dimmanoukas
AVClub Enthusiast
Βοήθεια για επιλογή closed back-over ear
Καλησπέρα...
επειδή, μετά την απόκτηση του φορητού ενισχυτή ακουστικών aune b1, βελτιώθηκε η πολυπόθητη
οδήγηση των αγαπημένων μου ακουστικών (akg k701) και εκτινάχθηκε στα ύψη η απόλαυση απο την
ακρόαση τους και κατ' εφαρμογή του νόμου του merfy ( ή καλύτερα λόγω εφαρμογής του τίτλου του
album του Lee Hazlewood "For every solution there's a problem"), οι στάθμες πλέον είναι υψηλές, με
αποτέλεσμα να είναι αρκετά ενοχλητική για τρίτους η όλη διαδικασία.
Επομένως, αυτό που ζητείται απο εσάς και απο ήδη κατόχους, κάποια αναφορά (ή μια δεύτερη γνώμη)
εάν είναι εφικτό στις παρακάτω σκέψεις περί απόκτησης ενός ακόμη ζευγαριού ακουστικών (κλειστού
τύπου αυτήν τη φορά)
Πρώτος προβληματισμός, το εάν, έχοντας εθιστεί στον ήχο των open back, ξενερώσω με του κλειστού
τύπου ακουστικά....(σε κάθε περίπτωση θα γίνει δοκιμή πρίν την αγορά)
Οπότε, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη του να παίζουν όσο πιο κοντά σε ανοιχτού τύπου (δλδ εκμηδενισμού
των χαρακτηριστικών "κουτίλας" αλλά και διαμορφώνοντας μια επαρκή σκηνή) και δεδομένου οτι μου είναι πιο
συμπαθής ο ηχητικός χαρακτήρας των akg k701 που έχω έναντι των philips fidelio x2, σας παραθέτω τις σκέψεις μου:
1) να κινηθώ εκ του ασφαλούς σε κάτι μεταξύ akg k271 mkii ή akg k550?
2) audiotechica ath-m50x?
3) nad viso hp50 (αλήθεια υπάρχει κάποιος χρήστης των συγκεκριμένων?)
4) sennheiser momentum (μπήκαν στην λίστα και λόγω αισθητικής συμπάθειας)
5) κάποιο denon ή beyer?
Σημειωτέο το γεγονός οτι μου αρέσουν αρκετά σαν άκουσμα η λεπτομέρεια και η ανάλυση, έναντι
του υπερβολικού μπάσου
Οπότε ποιές οι προτάσεις - σκέψεις σας...
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας
Καλησπέρα...
επειδή, μετά την απόκτηση του φορητού ενισχυτή ακουστικών aune b1, βελτιώθηκε η πολυπόθητη
οδήγηση των αγαπημένων μου ακουστικών (akg k701) και εκτινάχθηκε στα ύψη η απόλαυση απο την
ακρόαση τους και κατ' εφαρμογή του νόμου του merfy ( ή καλύτερα λόγω εφαρμογής του τίτλου του
album του Lee Hazlewood "For every solution there's a problem"), οι στάθμες πλέον είναι υψηλές, με
αποτέλεσμα να είναι αρκετά ενοχλητική για τρίτους η όλη διαδικασία.
Επομένως, αυτό που ζητείται απο εσάς και απο ήδη κατόχους, κάποια αναφορά (ή μια δεύτερη γνώμη)
εάν είναι εφικτό στις παρακάτω σκέψεις περί απόκτησης ενός ακόμη ζευγαριού ακουστικών (κλειστού
τύπου αυτήν τη φορά)
Πρώτος προβληματισμός, το εάν, έχοντας εθιστεί στον ήχο των open back, ξενερώσω με του κλειστού
τύπου ακουστικά....(σε κάθε περίπτωση θα γίνει δοκιμή πρίν την αγορά)
Οπότε, λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη του να παίζουν όσο πιο κοντά σε ανοιχτού τύπου (δλδ εκμηδενισμού
των χαρακτηριστικών "κουτίλας" αλλά και διαμορφώνοντας μια επαρκή σκηνή) και δεδομένου οτι μου είναι πιο
συμπαθής ο ηχητικός χαρακτήρας των akg k701 που έχω έναντι των philips fidelio x2, σας παραθέτω τις σκέψεις μου:
1) να κινηθώ εκ του ασφαλούς σε κάτι μεταξύ akg k271 mkii ή akg k550?
2) audiotechica ath-m50x?
3) nad viso hp50 (αλήθεια υπάρχει κάποιος χρήστης των συγκεκριμένων?)
4) sennheiser momentum (μπήκαν στην λίστα και λόγω αισθητικής συμπάθειας)
5) κάποιο denon ή beyer?
Σημειωτέο το γεγονός οτι μου αρέσουν αρκετά σαν άκουσμα η λεπτομέρεια και η ανάλυση, έναντι
του υπερβολικού μπάσου
Οπότε ποιές οι προτάσεις - σκέψεις σας...
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας