Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Απάντηση: Re: Ακουστικα για φορητη συσκευη

Να πάρεις τις ψείρες sony mh1 με 10 ευρω.
Και αν δεν τα θες δωστα σε μένα

εσυ εισαι ο κυριος που ειπε σε καποιο post
οτι το fiio ειναι μια δεκαετια πισω ?

:aetsch:

Re: Ακουστικα για φορητη συσκευη

Που τα βρηκες 10 να τα παραγγειλω; αληθεια με τα mh1c που το public μοστραρει 40 τι διαφορα εχουν; κανεις αν ειναι ευκολο και ενα check αν δουλευει το μικροφωνο με το s3; thanks

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-O..._HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item2c6faa8cfe
υποθέτω ότι στα απλά δεν λειτουργεί με το s3 αλλά προσωπικά χε...

Re: Απάντηση: Re: Ακουστικα για φορητη συσκευη

Ευχαριστώ για το λινκ.
Μόλις τα παράγγειλα για δώρο στην κόρη μου για ενα xperia mini που έχει.

πολύ ακριβό δώρο για κόρη.... (και για γιό εννοείται)....
πάρτα εσύ....δεν εκτιμώνται από τέτοιες ηλικίες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακουστικα για φορητη συσκευη

πολύ ακριβό δώρο για κόρη.... (και για γιό εννοείται)....
πάρτα εσύ....δεν εκτιμώνται από τέτοιες ηλικίες.

Καλά,εννοείται ότι θα τα ''δοκιμάσω'' πρώτος και αν είναι τόσο καλά όπως τα λέτε,θα προσπαθήσω (δεν ξέρω πώς) :flipout:να τα κρατήσω για μένα,αλλιώς θα παραγγείλω άλλο ενα ζευγάρι.

Πραγματικα,με τοσα μοντελα ακουστικων που κυκλοφορουν πλεον,δε ξερω τι να προτεινω και απο την πλευρα μου σε καποιον που ζηταει συμβουλη.Αν δε το Fiio μπορει να οδηγησει και πιο δυσκολα ακουστικα οπως διαβαζω,τοτε οι επιλογες αυξανονται πολυ περισσοτερο...Ασε που υπαρχουν πλεον και τοσα καλα ακουστικα με αρκετα λιγοτερα χρηματα απο 200 ευρω.

Αυτο που θα πρεπει να κανεις φιλε Stellios αρχικα πιστευω,ειναι να σκεφτεις αν οντως τα akg δε σε καλυπτουν τωρα.Αν θες να παρεις οπως και να'χει ενα καλυτερο ζευγαρι ακουστικα,περιεγραψε περιπου τι ηχο θα ηθελες να'χουν,πχ ζωηρο και αρκετα ζωντανο,πιο ισορροπημενο και επιπεδο,πιο γλυκαναλατο και χρωματισμενο,πιο πριματα,πιο μπασατα κτλ.
Επισης τι τυπου,ανοιχτου ή κλειστου για καποια ηχομονωση?Over ear ή on ear?Θα τα φορας και εξω απ'ότι καταλαβα και θες να ειναι λιγο κομψα?Μηπως ενδεχεται να τα πετας απο δω και απο κει καποιες φορες σε καμια τσαντα λιγο αγαρμπα?Γιατι πλεον αρκετα μοντελα ειναι κατασκευαστικως λιγο "ευαισθητα" θα ελεγα και θελουν προσοχη στη χρηση...

Δωσε ετσι λιγες πληροφοριες,μηπως μπορουν τα παιδια να σου προτεινουν κατι καλο.Εγω απο την πλευρα μου,επειδη αναφερθηκαν τα Sony MDR 1R που ειμαι μαλλον ο μονος κατοχος εδω,προσωπικα δε τα βρισκω ουτε τοσο καλο value for money,ουτε καταλληλα για all around χρηση.Ο ηχητικος τους χαρακτηρας ειναι στα αυτια μου καπως χρωματισμενος και προσανατολισμενος στις μεσαιες συχνοτητες σε γενικες γραμμες,αρκετα ζεστα,και δε τα βρισκω τοσο καταλληλα για ακροασεις σε κανονικες προς πιο δυνατες εντασεις,διοτι αυτος ο χρωματισμος/εμφαση στις μεσαιες τα κανει να ακουγονται λιγακι περιεργα και καποιες φορες οριακα ενοχλητικα λογω των εμφατικων μεσαιων.

