Re: Επιλογή ακουστικών Sennheiser, Bose, AKG
Πόσταρα περίπου ίδια ώρα με σένα πριν και δεν είχα δει το μήνυμα. Οκ θα σας εμπιστευτώ. Απλά να δώσω 150 για ακουστικά και 85 για IEMs δεν είναι ότι δεν το κάνω αλλά προσπαθώ να κρατηθώ λίγο. Όμως αν οι γνώμες είναι ότι αξίζει, να τα δω.
Ενα αλλο ζευγαρι ακουστικα κλειστου τυπου,στην κατηγορια μεχρι 150 ευρω,που προτεινονται πολυ,αλλα δεν τα εχω δοκιμασει για να σου πω την προσωπικη μου αποψη,ειναι και τα audio technica ATH M50.Μηπως επρεπε να τα κοιταξεις και αυτα,καθως λεγεται οτι ειναι απο τα καλητερα εκει εξω,και οδηγουνται και ευκολα απ'οτι εχω διαβασει και χωρις ενισχυτες κτλ.
Επισης μην απορριπτεις την shure επειδη δεν εχει τοσο γνωστο ονομα οσο τις αλλες,η σειρα των full size ακουστικων που εχει βγαλει,και ειδικα τα 440 και 840,ειναι σοβαρες υλοποιησεις.
Πόσταρα περίπου ίδια ώρα με σένα πριν και δεν είχα δει το μήνυμα. Οκ θα σας εμπιστευτώ. Απλά να δώσω 150 για ακουστικά και 85 για IEMs δεν είναι ότι δεν το κάνω αλλά προσπαθώ να κρατηθώ λίγο. Όμως αν οι γνώμες είναι ότι αξίζει, να τα δω.