Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: οτι προκύψει μέχρι τις 5 το απόγευμα

Ετσι πιστευω κι εγω... χριστουγεννιατικα και με τις γιορτες και ολα αυτα, βρεθηκα με 3 ζευγαρια ακουστικα... τα bluetooth in ear plantronics backbeat 2, τα marshall major και τα AT m40x...

To πρωτο που βλεπω ειναι οτι και τα ακουστικα ειναι κουβας διχως πατο... ολα θελουν ενισχυση και ολα θελουν καλη πηγη και οχι mp3 της πλακας, αν θελεις να παρεις τα μεγιστα...

Την βοήθειά σας.."επιγραμματικά"

Λοιπόν, ως ειδικοί, η σημαντικότερη βοήθεια θα είναι να μην με αφήσετε να χαθώ σε πληθώρα προτάσεων!!

Χρειάζομαι ένα ζευγάρι ακουστικά τα οποία θα απομονώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο, έως εντελώς- τους ήχους του περιβάλλοντος χώρου που μπορεί να είναι δυνατή μουσική/τηλεόραση κλπ.
Το budget μου δεν είναι μεγάλο, max 100 και θα προτιμούσα AKG ή Sennheiser των οποίων η φήμη έχει φθάσει μέχρι και στα "μη ειδικά περί του αντικειμένου" αυτιά μου.
Δεν διευκρινίζω αν θέλω κλειστού τύπου ή 'ψείρες', διότι δεν ξέρω τι είναι καλύτερο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Re: Την βοήθειά σας.."επιγραμματικά"

Κάλλη, όταν έρθετε αυτές τις μέρες, θα σου βάλω να ακούσεις κάποια δικά μου, τα οποία και θα πάρεις (όχι τα δικά μου δικά μου, τα ίδια εννοώ) ... θα μπορείς να διαλέξεις κιόλας, έχω δυό μοντέλα με τα χαρακτηριστικά που θέλεις ... αυτά που λέει ο υπερήχας είναι καλά ακουστικά, αλλά καταρχήν είναι ημι-ανοικτά, οπότε αμέσως αμέσως αυτό που θέλεις [ θα απομονώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο, έως εντελώς- τους ήχους του περιβάλλοντος χώρου ] δεν πολυπαίζει ... και είναι και ακριβώτερα από αυτά που σου λέω ...

Απάντηση: Re: Την βοήθειά σας.."επιγραμματικά"

http://www.skroutz.gr/s/2740770/AKG-K-240-Studio.html

αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές με αυτά οπότε.... σου κάνουν και τα φτηνότερα σε τελική τιμή studio

Τα δεύτερα αυτά έχω.

Αρκετά καλή η απομόνωσή τους (σε σχέση με τα ανοικτού τύπου που έχω), καλός ο ήχος τους. Προσωπικώς πιο πολλή απομόνωση δεν μπορώ. Βέβαια κι εκείνα των 30 ευρώ του Thomman βρίσκω πως παίζουν "συμπαθητικούλικα" (ούτε συζήτηση δε εάν λάβουμε υπόψη το πόσο κοστίζουν).

http://www.skroutz.gr/s/423079/AKG-K-240-MK-II.html

(Αν ακούσεις αλλουνού γνώμη θα στο κρατάω):award:

πως να ακούσω αλλουνού γνώμη; αφού είναι "κλειστού τύπου" :BDGBGDB55:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κάλλη, όταν έρθετε αυτές τις μέρες, θα σου βάλω να ακούσεις κάποια δικά μου, τα οποία και θα πάρεις (όχι τα δικά μου δικά μου, τα ίδια εννοώ) ... θα μπορείς να διαλέξεις κιόλας, έχω δυό μοντέλα με τα χαρακτηριστικά που θέλεις ... αυτά που λέει ο υπερήχας είναι καλά ακουστικά, αλλά καταρχήν είναι ημι-ανοικτά, οπότε αμέσως αμέσως αυτό που θέλεις [ θα απομονώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο, έως εντελώς- τους ήχους του περιβάλλοντος χώρου ] δεν πολυπαίζει ... και είναι και ακριβώτερα από αυτά που σου λέω ...

Καλέ, αφού το υποσχέθηκα στον chief... γιατί με αναγκάζεις τώρα να εκτεθώ δημοσίως;;
Λοιπόν, μην το πεις όμως σε κανέναν, θα τα ακούσω εννοείται!!:ernaehrung004:

Αυτα που θα σου προτείνει ο γουσταυος τα εχω επίσης και δεν συναινω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και είναι ο καλύτερος συνδυασμός απομονωσης συμμετοχής με το περιβάλλον

αν αντί ημι-ανοικτού ψάξω για κλειστού; η αναφορά στον Thomann θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα- αν γνώριζα το αντικείμενο βέβαια :)
Θέλω πλήρη ηχητική απομόνωση-αν αυτό είναι εφικτό. Ημι-ανοικτού τύπου έχω (Philips-που χρησιμοποιούσα και στις εκπομπές του Lab) καθώς και AKG ψείρες (νομίζω τα k340-δεν διακρίνεται καθαρά λόγω "ηλικίας") τα οποία επίσης εν μέρει απομονώνουν.

