Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Ακουστικα over/on ear μεχρι 200 ευρω για X3

Θελω να ευχαριστησω τον συνονοματο φιλο Δημοκηδη για την διαθεση του να βοηθησει.Ευχαριστω πολύ.

Σωκ δεν σε ριχνω αλλα εσυ τεινεις να γινεις παγιος.......

Re: Ποιά ακουστικά κλειστού τύπου;

αν το δεύτερο είναι σε καλή κατάσταση (όπως είδες είναι μεταχειρισμένο) να το προτιμήσεις ... βέβαια υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε αυτές τις τιμές .... δες και προϊόντα της Φίλιπς, σε αυτές τις κατηγορίες η εταιρεία αυτή έχει πολύ καλές προτάσεις ...http://www.buy-more.gr/phi-shl3300-bk-3-5-head-on.html

Φίλε Δημοκήδη ευχαριστώ για την απάντηση.
Για αυτα τι θα έλεγες;
Superlux HD 681

Υπάρχουν αρκετοί ευχαριστημένοι στο forum και απο οσο ειδα στα specs πιάνο0υν καλές ψηλές.

υπάρχει νεώτερη έκδοση, τα 681 evo τα οποία κατά την γνώμη μου είναι ακόμη καλύτερα, τα έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος ... υπάρχει και αναλυτική παρουσίαση στο κλαμπ μας ...

υπάρχει νεώτερη έκδοση, τα 681 evo τα οποία κατά την γνώμη μου είναι ακόμη καλύτερα, τα έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος ... υπάρχει και αναλυτική παρουσίαση στο κλαμπ μας ...

Ναι τη διάβασα και εννοούσα τα evo που διορθώνουν το πρόβλημα των treble.
Ωστόσο θα ήθελα να υπάρχει μια σύγκριση με τα sennheiser πχ ωστε να ξέρω αν αξίζει καθώς είναι πολύ φθηνα (στα 30 ευρω απο Ελλάδα).

Re: Αγορα ακουστικων κλειστου τυπου

Μιας που γινεται συζητηση για κλειστου τυπου, να κανω και γω την ερωτηση μου μιας και ειμαι σε αναλογη φαση με το φιλο tio. Εχω τα AKG K550 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικα απο την αποδοση τους σαν συνολο. Ενω εχουν πολυ καλη μουσικη σκηνη, με περιγραφικο μπασο και πολυ καλο εστιασμο των οργανων , το ακουσμα ειναι πιο μονιτορε απο τα γουστα μου. Ειναι και οι ψηλες που τσιμπανε σε ορισμενα κομματια με το fiio e18 και ψαχνω κατι με διαφορετικο χαρακτηρα. Κριτηρια:
1) Να εχουν καλη απομονωση οπως τα 550 και να μην ειναι κατ'ευφημισμον κλειστου τυπου
2) Απο θεμα ηχητικου χαρακτηρα με ενδιαφερει πιο πολυ η μουσικοτητα και οχι η απολυτη αναλυση, με εμφαση στα φωνητικα και στις μεσαιες. Οι ψηλες να μην ξυνουν οσο γινεται. Το μπασο των 550 ειναι το ιδανικο για εμενα , στακατο και περιγραφικο παρα ογκωδες η πλαδαρο.

Τα nad που ανεφερε ο φιλος tio δειχνουν πολυ ενδιαφεροντα σε κλειστου τυπου.
Ακουσα στην εκθεση επισης τα audio technica ath-a900x τα οποια μου αρεσαν αρκετα και κινουνταν προς αυτο το χαρακτηρα. Βεβαια επαιζαν με το πολλαπλασιας αξιας meridian prime οποτε δεν μπορεσα να βγαλω ασφαλη συμπερασματα.

