Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορά ακουστικών για fiio e18

θεωρώ ότι το πρόβλημα του φίλου, για την εφαρμογή των 550, μπορεί να λυθεί με μια αυτοκόλλητη ''υποστέκα'' που ταιριάζει σε πολλά ακουστικά ... έχει πολλές πάμφθηνες ανάλογες στο ebay ... πχ. http://www.ebay.com/itm/Headband-cu...833?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a2a52b141

http://www.ebay.com/itm/Headband-Cu...3f18fa7&pid=100009&rk=1&rkt=1&sd=181098688833

Δεν το είχα σκεφτεί, θα το ψάξω. Ευχαριστώ!!

Να ρίξω και γω δύο προτάσεις εαν αποφασίσεις να πάρεις κάτι καινούργιο και θες να αγοράσεις από το Amazon.

http://www.amazon.it/Philips-L2BO-0...TF8&qid=1426185729&sr=8-1&keywords=Philips+L2 Στα 190 εξαιρετική επιλογή. Συνήθως κινείται στα 220-250 αλλά το έχω δει να πέφτει και μέχρι τα 150.
http://www.amazon.com/Yamaha-HPH-MT...d=1426185702&sr=8-1&keywords=Yamaha+HPH-MT220

Θεωρώ οτι πολύ δύσκολα δεν θα σε ικανοποιήσουν :2thumb22sup:

Re: Ακουστικα over/on ear μεχρι 200 ευρω για X3

επανερχομαι μετα απο καιρο, εχοντας πλεον το X3 με τον E18 και τα Philips L2, να αναφερω οτι η εμπειρια ειναι το κατι αλλο ειλικρινα..οκ τα L2 ειναι φανταστικα απο μονα τους, αλλα με τον E18 ειναι λες και καποιος σηκωσε ενα αορατο πεπλο..μπηκε "αερας", ογκος, ενα αλλο πραμα..ακουω και τη πραγματικη λεπτομερεια, πραγματα που αγνοουσα με μια καθαροτητα το κατι αλλο..δοκιμασα και τα k550 που ειχα παρει σε προσφορα μαζι με τα L2 αλλα καμια σχεση..οκ δεν ειναι ενα high end setup αλλα για την ωρα το ευχαριστιεμαι οσο τιποτα μεχρι τωρα..

ασχετο:αν βρεθει κανεις Σιγκαπουρη (ολο και καποιοι ταξιδευουν προς τα κει) να παει οπωσδηποτε στο Funan Digital Mall, εχει 3 καταστηματα μονο με ακουστικα και audio players και σε ενα απο αυτα εχει να δοκιμασεις σχεδον ο,τι ακουστικο παιζει, απο τα πιο φτηνα, in ear μεχρι ηλεκτροστατικα..ονειρο θερινης νυκτος για εδω φυικα

αυτα :)

Δηλαδή φίλε asahi προτιμάς τα l2 σε σχέση με τα akg k550; Ενδιαφέρον μιας και ο πρώτος μου στόχος μετά τα akg είναι τα x2, αν τώρα ακόμα και τα l2 είναι καλύτερα...Τι κρίμα εδώ Θεσσαλονίκη να μην μπορεί κάποιος να ακούσει 2-3 ακουστικά για να αποφασίσει...

κοιτα, τα X2 σιγουρα αν σε παιρνει οικονομικα ειναι πρωτη επιλογη σε σχεση με τα L2, τουλαχιστον απο τα εδω γραφομενα και τα reviews που εχω διαβασει, ειναι καλυτερα στα "σημεια" συν οτι μπορεις να αλλαξεις σφουγγαρακια. τα K550 ηταν απογοητευση, πολυ ρηχο μπασο και γενικα "αδειος" και "ξερος" ηχος..πρεπει να τα ζουλαω στα αυτια μου για να πω πως ακουγονται σωστα. παρομοιες εντυπωσεις εχω διαβασει και απο μερικους αλλους οπου ισως απλα δε μας καθεται σωστα στο κεφαλι το συγκεκριμενο ακουστικο..δε ξερω τι να πω

παντως ειτε L2 ειτε X2 θα μεινεις ευχαριστημενος

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

διορθωση στο πιο πανω ποστ, το X3 με τον E12 εχω, οχι τον E18, μου ξεφυγε..

Ευχαριστώ, τα fidelio τα έχω υπ'όψιν απλά δεν ξέρω αν μπορώ να φτάσω εκεί οικονομικά. Αν ναι νομίζω οτι θα πήγαινα για τα x2. Προς το παρόν θα ακούσω τα audio technica που προσφέρθηκε ο φίλος pride4eagles και βλέπουμε. Και θα δοκιμάσω και την πρόταση του Δημοκηδή....

