Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Επιλογή ακουστικών Sennheiser, Bose, AKG

χμμμ πολύ κοντινά πρέπει να ειναι αλλά μάλλον αυτο θα ξερουν να το απαντησουν οι πιο παλιοι ακουστικάριοι...

κοντινά είναι, χωρίς να έχω συγκρατήσει ποτέ διαφορές.
Εκείνα που σίγουρα διαφέρουν είναι τα Κ270studio που έχω εγώ με το διπλό driver που είναι σε παραβολική διάταξη και σκοπεύει την είσοδο του αυτιού

Εσύ έχεις γενικά κάτι μοντελάρες που δε βγαίνουν πλέον και μας κάνεις να μας τρέχουν τα σάλια...

Απάντηση: Re: Επιλογή ακουστικών Sennheiser, Bose, AKG

Εσύ έχεις γενικά κάτι μοντελάρες που δε βγαίνουν πλέον και μας κάνεις να μας τρέχουν τα σάλια...

Άσε της ‛κάποτε’ μοντελάρες ….

Μια χαρά μοντελάρες *βγαίνουν*

Άμα σε πετύχει σε καμία έξοδο ο supersonic

Να δεις ποιανού τα σάλια θα τρέχουν :D

:ADFADF1:

Καλοριζικα!Τα εχεις τωρα ή τα περιμενεις?

τα εχω...
το bon studio τα δίνει πλέον 138
εγω τα πήρα απο εδω http://www.gpanagopoulos.com/eshop/...dphones/studio-headphones/akg-k-271-mkii.html ελάχιστα πιο κάτω... εχω ψωνίσει κατα καιρους κάτι πραγματάκια απο το εν λόγω κατάστημα και είπα να υποστηριξω μια πιο μικρή επιχειρηση... πάντως και αυτος απο bon τα παίρνει!!

^ Ευχαριστώ!!!! :)))

Παιδιά θα τα αφήσω να παίξουν λίγες μέρες και θα γράψω εντυπώσεις..

Επιλογή Ακουστικών

Καλησπερα παιδια!λοιπον,σκεφτομαι για ενα ζευγαρακι ακουστικα κ ειμαι αναμεσα σε akg k271,k 701 κ επισης παιζει στο κεφαλι μου κ καποιο απο τα μοντελα του ανταγωνισμου της beyer...τι λετε?δεν τα θελω για τελικες μιξεις κτλ,αλλα να μπορω να κανω μια αρχη ,οταν δεν θα μπορω να δουλεψω με τα μονιτορ ,λογω ωρας πχ,αλλα επισης τα θελω κ για κανα λαιβακι(παιζω πληκτρα),αλλα να μπορω να φτιαξω κ καναν ηχο με τα ακουστικα ,που να μην απεχει κ πολυ απο την πραγματικοτητα.τι λετε?

Re: ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

Άμα τα θες και για live και για δουλειά κλπ, πρέπει να πας σε κλειστά ή ημιανοιχτά, συνεπώς κ271 ή κ240. Τα 701 είναι ανοιχτού τύπου, δεν ξέρω αν θα σε βολέψουν.

Από τις άλλες μάρκες δεν κατέχω, μια και δεν έχω πολυακούσει...

Re: Επιλογή Ακουστικών

Ουτε εγώ ξερω απο άλλες μαρκες εκτός απο AKG!
Μάλλον θες κλειστου τυπου για να μπορείς να κάνεις τις δουλειές που λες!
Αρα Κ271... τα έχω κανα δεκαήμερο και είναι πολύ καλά! Το σίγουρο είναι οτι είναι εργαλείο δουλειάς... Θέλουν βεβαια ενισχυτή κατα την γνώμη μου!
Μάλιστα την εποχή αυτή ο αντιπρόσωπος έχει ρίξει την τιμή! Αρκετά πιο κάτω απο τον Τομαν πχ...

Κλειστού τύπου ακουστικά σε κάθε περίπτωση, εφ' όσον πρόκειται για δουλειά!
Αλλιώς μπορεί να ακούγονται, όταν παίζουν τη στιγμή που δεν πρέπει και να περνάει ο ήχος τους μέσα από χρησιμοποιούμενα μικρόφωνα κλπ.

Τα AKG 271, που αναφέρονται πιο πάνω είναι πολύ καλά. Τα έχω κι' εγώ. Τα θεωρώ ηχητικά ουδέτερα. Όμως και οι Beyer, Sennheiser είναι εταιρείες που παράγουν εξαιρετικά ακουστικά. Ακόμα και φθηνότερα δεν πειράζει, αρκεί να είναι κλειστού τύπου...

Καλορρίζικα Μιχάλη (DomieMic65)! Τα AKG 271 τα έχω κι' εγώ εδώ και πολύ καιρό. Είναι ουδέτερα και διαθέτουν ακρίβεια σε όλο το φάσμα. Υπάρχει όμως κι' ένα θέμα: Χρειάζονται καλό και προπαντός ισχυρό ενισχυτή ακουστικών για να φθάσεις στο μέγιστο της απόδοσης τους. Τα έχω χρησιμοποιήσει πάνω σε πολλές διαφορετικές συσκευές (επαγγελματικές κάρτες ήχου και interface, κονσόλες, διάφορα recorders, ραδιοενισχυτή Home Cinema, TV, NetBook κλπ, κλπ) και σ' αυτό το συμπέρασμα κατέληξα. Ισχύει και για σένα αυτό ή έχεις άλλη άποψη;

Όμως και οι Beyer, Sennheiser είναι εταιρείες που παράγουν εξαιρετικά ακουστικά. Ακόμα και φθηνότερα δεν πειράζει, αρκεί να είναι κλειστού τύπου...

Οι Akg,sennheiser και beyer ειναι οντως οι πιο γνωστες και εδραιωμενες εταιριες στον χωρο,αλλα βεβαια δε σημαινει αυτο οτι τα προιοντα τους ειναι καλητερα απο αλλα αναλογα σε μια συγκεκριμενη κατηγορια τιμης,και αυτο θελει λιγο προσοχη.

Για παραδειγμα τα sennheiser hd 380 pro που ειναι σε μια συγκεκριμενη κατηγορια τιμης,κλειστου τυπου full size σχεδιαση για studio κτλ,εγω προσωπικα τα βρηκα αισθητα υποδεεστερα ηχητικως(με αισθητη την αφυσικη χροια/κουτιλα που συνανταται σε κλειστου τυπου σχετικα φθηνα μοντελα)εν συγκρισει με αλλα 2 μοντελα της κατηγοριας αυτης,τα shure srh 440 και ενα αλλο μοντελο που δοκιμασα σημερα και μου αφησε αρκετα θετικες εντυπωσεις για μοντελο των 100 ευρω,τα KRK KNS 6400.

Το παραδειγμα με τα 380 ειναι τυχαιο,δεν εχω τιποτα με την sennheiser,ειμαι και κατοχος των hd 600 τα οποια ειναι τα αγαπημενα μου ακουστικα.Αλλα απο τη στιγμη που εχω διαπιστωσει καποια πραματα,τα οποια προεκυψαν απο την αγαπη μου για το θεμα των ακουστικων,και το ψαξιμο που εχω κανει ειτε οταν ηθελα να αγορασω κατι,ειτε απλα επειδη μ'αρεσει να τα ψαχνω,γι'αυτο λεω και την αποψη μου.