Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Ακουστικά για Fiio έως 100 ευρώ

όχι
από τα πιό ασταθη προγράμματα που έχω δει.
Παίζει μόνο ό,τι έχεις στο τηλέφωνο και δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε μενού.

όχι
από τα πιό ασταθη προγράμματα που έχω δει.
Παίζει μόνο ό,τι έχεις στο τηλέφωνο και δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε μενού.

Αν το θέλεις μόνο για να παίζεις DLNA μπορεί να έχεις δίκιο. Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο on the go, στο σπίτι ακούω από το κύριο σύστημα αποκλειστικά.

Πραγματικά τα HD-555 αν τα περιέγραφα, πέραν της σχετικής ευκολίας οδήγησης από αξιοπρεπή φθηνή hi fi πηγή (εννοώ ένα απλό cd player ή το teac ud-01 που έχω) έχουν μάλλον ζεστό χαρακτήρα, τα μπάσα λίγο χαλαρά (και λίγο θολά δυστυχώς) τα πρίμα ελαφρώς πεσμένα, με αξιοπρεπή ανάλυση. Ευχάριστος ήχος, με τις παραχωρήσεις του για το 90άρι που τα χα πάρει καινούρια από το Νάκα.
AKG έχω ακούσει του κατοστάρικου και δεν μου πολυάρεσαν σαν ήχος.
Βέβαια, άκουσα πέρσυ στην έκθεση του ΗΧΟΥ και τα HD-800 και μου φάνηκαν ελαφρώς κλινικά, υπεραναλυτικά και με τσιμπημένα πρίμα, οπότε είναι πιθανόν να είμαι κουφός (ή να έχω έντονη ευαισθησία στις υψηλές συχνότητες). Εννοείται βέβαια ότι είχαν ανάλυση, αέρα κλπ. Απλά ήταν αρκετά κουραστικά στ' αυτιά μου.

Αν θυμάμαι καλά ήταν συνδεδεμένα με τον ενισχυτή ακουστικών της sennheiser, dac δεν ξέρω. Πιθανόν να παίζαν κι από yamaha cd player μιας και δίπλα έπαιζαν cd player και ενισχυτής της σειράς S-2000 ή S-2100 (δεν θυμάμαι αν είχαν vu).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εντάξει, μπορεί και τα χρόνια με τα 555 που είναι μάλλον υπερβολικά μαλακά να με έκαναν πιο ευαίσθητο και να υπερβάλω λίγο, αλλά με μια ακρόαση 5 λεπτών (αρκετά μικρή οκ) στο sultans of swing, δεν έβρισκα το λόγο γιατί να πληρώσω ένα χιλιάρικο....

Άκουσέ τα προσεκτικότερα φέτος (αν μπορείς). Πιστεύω ότι είναι καταπληκτικά ακουστικά!

Επίσης, τα 800 δεν τα "χώνεις" όπου βρεις. Θέλουν πολύ δυνατά συνοδά.

Πιθανότατα είναι δική μου ιδιοτροπία, γιατί πχ τα audeze μου άρεσαν αμέσως, αλλά σε φροντισμένο σετάπ (burson). Τα audeze έχουν τη φήμη (και τις μετρήσεις αν θυμάμαι καλά) πολύ σκοτεινού ακουστικού.
Εννοείται βέβαια ότι εταιρείες όπως η AKG και η Sennheiser που παίζανε τ' ακουστικά στα δάχτυλα προτού επικρατήσει η σύγχρονη μανία, αποκλείεται να βγάλουν κακό ακουστικό σε τόσο υψηλή τιμή. Θα προσπαθήσω να τ' ακούσω και φέτος.

Τα audeze έχουν ελκυστικότατο ήχο, ότι και να σημαίνει αυτό.

Θα σου πρότεινα να αφήσεις ήσυχες τις... φήμες και να ακούσεις με τ' αφτιά σου.

Και να σβήσεις το "έως 100 ευρώ" από τον τίτλο του νήματος... :)

Κατάλαβα, για να πάρω κάτι αισθητά καλύτερο θα πρέπει να ξηλωθώ γερά...
Άμα πληρώσουν οι πελάτες που χρωστάνε, το συζητάμε....

Άσε ρε ψυχολόγε...

Αφού ο άνθρωπος θέλει κάτι πολύ δυνατό.

Εγώ θα ήμουν κακόβουλος αν του έλεγα π.χ. να κατεβάσει το όριο στα 16 ... :)

...στον Δημοδηδή πήγαινε το παραπάνω.

Έχε όμως υπόψη ότι το ακουστικό δεν θα πρέπει να είναι ακριβό διότι η ψηφιακή σου πηγή έχει περιορισμένες δυνατότητες οδήγησης και ανάλυσης (και αυτό λόγω κόστους).

Πιστεύω ότι θα ήσουν ευχαριστημένος με ένα ποιοτικό ακουστικό τύπου ΙΕΜ (μέσα στ' αφτί).

Phillips fidelio x2
Δεν ειναι απαιτητικα σε οδηγηση...εχουν αναλυση αλλα και αρκετο μπασο και τα βρισκεις σε ανεκτο κοστος...κοιταξε τα η μαλλον ακουσε τα αν μπορεις

Beyerdynamic DT770
Αν τα βρεις καπου, ριξε μια ακροασουλα.

Μακριά από IEM. Κουράζουν τ' αυτί! Τα υπόλοιπα μπαίνουν στη λίστα. Beyerdynamic δεν έχω ακούσει ποτέ.

τα χ2 είναι εξαιρετικά, πλην γύρω στα 240 ευρώπουλα από ιταλικό άμαζον, ήτοι πολύ πάνω από το μπάτζετ του φίλου μας ...

οκ. Οπότε αν ζητήσεις να ακούσεις τη δική μου πρόταση στην έκθεση δεν θα στα δώσω να τ' ακούσεις (ούτε και του Σωκ)... :)