Re: Αγορα ακουστικων κλειστου τυπου

Μιας και αναφέρθηκαν εδώ τα K550 μόλις είδα σούπερ προσφορά στο γαλλικό αμαζον 99
AKG K550 Casque Audio de Haute Performance Fermé de référence - Noir https://www.amazon.fr/dp/B005CNR7B0/ref=cm_sw_r_awd_QC9Iub0C2EZ1Z
Οντως εξαιρετικη τιμη αν αναλογιστει κανεις οτι στην ελληνικη αγορα κοστιζουν 190.
Ακυρη η αναζητηση για μενα. Δοκιμασα τυχαια το bass boost του fiio e18 το οποιο ενισχυει σταδιακα συχνοτητες ξεκινωντας κατω απο το 1khz. Με αυτη τη ρυθμιση απλωνεται ενα ευχαριστο πεπλο που κανει το ακουσμα πιο φιλικο και ξεκουραστο διατηρωντας τα υπολοιπα προτερηματα των ακουστικων. Θα γραψω πιο αναλυτικες εντυπωσεις στο νημα του fiio.

ακουστικα για heavy metal,budget 200-250 euro

Καλησπερα σας,
Θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη ακουστικων μιας καιειμαι λιγο ασχετος.Η χρηση τους θα ειναικυριως εντος σπιτιου αλλα αν χρειαστει και εκτος αυτου απο κινητο η ipad. Η μουσικη heavy metal.κυριως τα θελω γιαακροασεις το βραδυ στο σαλονι η απο τον υπολογιστη.ο ενισχυτης που εχω ειναι ο audia flight 3,στον υπολογιστη δενυπαρχει καποια σοβαρη καρτα ηχου.
Τι τυπου θα χρειαστω?Φιλος μου που πηρε τα sennheiser HD8 DJ,μου λεει ειναι απιστευτα οπως και τα bose quiet comfort 25 που τα ακουσε.Δυστυχωςειναι γερμανια και δεν εχω δυνατοτητα ακροασης.το budget ειναικοντα στα 200-250.
ακουω τις προατσεις σας.

για καποιο περιεργο λογο το amazon uk τα συγκεκριμενα δε τα στελνει σε ταχυδρομικη θυριδα, ο,τι αλλο εχω παρει το στελνει κανονικα..τα δικα μου παντως τα πηρα απο το Ιταλικο και τα ελαβα πριν λιγες μερες, ολα καλα

οσοι αγοραζετε απο αμαζον, προτεινω να τσεκαρετε το προιον στα παρακατω site για να βλεπετε και το ιστορικο της τιμης και τις διαφορες αναμεσα στα διαφορα αμαζον

http://it.camelcamelcamel.com/

http://uk.camelcamelcamel.com/

http://de.camelcamelcamel.com/

Τα x2 παρεληφθησαν σήμερα και αυτή τη στιγμή χαιδευουν με ωραίες μουσικές τα αυτιά μου, μεσω του sansa clip
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές
Περισσότερα το ΣΚ όπου και θα γίνει και διεξοδικοτερος ελεγχος και εκτενεστερες ακροάσεις
Έως τότε μουσικουλα για να γράψουν και λίγες ωρες λειτουργίας

οτι προκύψει μέχρι τις 5 το απόγευμα

Λοιπόν παίδες:

θα μαζευτούμε να πάρουμε δώρο ενα ζευγάρι ακουστικά σε ενα φιλαράκι.
  • Budget από 100 έως 150EUR
  • Το κατάστημα θα είναι η athens pro audio γιατί ειναι δίπλα εκεί που δουλεύω σημερα.
  • Χρήση: το παλικάρι παίζει ηλεκτρική κιθάρα και θα θέλει να τα κοτσάρει στον ενισχυτή της κιθάρας για να ακούει τι παίζει. Θα κοτσάρει και κάνα smartphone ή HY για να ακουσει μουσική αλλά αυτή την στιγμή δεν έχει κάποιο εξωτερικό ενισχυτή ή dac οπότε ας μην είναι πολύ αναίσθητα τα ακουστικά.
  • Τύπου: Over ear σίγουρα. Το ερώτημα ειναι αν θα είναι ανοιχτου, κλειστού ή ημιανοιχτού. Το παλικάρι έχει ένα κοριτσάκι 5 χρονών και απευθύνομαι στους πατεράδες της παρέας τώρα: είναι καλύτερα να μην φοβάται οτι ενοχλεί το κοριτσάκι όταν κοιμάται οπότε πάμε σε κλειστού τύπου? Ή με τα κλειστού θα έχει το άγχος μην κλάψει μην κλάσει ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο η μικρή και θα είναι συνέχεια στο βάλε βγάλε ακουστικό, οπότε πάμε για ανοιχτού? Μηπως τα ημιανοιχτά είναι η χρυσή τομή?