Φιλε ddnk πήγαινε στην σελίδα camelcamelcamel.com. Kάνε sign in . Πάνω δεξιά έχει να επιλέξεις το amazon κάθε χώρας. Πήγαινε σε Ιταλία ,Γαλλία , Ισπανία , Γερμανία και βάλε παρακολούθηση τιμής για τα fidelio L2 . Πχ αν βάλεις 170 ευρώ αμέσως με το που πέφτουν κάτω από 170 ευρώ θα σου ρχεται email ειδοποίηση για να τα τσιμπήσεις αμέσως. Και πίστεψε με τα βλέπω συχνά κοντά στα 150..! :2thumb22sup:

Μπορεί να κάνεις το ίδιο για οτιδήποτε θες. Τα Χ2 κινούνται γύρω στα 230 στο Αmazon.it

Done φίλε Μάνο και περιμένουμε. Εάν πάντως υπάρχει στη Θεσσαλονίκη κάποιος ευτυχής κάτοχος των εν λόγω ακουστικών (l2, x2) θα του ήμουν υπόχρεος αν θα μπορούσε να συναντηθούμε για λίγο να τα ακούσω και να δω αν κάθονται καλά στο κεφάλι.

Re: headphones

Ακουγα μουσικη σημερα στο τρολει, με το iphone 5 και τα marshall major (μεσω καλωδιου) και σε μια διακοπη αναμεσα στα τραγουδια, ακουγα καθαροτατα τις παρεμβολες απο τον ηλεκτροκινητηρα του τρολει... όποτε πατουσε το γκαζι, βουιζαν τα ακουστικα... κυριως το δεξι (εχω την εντυπωση πιο δυνατα ακουγοταν απο αυτο, το καλωδιο ειναι στο αριστερο ακουστικο)...

Ειναι φυσιολογικο αυτο? Τι να φταιει, το τηλεφωνο, το ακουστικο ή ολα μαζι?

Τελικά έγινε παραγγελία των l2 καθώς τα x2 δυστυχώς δεν είναι πια διαθέσιμα στα 230 περίπου που ήταν στο ιταλικό amazon. Σε μερικές μέρες θα κάνω και γω μια μικρή παρουσίαση....

Εννοείται.... εκτός αυτού του Σαββάτου γιατί έχει γενέθλια ο γιος μου!! Έρχομαι όπου πείτε να σας γνωρίσω κιόλας... όλους τους ακουστικάριους

Μην ξεχνατε οτι τα earpads στα fidelio δεν αλλαζουν ποτε... Παρα πολυ αρνητικο αυτο για μετα απο μερικα χρονια που έχουν μαλακωσει.

στα Χ2 αλλάζουν ... υποθέτω και σε όλα τα μελλοντικά μοντέλα της μεγάλης σειράς ...

αγορα high end closed ακουστικων.

καλημερα,

εχω σκοπο να αγορασω καποια closed over-ear ακουστικα για προσωπικη χρηση.Μεχρι τωρα εχω τα pioneer se-205 (του 1973) τα οποια εχουν κατα την γνωμη μου εχουν εξαιρετικο φυσικο ηχο τον οποιο δεν εχω βρει σε κανενα ακουστικο τυπου ψειρα που χρησιμοποιω κατα καιρους σε εξωτερικους χωρους.Μετα απο τοσα χρονια ομως εχει λιωσει ο,τι τριβεται κατα την χρηση και εχουν αλλαχθει τρεις φορες τα καλωδια ενω τωρα θελουν παλι αλλαγη με αποτελεσμα να μην ειναι πια τοσο ανετα.Για αυτο λοιπον κοιταω για καινουρια.Μπορω να διαθεσω ~200Ε με καθε καλυτερη τιμη δεκτη.Με ενδιαφερει τα ακουστικα να ειναι ανετα οταν χρησιμοποιουνται για πολλες ωρες και εχουν καλη ηχομονωση εκτος φυσικα απο την ποιοτητα ηχου.Εχετε κατι να προτινετε?

Re: αγορα high end closed ακουστικων.

akg 550 ή 551 ...έχει κατά καιρούς προσφορές στα διάφορα άμαζον κάτω από τα 200 ευρώ ... στην Ελλάδα, αν θυμάμαι, έχουν 250 ... ψάξε και στο φόρουμ για παρόμοια ερωτήματα, θυμάμαι που είχαν προταθεί και κάποια της nad που είχαν καλές κριτικές ...

πάντως 'high end' και 'closed' και '200 ευρώ' δεν χωρούν, δυστυχώς, στην ίδια πρόταση ... για κορυφαία ''κλειστά'', (πχ. Ντένον) πρέπει να ανέβεις πολύ ... αντίθετα, ημίκλειστα ή ανοικτά με φανταστικό ήχο βρίσκεις από τα 200 ευρώ ...