).
Ιδανικα οχι πανω απο 80-120 .
Υποθετω θα μου κανουν και αυτα που συνδέονται με ΒΤ.

Last edited: