dimitris48
New member
- 31 July 2015
- 9
Re: headphones
Ευχαριστώ πολύ!!! Θα λάβω τις συμβουλές σου υπόψιν μου... Και πάλι ευχαριστώ!!!
Ευχαριστώ πολύ!!! Θα λάβω τις συμβουλές σου υπόψιν μου... Και πάλι ευχαριστώ!!!
στα χρήματα που βάζεις όριο, δύσκολα θα ξεπεράσεις τα 555 .... μην κάνεις το λάθος που κάνουμε αρκετοί να έχεις 2α, 3α, 4α ακουστικά ... εγώ, κατέληξα να ακούω μόνον με το καλύτερο ζευγάρι μου, καθώς αν πράξω διαφορετικά, καταλήγω να το θεωρώ χάσιμο πολύτιμου ακροαστικού χρόνου ...
στα χρήματα που βάζεις όριο, δύσκολα θα ξεπεράσεις τα 555 .... μην κάνεις το λάθος που κάνουμε αρκετοί να έχεις 2α, 3α, 4α ακουστικά ... εγώ, κατέληξα να ακούω μόνον με το καλύτερο ζευγάρι μου, καθώς αν πράξω διαφορετικά, καταλήγω να το θεωρώ χάσιμο πολύτιμου ακροαστικού χρόνου ...
To θέμα είναι αν έχεις πολλά καλά....
.. αν και πήρες και τα 400ρια και μπέρδεψες την τράπουλα ... τέλος πάντων, δεν είσαι και το τυπικότερο παράδειγμα μουσικόφιλου-ωντιοφίλ, οπότε ας θεωρήσουμε ότι απλά είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα που σήμερα εισήγαγα στην τοπική χεντ-φαι-ική κοινωνία μας ...
ΘΑ ΤΑ Π-Ε-Τ-Α-Ξ-Ε-Ι-Σ ΟΛΑ...
![]()
ιδίως εδώ και λίγες μέρες που έχω δανειστεί το ζορλού του Εκτορα, δεν ξεκολλάνε απ τα αυτιά μου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.