Ομως πρεπει να πω οτι τα βρισκω αρκετα ενδιαφεροντα για ακροαση σε πιο μετριες προς χαμηλοτερες σταθμες,και σε περιβαλλον χωρις πολυ θορυβο,λογω της καλης γενικα αποδοσης της λεπτομερειας και της ατμοσφαιρικης ηχητικης εικονας που δινουν.Και επειδη ειναι και γλυκοηχα χωρις εμφατικα πριμα και βαρια χαμηλα,εχουν μια ιδιαιτερη αποψη στο πως παιζουν μουσικη,ακουγονται λιγο "μαγικα" αν και λιγο πνιγμενα,αλλα πνιγμενα με εναν λιγο ελκυστικο τροπο.

Αλλα ξαναλεω οτι κατα τη γνωμη μου δεν κανουν τοσο για γενικη χρηση,αλλα σαν ενα συμπληρωματικο ζευγαρι στη συλλογη καποιου,λογω του συγκεκριμενου ηχητικου προφιλ τους.Βεβαια αν μπορεις στο fiio να κανεις καποια δικια σου ρυθμιση στην ισοσταθμιση συχνοτητων (eq),ωστε να εφαιρνες τον ηχο των sony σε λιγο πιο ουδετερο επιπεδο συχνοτικα,δεν ειναι ασχημα και για all around,λογω και της καποιας ηχομονωσης σαν κλειστου τυπου,της καλης ανεσης,και της ωραιας εμφανισης,με μονο μειον πλεον ενα θεμα που εχουν αν φυσαει αερας απο μπροστα,οπου δημιουργειται ενας ενοχλητικος ηχος απο καποιες τρυπουλες που εχουν στο πανω μερος τα ακουστικα.

Ελπιζω να σε καλυψα για τα 1R,αν θες κατι επιλεον να ρωτησεις εδω ειμαστε.

Καλησπερα
προσφατα πηρα ενα fiiox3 οπως θα διαβασατε σε διπλανο νημα ειμαι πολυ ικανοποιημενος
παιζει δε με τα μοναδικα ακουστικα που εχω τα AKG K450
νεος στο αθλημα και διαβαζοντας ολα τα ωραια που γραφετε
θα ηθελα να σας ρωτησω αξιζει να κανω μια αναβαθμιση στα ακουστικα μου ?
θα εχω αρκετη διαφορα στον ηχο ?

απο αυτα που ειδα στο διαδυκτιο
σαν εμφανιση μου αρεσαν περισσοτερο τα
SONY MDR-1R
και μετα τα
GRADO SR80i kai 60i

απο τα

SEN HD25 και
BEYER DT 1350

επειδη δεν ξερω πως ακουγονται εσεις τι θα προτεινατε ?
το budget μου ειναι καπου στα 200 ευρω
και φυσικα να ειναι value for money !

.

Στέλιο, τα BEYER DT 1350, είναι τα καλύτερα ακουστικά από όλα όσα έχουν αναφερθεί εδώ... οι ψείρες Sony φαίνεται να είναι καλές, (περιμένω και εγώ το ζεύγος μου... άντε με πείσατε...) ... οπότε με τα δύο ακουστικά αυτά έχεις κλείσει κατά την γνώμη μου...

Και αργότερα ένα πλήρως μεγέθους ακουστικό

Χρήστο που τα έχεις ακούσει τα 1350; Σε κατάστημα ή σε κατόπιν φίλο; Θέλω πολύ να τα ακούσω...
Νομίζω τώρα έχει βγει κ μια αναβαθμισμένη έκδοση...

Απάντηση: Ακουστικα για φορητη συσκευη

ευχαριστω ολους για την βοηθεια
προς το παρον κρατω τα Κ450 και στην πορεια βλεπουμε .....

.

Απάντηση: Re: Ακουστικα για φορητη συσκευη

τωρα Βεβαια αν μπορεις στο fiio να κανεις καποια δικια σου ρυθμιση στην ισοσταθμιση συχνοτητων (eq)

φιλε mstr αυτο δεν το καταλαβα πως γινεται δεν εχω βρει καποιο eq στο μενου του fiio

Δε ξερω και εγω αν εχει,δεν το εχω το player αυτο.Εννοω αν εχει κατι τετοιο,θα μπορουσες να κανεις καποια δικη σου ισοσταθμιση ηχου,αν κατι δε σου αρεσει σε καποια ακουστικα.

