Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: headphones

Οι ερωτήσεις ειναι λιγο ...αδιαφορες για τους γνωστες κι ας φαίνονται σημαντικες για σενα.
Λοιπόν παρε τα 250 και τιποτα προς το παρόν. Αν σε ικανοποιησουν ηχητικά που ειναι σχεδον σιγουρο ξεχνάς το σταδιο dac amp.
Σε αντίθετη περίπτωση πάρε μια focusrite 2i2 και τέλος

Το γνωρίζω.πολύ αδιάφορες.για αυτό έστειλα και inbox για να μην χαλάω την ροή του forum.Συγνώμη.

Απάντηση: headphones

Ε όχι και συγνώμη,είπαμε...
Αν δεν ρωτήσεις,δεν θα μάθεις.

Πάρε αυτά που σου είπε ο Υπέρηχας,ξέρει.
Κι εδώ είμαστε μετά για ότι προκύψει.

Δε χρειάζονται συγνώμες. Απλα δεν θελω να νομίσεις οτι σε γράφουμε.
Μονο με τα ακουστικά θα σου ανοίξει νέος κόσμος. Μετα....τα βρίσκουμε. ..

Είμαι παραδοσιακός τύπος οπότε το δεύτεροΚατέληξα στα beyerdynamic DT 990 premium απλά ρωτάω και εσάς που ξέρετε απο ήχο να πάω για τα 250 ή τα 600 ohm; Και με ποιόν amp/dac;επαναλαμβάνω οτι η motherboard είναι η gigabyte z170x g1 gaming και λέει οτι υποστηρίζει μέχρι 600 ohm.
Γενικώς λένε πως από τις εναλλακτικές των ακουστικών αυτών τα 600αρια παίζουν πιο καλά... Μιλάω πάντα για μουσική!
Γιατί επέλεξες τα 990 κ όχι τα 880; Τα τελευταία κ δη στα 600ωμ έχουν την φήμη του αρκετά ουδέτερου ακουστικού στα πλαίσια του ήχου της Beyer πάντα που είναι κάπως "φωτεινός"!!
Τα 600αρια 880 ο "Θωμάς" τα έχει κ σε πολύ καλή τιμή!
Όπως κ να έχει τα 600ωμ θα θέλουν ενισχυτή λογικά από πίσω...

Σαν σχεδόν "επαγγελματικά" λόγω ονόματος της φίρμας "πρέπει" να έχουν μεγάλη αντίσταση.
Βέβαια προσφέρονται και σε 32.
Εκεί ίσως υπάρχει ηχητικό θέμα.
Αλλά τα 250 ή 600 νομίζω άδικα συζητάμε για ηχητικές διαφορές.
Σίγουρα όμως τα 600 σε κάρτα mb ίσως δεν θα αποδώσουν.
Οι κριτικές και γνώμες στο διαδίκτυο ίσως επηρεάζονται από άσχετους που προσπαθούν να τα ταιριάξουν με άσχετες πηγές.
Πχ ένα 250άρι ή 600άρι σε σύχρονο budget dac θα βγεί άψυχο.
Από το δυό όμως περισσότερο το 600άρι.

Εχοντας δοκιμάσει 600άρια στην focusrite (6ι6) ακούω στις 2 η ώρα (αλλά ικανοποιητικά)
Αντίστοιχα χαμηλότερης αντίστασης 150-250 ακούς και στις 11.
Φυσικά με 32άρι στις 9 τινάζει πέταλα.

Θα μπορούσε να πάρει και 32άρι ο φίλος, αν δεν τον νοιάζει τόσο πολύ η δικάναλη ακρόαση και δώσει βάρος στα παιχνίδια και εφέ.
Αλλά ένα beyer στα 32 θα έχει μικρή ζήτηση στη μεταπώληση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

φυσικά (δεν το συζητάω) εγώ θα έπαιρνα ένα Κ240.

Re: Αγορά ακουστικών

τα superlux 681 δεν βγαίνουν από κεφάλι ο κόσμος να χαλάσει.
Τα αυτιά θα ιδρώσουν, αλλά θα ....ζήσεις.

