Αναβάθμιση από beyerdynamic dt770pro 80 Ohm
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Έχω στην κατοχή μου τα beyerdynamic dt770pro, και αν και είμαι ευχαριστημένος από το ήχο που βγάζουν, με έχει πιάσει η μανία της αναβάθμισης. Ήθελα λοιπόν να πάρω ένα ζευγάρι ακουστικά στα οποία δεν θα λείπει το μπάσο, αλλά να έχουν καλύτερη ηχητική σκηνή από τα dt770, καλύτερες μεσαίες, και πιο γλυκές υψηλές. Η μουσική που ακούω είναι σχεδόν τα πάντα, εκτός από κλασική. Βέβαια τα ακουστικά τα θέλω όχι μόνο για μουσική, αλλά και για ταινίες και για παιχνίδια. Τα ακουστικά θα είναι συνδεμένα με το pc, το οποίο έχει πάνω του την asus esense st, η οποία είναι παρεπτιπόντως πολύ καλή κάρτα ήχου με ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών. Για να καταλάβετε τι ήχο ψάχνω, τα sennhaiser hd595 που είχα, μου άρεσαν αρκετά, αλλά μου έλειπε το μπάσο, για αυτό και τα πούλησα. Αυτή την στιγμή, εκτός από τα dt770, έχω και τα sennhaiser ie8, τα οποία μου αρέσει και σε αυτά πολύ ο ήχος τους. Το όριο τιμής είναι τα 200 ευρώ. Ευχαριστώ, και συγνώμη για το μακροσκελές πρώτο ποστ μου.