Τετοια ώρα τετοια λόγια, αλλά η πικρή αλήθεια ειναι οτι στις 5 μμ την κάνω για athens pro για ψώνια. Οπότε αν εχετε καμια πρόταση/αποψη ρίχτε την σβέλτα.

1000 ευχαριστω.

Κ.

Re: οτι προκύψει μέχρι τις 5 το απόγευμα

Το μόνο στο οποίο μπορώ να συνεισφέρω είναι: όχι κλειστού τύπου. Αν ανεβάσει λιιιιγο ένταση, δεν ακούει τίποτα απο το περιβάλλον.

Gojakla έχω και ανοιχτού και κλειστού και το ξέρω πολύ καλά αυτό. Αυτό που δεν έχω είναι κοριτσάκι οπότε δεν ξέρω πως σκέφτονται οι πατεράδες και τι τύπου θα προτιμούσαν και εδώ θέλω βοήθεια καταρχήν. Τόσο το παλικάρι όσο και η σύντροφός του δουλευουν περιέργα ωράρια οπότε όταν θα ειναι σπίτι το παλικάρι με την μικρή παίζει να μην είναι η μάνα οπότε θα πρέπει να έχει τον νου του στην μικρή οταν κοιμάται. Και το ερώτημα ειναι να είναι κλειστού ώστε να μην την ενοχλεί ή ανοιχτού για να την ακούσει αν προκύψει κάτι?
Από την απάντηση σου φίλε Gojakla καταλαβαίνω ότι θα προτειμά να μην απομονώνονται τελείως ε?

Ναι, σωστά.
Με μικρό παιδί around θα θέλει σίγουρα κάποια "συμμετοχή" στο περιβάλλον.

Αντώνης by the way... -bye-

Τουλάχιστον ημιανοιχτού αν όχι ανοιχτού!
Δεν είναι μόνο το θέμα αν θα ακούσει ή όχι τη μικρή αν αυτή κλάψει, αλλά και το ότι δεν θα ακούσει τη μικρή αν αυτή αποφασίσει να κόψει βόλτες μέσα στο σπίτι.
Να σε έχει αποροφήσει το θριλεράκι σου στις 3 το βράδυ, να γυρίζεις δεξιά και να δεις σε απόσταση αναπνοής τη μικρή να σε έχει καρφώσει.
Είναι να μη σου τύχει...

OK κατανοητό

μετρημένα κουκιά δηλαδή:

http://athensproaudio.gr/perifereiaka-genika/akoustika-el/akoustika-hi-fi-el/akg-k-142-hd.html
http://athensproaudio.gr/perifereia...l/akoustika-hi-fi-el/beyerdynamic-dt-440.html
http://athensproaudio.gr/perifereiaka-genika/akoustika-el/akoustika-hi-fi-el/sennheiser-hd-518.html

για πειτε τι ξεχνάω λόγω δυσκολίας φορτίου? Εχω ακουσει λιγο τα akg και μου άρεσαν αλλα δεν ξέρω σαν φορτίο τι λενε.

δύσκολα τα πράγματα

αν εχει πάρει κάπου το μάτι σας αυτές τις ημέρες κανένα από αυτά τα ακουστικά ας μου το σφυρίξετε

τα akg στο athens pro δείχνουν μη διαθέσιμα
πηρα αντιπροσωπία και μου είπαν από το χρόνου αν τα παραγγείλουμε

ψάχνω για άμεση άγορα όπως είπα αλλά τετοια ώρα τετοια λογια

τες πα αν εχετε δει πουθενα αθηνα κανενα κατάστημα με κάνενα από τα παραπάνω ή κάποιο άλλο καλό open ή semi-open, over ή οn ear μέχρι τα 150EUR μου σφυράτε να πεταχτώ