:)

Αγαπητέ Νίκο τα ακουστικά που χρειάζεσαι είναι τα V-MOda Crossfade M 100 http://v-moda.com/crossfade-m-100/

Εφόσον παίζεις fps (αλήθεια ποιο παίζεις τώρα?) θα μείνεις υπερευχαριστημένος με αυτά συν ότι έχουν και μικρόφωνο που μπορεί να χρειαστείς σε πολλά παιχνίδια.

Απίστευτη ποιότητα κατασκευής συν ότι μπορείς να τα κάνεις custom όπως σου αρέσουν.

Τα Beyr είναι χαιφιντελάδικα ακουστικά και μάλλον πιο δυσκολοδήγητα από τα V-Moda.

Κάνε έναν κόπο πέρνα από τον αντιπρόσωπο και άκουσε τα.

Είναι μέσα στον προυπολογισμό σου και μπορεί να μην χρειαστείς ξεχωριστή κάρτα και ενισχυτή.

Ωραία φαίνονται! Έχει και αυτό καλές κριτικές.

τα superlux 681 δεν βγαίνουν από κεφάλι ο κόσμος να χαλάσει.
Τα αυτιά θα ιδρώσουν, αλλά θα ....ζήσεις.

:)

Τα έχεις δοκιμάσει;

----------
Το θέμα δεν τελείωσε ακόμη. Οποιοσδήποτε έχει να προτείνει κάτι άλλο ή να προσθέσει κάτι άλλο, ας το κάνει.

Ωραία φαίνονται! Έχει και αυτό καλές κριτικές.

Τα έχεις δοκιμάσει;

----------
Το θέμα δεν τελείωσε ακόμη. Οποιοσδήποτε έχει να προτείνει κάτι άλλο ή να προσθέσει κάτι άλλο, ας το κάνει.

τα έχω.
σφίγγουν παρα πολύ.
Πρέπει να κάνεις τρέλλες για να φύγουν.
Προσωπικά δεν τα φόρεσα για τρέξιμο ποτέ.

Απάντηση: Αγορά ακουστικών

Ενταξει δεν είναι και για τρεξιμο τα supelux.
Εγω παντως τα χαλαρωσα και χθες απολαυσα με αυτά την 1η μου ταινια

αληθεια, τα εχεις ακουσει τα dt990? πως κατεληξες σε αυτα? για τη δουλεια που θες μπορεις να βρεις εξαιρετικα ακουστικα με πολυ λιγοτερα χρηματα..

Τα dt 990 pro είναι τα ακουστικά που χρησιμοποιώ καθημερινά. Είναι ε ξ α ι ρ ε τ ι κ α για gaming και ταινίες. Μεγάλο soundstage, δυνατά μπάσα, καλή λεπτομέρεια και positioning για fps. Eννοειται ότι πας για την έκδοση pro και όχι premium. Δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Στα 150 ευρώ ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις για gaming.

Υ. Γ Εάν παίζεις fps κατα κατά τη τγνώμη μου θέλεις οπωσδήποτε το Soundstage των ανοικτων έναντι των κλειστων ακουστικών

Καλησπέρα. Με όριο τα 150 , ποιά ακουστικά over ear προτείνεται; Λίγο πιο κάτω από το όριο μου έχω δει τα akg k240 ii ή studio, τα ultrasone hfi 580 - dj1, τα ath-m40x και λίγο πιο πάνω τα ath-m50x. Πηγή θα είναι κυρίως ένα laptop, δυστυχώς το budget δεν επαρκεί και για αγορά ενισχυτή, εκτός αν αξίζει κάποιος από τους φθηνούς fiio.

Κλειστού τύπου με ενδιαφέρουν, από μουσική ακούω τα περισσότερα είδη.
Ναι μπορώ να ψωνίσω και από amazon.
Η πρόταση από amazon θα είναι τα philips;

Η πρόταση από το Amazon είναι τα Focal spirit pro . Θα βρεις εντυπώσεις στα υπόλοιπα thread. Προσωπική ένσταση η άνεση.
Έπειτα τις υπόλοιπες επιλογές τις έχεις δει και μόνος σου. Audio Technica ath M50x, Ultrasone 780 και ίσως κατι από akg (θα σε βοηθήσει κάποιος που τα έχει ακούσει)

Θα το ψάξω λίγο παραπάνω για τα focal spirit pro. Μάλλον θα καταλήξω στα ultrasone, αλλά δεν ξέρω μήπως μου χρειαστεί το αποσπώμενο καλώδιο των ath-m50x.