Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: On ear πρόταση?

Τα ρομποτάκια συνήθως ψάχνουν για ονόματα προγραμμάτων, παιχνιδιών, ταινιών κλπ. Μάρκες και ονόματα ιστότοπων γράφω συνήθως κανονικά. Αν και έχω αγοράσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα δε θέλω να τραβάω τη προσοχή στις ip της παρέας μας. Όσον αφορά τα ακουστικά που λες είναι τα AKG K181DJ. Πολύ σφίξιμο μιλάμε..

Ναι τα έχω ακούσει. Αν εξαιρέσεις το σφίξιμο τα AKG μου άρεσαν λίγο περισσότερο σε κάποιες ηχογραφήσεις με μπάσο που διαρκεί. Σε κάποιες άλλες πχ κλασική και jazz ta HD 25-1 II. Θεωρώ υπερβολή το ότι ακούγονται ακριβώς το ίδιο. Δε νομίζω...

Παρε ενα ζευγαρι koss portapro και εισαι αρχοντας :-D

Το μονο απο τα ακουστικα που εχω που μενει στη θεση του αν ξαπλωσω εντελως.Και δε σφιγγει και τα αυτια.

Υπολειπεται λιγακι με πιο ψαγμενα ηχητικα κριτηρια,αλλα παιζει καλα ομως σε γενικες γραμμες και εχει λιγο γεματουλικο ηχο.

ε καλά ενοειται πως ειναι υπερβολή αλλά ρωτώ αν έχουν κοινό ηχητικό χαρακτήρα...
αν ηταν ετσι δεν θα γινόταν τόσος ντορος μονο για τα 25... θα εμπαιναν και τα 181 στο παιχνιδι..

τέλος πάντων σορυ για το οφ τοπικ

παμε παρακάτω... βρηκες τπτ;

χα χα συμπτωματικά εχθες εβλεπα ενα βιντεο στο τουμπ με εναν τυπο μου έχει ενα σκασμο ακουστικά κ εν/τες (600, 650, Τ1, 7000, lcd1 r1, lcd3, p. pro, 770, 400, αυτά νομίζω...) και έλεγε πως τα απολυτως αγαπημένα του ειναι τα δυο lcd και τα porta pro!!!! Not bad...

Προτάσεις για οικονομικά ακουστικά

Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι αρκετά την αγορά ακουστικών, μιας και οι ώρες που ακούω μουσική είναι λίγο περίεργες.
Τα θέλω για το σπίτι και μόνο για το σπίτι οπότε μέγεθος δεν με ενδιαφέρει.
Η αναπαραγωγή θα γίνεται από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσω της κάρτας ήχου Asus essence Stx η οποία έχει βελτιώσεις για την αναπαραγωγή από ακουστικά.

Τα λεφτά που θα ήθελα να δώσω είναι περίπου 30 ευρώ εκτός εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικό μπορώ να ανέβω λίγο.

Re: Προτάσεις για οικονομικά ακουστικά

Εκτος απο αυτα που προταθηκαν παραπανω,καλα και φθηνα ακουστικα ειναι και τα Koss KSC 75.Ειναι earclips,ανετα,και ο ηχος ειναι αρκετα καλος για την τιμη τους(αν και λιγακι πριματα αλλα οχι πολυ).Ισως το καλωδιο πεσει λιγο κοντο για χρηση με το Pc,δεν ειμαι σιγουρος.Επισης και τα koss portapro ειναι καλα,λιγο πιο γεματα και ζεστα σαν ηχος σε σχεση με τα 75,αλλα γενικα μοιαζουν λιγο.

Δυο αλλα μοντελα που δεν εχω ακουσει (αρα ας λειφθει και αυτο υποψιν) και φαινεται να ειναι καλα,ειναι τα beyerdynamic dt235,και τα sennheiser hd 229.
Για τα πρωτα εχω διαβασει καλα λογια γενικα,ενω για τα δευτερα,κοιτοντας το διαγραμμα αποκρισης συχνοτητων στο Headroom,κατι μου λεει οτι θα ειναι καλα (εχουν και καλα σχολια)Αυτα τα δυο βεβαια πρεπει να ειναι καπου στα 50 ευρω,και επαναλαμβανω δε τα εχω ακουσει για να εχω καποια προσωπικη γνωμη...

Τελος τα akg k77 που τα ακουσα για λιγο στο Μιχαλη (sonus),ειναι οντως καλα για την τιμη τους.

Τα ακουστικα πουληθηκαν.Η αναζητηση συνεχιζεται!Εχω την εντυπωση οτι χρειαζομαι κατι λιγοτερο high end για τις απαιτησεις των ταπεινων players μου..Οποτε τι εχετε να προτεινετε σε μια τετοια περιπτωση;μεχρι 50 ευρω;

Το μπατζετ επεσε γιατι ταυτοχρονα ειμαι και σε αναζητηση οικονομικων ηχειων βιβλιοθηκησ..Τα akg k 77 διαβασα οτι δεν βγαινουν πια κ δεν ξερω ποσο ευκολο μπορω να τα βρω (ηταν στα 35 ευρω)Ξερετε πιο μοντελο βγηκε στη θεση τους κ ποσο κοστιζει;

Re: Ποιο μοντελο AKG μεχρι 100 euro για rock/metal ακουσματα κυριως?

Το μπατζετ επεσε γιατι ταυτοχρονα ειμαι και σε αναζητηση οικονομικων ηχειων βιβλιοθηκησ..Τα akg k 77 διαβασα οτι δεν βγαινουν πια κ δεν ξερω ποσο ευκολο μπορω να τα βρω (ηταν στα 35 ευρω)Ξερετε πιο μοντελο βγηκε στη θεση τους κ ποσο κοστιζει;

υπαρχουν εδω http://athensproaudio.gr/recording-gr/akoustika/studio-el-2/akg-k77.html

Ακουσα τα k 77 αλλα αυτα παραηταν μεσαια!πριμομεσαια εως τα ελεγες!ακουσα κ τα k 44 χωρις να ενθουσιαστω..Κατι αλλο σε τετοια κατηγορια υπαρχει;