Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Ποιο μοντελο AKG μεχρι 100 euro για rock/metal ακουσματα κυριως?

για τα Sennheiser HD 205 εχει κανεις αποψη?

Οτι ακουσα μεχρι στιγμης εως 67 ευρω απογοητευση..Σε ενα καταστημα το παλικαρι ο οποιος ισχιριστηκε οτι ακουει την ιδια μουσικη με μενα μου προτεινε τα Goldring dr-150 στα 75 ευρω ομως..μου ειπε οτι θα μου τα ανοιξει να τα ακουσω μονο αμα το σκεφτω σοβαρα..να μπω στο κοπο η οχι;

Η χροια με ενδιαφερει..Θα ειναι οσο μπασατα ηταν τα Sennheiser? Με λιγα λογια προβολικα=μπασατα?

Τα θελω μεσαια!Αυτος ηταν ο λογος που πουλησα τα hd 518!Ηταν πολυ μπασα!Αν μεσαι-ιζουν τα Goldring ρωταω!Αν ναι τοτε τα σκεφτομαι σοβαρα!Δεν γνωριζω τι σημαινει προβολικο ακουστικο!

Ωραια!Τα Sennheiser hd 449 που ειναι στην ιδια τιμη γνωριζει κανεις που κυμαινονται ηχητικα;δεν πρεπει να ειναι τοσο μπασα οσο τα 518..

Re: headphones

Μπορε καποιος πιο εμπειρος να με βηθησει. Θα ηθελα να αγορασω ενα σετ ακουστικων. Η χρηση τους κυριως για gaming και μουσικη, ηλεκτρονικη/rnb κυριως. Θα τα οδηγει ραδιοενισχυτης sony. Δεν θελω να ξεπερνα τα 50 ευρω εκτος και αν αξιζει πραγματικα. Μου αρεσει να ακουω μουσικη δυνατα.
Εχω στα υποψιν akg k 518dj, sennheiser hd 205ii, hd 229, hd 429. Η sennheiser γιατι δεν γραφει ποση μαξ ισχυ δεχονται? Ποσο σημαντικο ειναι αυτο το χαρακτηριστικο?

δεν παίζει ρόλο να γράφει η όχι ποση ισχύ δέχονται, ιδίως όταν μιλάμε για έξοδο consumer ενισχυτη.
όλα μπορούν να οδηγηθούν ικανοποιητικά από τέτοιες εξόδους στα χρήματα αυτά (και στις απαιτήσεις αυτές που δεν είναι παράλογες)

graphCompare.php

Ειμαι αναμεσα σε αυτα. Τα 518 βεβαια απο οτι λενε ειναι μια λιγο βελτιωμενη εκδοση των k81 με καλυτερο freq res. στις χαμηλες. Απο ολα αυτα εχω ακουσει μονο τα Κ518, αλλα δεν εχω ιδεα απο sennheiser...οι τιμες αυτων ειναι πολυ κοντα. Δεν ξερω πως να αποφασισω...

Αναβάθμιση από beyerdynamic dt770pro 80 Ohm

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Έχω στην κατοχή μου τα beyerdynamic dt770pro, και αν και είμαι ευχαριστημένος από το ήχο που βγάζουν, με έχει πιάσει η μανία της αναβάθμισης. Ήθελα λοιπόν να πάρω ένα ζευγάρι ακουστικά στα οποία δεν θα λείπει το μπάσο, αλλά να έχουν καλύτερη ηχητική σκηνή από τα dt770, καλύτερες μεσαίες, και πιο γλυκές υψηλές. Η μουσική που ακούω είναι σχεδόν τα πάντα, εκτός από κλασική. Βέβαια τα ακουστικά τα θέλω όχι μόνο για μουσική, αλλά και για ταινίες και για παιχνίδια. Τα ακουστικά θα είναι συνδεμένα με το pc, το οποίο έχει πάνω του την asus esense st, η οποία είναι παρεπτιπόντως πολύ καλή κάρτα ήχου με ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών. Για να καταλάβετε τι ήχο ψάχνω, τα sennhaiser hd595 που είχα, μου άρεσαν αρκετά, αλλά μου έλειπε το μπάσο, για αυτό και τα πούλησα. Αυτή την στιγμή, εκτός από τα dt770, έχω και τα sennhaiser ie8, τα οποία μου αρέσει και σε αυτά πολύ ο ήχος τους. Το όριο τιμής είναι τα 200 ευρώ. Ευχαριστώ, και συγνώμη για το μακροσκελές πρώτο ποστ μου.

Re: Αναβάθμιση από beyerdynamic dt770pro 80 Ohm

Έχω διαβάσει για το k550, αλλά πολλοί υποστηρίζουν ότι του λείπει το μπάσο. Σε σχέση με το dt770, έχει λιγότερο ή περισσότερο μπάσο;

Καλησπερα και καλως ηρθες!

Αφου σ'αρεσουν τα beyer που εχεις,μηπως να το ξανασκεφτεις? Αν παρεις κατι μεχρι 200 ευρω,μπορει να σου φανει οτι εκανες μια κινηση σε κατι διαφορετικο αλλα οχι απαραιτητα καλυτερο.

Εχει οσο μπασο χρειαζεται για να μην καλυπτει ολο το υπολοιπο φασμα. Αν θες πιο πολυ μπασο μπορεις ν ακουσεις και τα Shure 840

Έχει ακούσει κάποιος τα dt990; Σε σχέση με τα dt770 πως τα πάει; Επίσης έχω διαβάσει και για τα fischer audio fa-011 ότι είναι πολύ καλά, έχει κάποιος γνώμη γι'αυτά;