Κάλλη, κοίταξε και τα Beyerdynamic, είναι από τους παλαιούς και καλούς κατασκευαστές και το DT770 Pro, είναι πολύ καλή επιλογή για κλειστό ακουστικό.

Εάν κινηθείς σε AKG, τα K171 MkII, προσφέρουν τον γνωστό ήχο της εταιρείας με την απομόνωση που επιθυμείς.

θα πρότεινα για πλήρη απομόνωση (οσο το δυνατόν, πριν πας σε active noise cancellation) θα πρέπει να πας σε in-ear monitors, με την πιο φτηνή αξιόλογη λύση τα MH1. Τα χρησιμοποιώ αρκετές φορές στο γραφείο όταν τα επίπεδο θορύβου ανεβαίνουν ,με πολύ καλά αποτελέσματα.

Κάλλη, κοίταξε και τα Beyerdynamic, είναι από τους παλαιούς και καλούς κατασκευαστές και το DT770 Pro, είναι πολύ καλή επιλογή για κλειστό ακουστικό.

Εάν κινηθείς σε AKG, τα K171 MkII, προσφέρουν τον γνωστό ήχο της εταιρείας με την απομόνωση που επιθυμείς.

Greg, εσύ δεν μου είχες αναφέρει πρόσφατα το όριο των 40-50 Ohm, καθώς θα ακούω μόνο από Pc? (είδατε; μου ξέφυγε να το αναφέρω αυτό..)
Τα DT 770 λένε 80 Ohm. Εννοείται ότι δεν ξέρω καν τι προσφέρει στην πράξη το πόσα ohm είναι-οποιαδήποτε σχέση μου με τη φυσική τελείωσε με το λύκειο :AFADF0:

Δεν εννοώ τα σούπερλουξ που κατάλαβε ο υπερήχας... εννοώ κάτι καταπληκτικά φίλιπς με το καλύτερο παθητικό σύστημα απομόνωσης.... θα φορέσεις, ακούσεις και θα κρίνεις ....

Greg, εσύ δεν μου είχες αναφέρει πρόσφατα το όριο των 40-50 Ohm, καθώς θα ακούω μόνο από Pc? (είδατε; μου ξέφυγε να το αναφέρω αυτό..)
Τα DT 770 λένε 80 Ohm. Εννοείται ότι δεν ξέρω καν τι προσφέρει στην πράξη το πόσα ohm είναι-οποιαδήποτε σχέση μου με τη φυσική τελείωσε με το λύκειο :AFADF0:
Τι λες βρε συ, το θυμάσαι, με εντυπωσίασες. ΟΚ, σαν κανόνας ισχύει, χαμηλή αντίσταση - εύκολη οδήγηση, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να τα ακούσεις με την πηγή σου για να δεις ποια ένταση σε ικανοποιεί. Και τα δύο, που ανέφερα, όπως και τα 240 του τσιφ, είναι ακουστικά στουντιακών καταβολών και οδηγούνται από κονσόλες. Τα DT770 υπάρχουν και σε έκδοση στα 250 Ohm την οποία απέφυγα. Τα in-ear, εγώ, για πολύωρες ακροάσεις δεν θα τα συνιστούσα. Όσο για Sennheiser, τα HD 280 Pro θα κάνουν τη δουλειά!

Σπύρο κάποιο Fidelio εννοείς...

Αγαπητή Καίτη καλησπέρα,

θα ρίξω άλλη μια πρόταση στο τραπέζι παρόλο που δεν θες πολλές επιλογές:
http://www.audio-technica.com/cms/headphones/75b2f282c93a7651/index.html
τα πήρα πρόσφατα ως δώρο για εναν φιλαράκι και είχα την δυνατότητα να τα ακουσω αρκετά πριν αποφασίσω. Ανετο ακουστικό με καλή ηχομόνωση και πολύ ισοροποιμένο ήχο. Δεν σου κρύβω ότι αναρωτήθηκα για πιο λόγο έδωσα πριν λίγο καιρό τα διπλάσια για να πάρω τα senh HD25 alum. Τα άκουσε και η σύντροφός μου η οποία έχει διαφορετικό τελείως σχήμα κεφαλιού από εμένα και τα βρήκε και η ίδια πάρα πολύ άνετα.
Είναι στο budget σου και δεν χρειάζονται κάτι ιδιαίτερο από θέμα ενίσχυσης για να παίξουν.
Η audio technica είναι εταιρία με πολλά χρόνια στις πλάτες της και ειδικεύεται και αυτή όπως και η AKG-Senh στα κατασκευή ακουστικών και μικροφώνων.

Κατά πάσα πιθανότητα στην athens pro audio θα τα βρεις ανοιχτά για να τα ακούσεις πριν αποφασίσεις.
http://athensproaudio.gr/perifereia...dj-headphones-el/audio-technica-ath-m40x.html

Καλό βόλι.