Ακουστικα-Headphones

Καλησπερα, ονομαζομαι Γιωργος και ειμαι νεο μελος. Θα ηθελα να αγορασω ακουστικα και εχω καποιες αποριες.
Η χρηση τους θα ειναι για το σπιτι σε pc, mp3, κινητο, προς το παρων δεν νομιζω να τα χρησοιμοποιω στον δρομο.
Το ερωτημα τωρα κλειστου η ημιανοιχτου τυπου? Να σας πω πως οταν ειμαι στο pc τα εχω μονιμως στο κεφαλι μου
(βαριεμαι να τα βγαζω και να τα βαζω, οποτε οταν θελω να ακουσω ενα τραγουδι/ δω βιντεο απλα παταω το play) οποτε
θα ηθελα κατι οχι πολυ βαρυ και να ειναι ανετα. Ας λυσουμε αυτο και μετα τα κρητηρια που θελω ωστε να βρουμε το καταληλο μοντελο.
Ευχαριστω πολυ.

Re: Ακουστικα-Headphones

Καλως ορισες :-)

Καποια επιπλεον στοιχεια που θα πρεπει να δωσεις ειναι αν θες να ηχομονωνουν εξωτερικους θορυβους ή και να μην ακουγεται ο ηχος προς τα εξω μην ενοχλεις αλλους,οποτε πρεπει να δεις κλειστου τυπου.
Επισης ποσα λεφτα μπορεις να δωσεις.
Ετσι θα μπορεσουν τα παιδια να βοηθησουν εδω.

θελω να ακουω λιγο και τι γινετε γυρο μου, να ενοχλο τους αλους με τα ακουστικα δεν νομιζω... οποτε μαλον για ημοιανοιχτα παω, αν και βλεπω πιο πολες επιλογες σε κλειστου τυπου, ~40 ευρω θελω να δοσω

Ριξε ισως μια ματια σε ακουστικα σαν τα Koss Portapro. Τα συγκεκριμενα τα εχω και εγω και θα ελεγα οτι ειναι καλα για γενικη χρηση. Οδηγουνται ευκολα απο pc,κινητα,Mp3 κτλ,και ειναι ελαφρια και σχετικα ανετα,αν και επειδη ειναι on ear,η ανεση ειναι και θεμα του σχηματος των αυτιων σου.

Η εφαρμογη τους επισης ειναι σταθερη στο κεφαλι,ακομα και αν εχεις ξαπλωσει ανασκελα στο κρεβατι,ενω και σαν εμφανιση ειναι σχετικα διακριτικα,αν τα βαλεις καποια στιγμη εξω.Ηχομονωση δεν εχουν ομως,σαν ανοικτου τυπου που ειναι.

Καινουρια πρεπει να τα βρισκεις καπου εκει στα 40 κατι,αν και νομιζω πως τα πηρε το ματι μου σε μια αγγελια εδω στο φορουμ σε καλη τιμη.Παντως η ποιοτητα ηχου ειναι καλη,με μια ικανοποιητικη/μικρη εμφαση στο σωμα προς τις χαμηλες συχνοτητες και ισορροπημενο και σωστο σε γενικες γραμμες ηχο χωρις να ειναι ενοχλητικος/σκληρος.

Αν τωρα θες πιο μεγαλου στυλ ακουστικα που περικυκλωνουν τα αυτια,τα παιδια εδω θα σου προτεινουν καποια μοντελα οικονομικα και καλα τα οποια μου διαφευγουν τωρα.(καποια superlux,καποια οικονομικα akg κτλ)

αυτος ειναι ο κυριος προβληματισμος μου, θα ηθελα γνωμες απο κατοχους κλειστου τυπου, ακους οταν χτυπαει η πορτα/το τηλεφωνο η αν καποιος ειναι πιο περα και σου μιλαει?

Εξαρταται και απο το μοντελο ακουστικων (δεν εχουν ολα τα κλειστου τυπου την ιδια ηχομονωση),οπως επισης απο την ενταση που ακους μουσικη.

Εγω ειμαι κατοχος τριων μοντελων κλειστου τυπου.Ενω δε σε ξεκοβουν και εντελως απο τον εξω κοσμο,αν θες να εχεις πιο ικανοποιητικη επαφη με αυτα που ειπες,θα πρεπει να πας σε ανοικτου τυπου.Εχε ομως υποψιν οτι και με τα ανοικτου τυπου,οσο δυναμωνεις την ενταση,καποιος που θα σου μιλησει ή καποια κληση πιθανως δε θα τα ακουσεις.Απλα σε λογικες/χαμηλοτερες εντασεις τα ανοιχτου τυπου θα σου προσφερουν καλυτερα επικοινωνια με το περιβαλλον.