Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: headphones

Ευχαριστώ πολύ!!! Θα λάβω τις συμβουλές σου υπόψιν μου... Και πάλι ευχαριστώ!!!

Ακουστικά για Fiio έως 100 ευρώ

Διερευνώ το ενδεχόμενο ενός συστήματος με βάση το Fiio X1 ή οριακά το X3 (αν βρεθεί σε λογική τιμή πχ 150 ευρώ μεταχειρισμένο).
Ψάχνω επομένως δεύτερο σετ ακουστικών, εκτός από τα συνήθη Sennheiser HD-555 τα οποία έχω για γενική χρήση.
Όριο κόστους τα 100 ευρώ, ή το πολύ 150 για κάτι εξαιρετικό. Ακούω κλασικό ροκ/ μέταλ και είμαι αρκετά ευαίσθητος στον "λαμπρό" ήχο, ήτοι αποκλείονται ακουστικά που "ξύνουν" ή συριστικά που ....συρίζουν ιδιαίτερα.
Με αυτά κατά νου, ζητώ να μου προτείνετε 2-3 ακουστικά που να είναι τουλάχιστον ισοδύναμα αν όχι καλύτερα από τα ήδη υπάρχοντα και να δύνανται να οδηγηθούν ικανοποιητικά από τα fiio. Αδιάφορη η φορητότητα, κυρίαρχο κριτήριο η ποιότητα ήχου.

Re: Ακουστικά για Fiio έως 100 ευρώ

Καλημερα, σχετικα με το πρωτο σκελος του μυνηματος σου, εχεις pm

στα χρήματα που βάζεις όριο, δύσκολα θα ξεπεράσεις τα 555 .... μην κάνεις το λάθος που κάνουμε αρκετοί να έχεις 2α, 3α, 4α ακουστικά ... εγώ, κατέληξα να ακούω μόνον με το καλύτερο ζευγάρι μου, καθώς αν πράξω διαφορετικά, καταλήγω να το θεωρώ χάσιμο πολύτιμου ακροαστικού χρόνου ...

Απάντηση: Re: Ακουστικά για Fiio έως 100 ευρώ

στα χρήματα που βάζεις όριο, δύσκολα θα ξεπεράσεις τα 555 .... μην κάνεις το λάθος που κάνουμε αρκετοί να έχεις 2α, 3α, 4α ακουστικά ... εγώ, κατέληξα να ακούω μόνον με το καλύτερο ζευγάρι μου, καθώς αν πράξω διαφορετικά, καταλήγω να το θεωρώ χάσιμο πολύτιμου ακροαστικού χρόνου ...

Σωστά,ένα και καλό!!
Πληρώσαμε πολλά στο παρελθόν για να το καταλάβουμε

which is ...?...

χαχαχαχαχχ, εννοείται ... το 500 και εγώ ( δηλ. οι ακουστικές & αντιληπτικές ικανότητες μου) ταιριάζουμε σαν ταχίνι με μέλι ....

Είχα μέχρι πρόσφατα και το HD 595 που ουσιαστικά είναι το ίδιο με το 555 του Σπύρου ... είναι ένα μαλακό-(ηχο), φιλικό ακουστικό που επιτρέπει την συναισθηματική εμπλοκή του ακροατού ... γιαυτό του έγραψα ότι δύσκολα θα το ξεπεράσει σε χαμηλό μπάτζετ, εκτός να βρεθεί μεταχειρισμένο σε ευκαιρία ...

εγώ αυτό που λες το παθαίνω με όλα τα ακουστικά μου...
λέω: αν τώρα είχα ακούσει αυτό που μόλις άκουσα με το άλλο ?....

To θέμα είναι αν έχεις πολλά καλά....

εντάξει, αυτό είναι μια ειδική υποπερίπτωση ... πχ. το δικό σου κορυφαίο είναι απαιτητικό και ίσως βολεύει στην καθημερινότητα η χρήση των λοιπών, που κατά την γνώμη μου είναι και της ίδιας ακουστικής υπογραφής ... αν και πήρες και τα 400ρια και μπέρδεψες την τράπουλα ... τέλος πάντων, δεν είσαι και το τυπικότερο παράδειγμα μουσικόφιλου-ωντιοφίλ, οπότε ας θεωρήσουμε ότι απλά είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα που σήμερα εισήγαγα στην τοπική χεντ-φαι-ική κοινωνία μας ...

τι να πει και ο Σταυρής που χάνει χρόνο ακροάσεως από τα κορυφαία 6άρια για να τον διαθέτει σε κιτρινιάρικες μαϊμουδιές :flipout: ...

πλάκα κάνω βέβαια, ένα καλό iem ζευγάρι, είναι απαραίτητο συμπλήρωμα για ακροάσεις στο πόδι, με το κινητό ή κάποιο dap ...εγώ, όποτε είμαι σε κίνηση ή κάνω δουλειές ποδαριού, κήπου, λαϊκή, σούπερ μάρκετ είμαι συνεχώς καλωδιωμένος με τα ΜΗ 1 ...
μακάρι να επιβεβαιώσεις τις εντυπώσεις του Σταύρου και να μην πρόκειται απλά περί συμπτώσεως καλοκαιρινού κομματιού ...

Σταύρο, δεν σε πρόλαβα, μαζί γράφαμε ...

...εχθές πάντως τσιμπιόμουν! Το άτιμο το φέϊκ έχει μαγικές ιδιότητες όταν οδηγείται από το Hugo.

Μήπως το έχουν και άλλα ΙΕΜ, φέϊκ και μη?

Θα το διαπιστώσω στην έκθεση.. :)

.. αν και πήρες και τα 400ρια και μπέρδεψες την τράπουλα ... τέλος πάντων, δεν είσαι και το τυπικότερο παράδειγμα μουσικόφιλου-ωντιοφίλ, οπότε ας θεωρήσουμε ότι απλά είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα που σήμερα εισήγαγα στην τοπική χεντ-φαι-ική κοινωνία μας ...

κανένα δεν με βολεύει σε ήχο και χρηστικότητα όσο τα ΜΗ1.
next best έρχονται αυτά που διάλεξα πριν 40 χρόνια.
Πχ χτες έπαιζα κιθάρα με τα 240 και οι εντάσεις ήταν με τη βούλα απαγορευτικές. Κι αυτά τίποτα.

αλλά τι να κάνουμε. Είμαι δίδυμος.
οπότε δεν μπορώ να διαλέξω ή να μείνω με ένα.

ιδίως εδώ και λίγες μέρες που έχω δανειστεί το ζορλού του Εκτορα, δεν ξεκολλάνε απ τα αυτιά μου