Γιατρέ μου έχω ακούσει τα ακουστικά, αλλά όχι τον ενισχυτή.Είναι να αναρωτιέσαι ποιος από αυτούς που κάνουν προτάσεις έχει ακούσει τον συγκεκριμένο ενισχυτή ακουστικών και τα ακουστικά.. Ίσως και κανένας
Να δω τι θα προτοακουσω. Είμαι και από αυτούς που νιώθουν άβολα μες στο κατάστημα να λένε "κατέβασέ μου και αυτό και εκείνο να τα ακούσω" και να έχω τον υπάλληλο πάνω απ το κεφάλι μου να με βρίζει σιωπηλά από μέσα του...ξέρω ξέρω θα μου πείτε ότι είναι δουλειά του αλλά επειδή τα έχω κάνει αυτά με av receivers και πάντα ένιωθα ότι ο άλλος περιμένει να με ξεφορτωθεί..... Ίσως να είναι ιδέα μου.
Φαντάζομαι θα κουβαλήσει και τον Burson μαζί του (αν θέλει να είναι σωστός)...
Ε τι να κάνω ο κακόμοιρος θα τρέχω σαν τον σαλίγκαρο με όλα μέσα σε μια βαλίτσα....ενισχυτή ακουστικά (δικα μου) cd, usb stick....the works![]()
Γιατρέ μου έχω ακούσει τα ακουστικά, αλλά όχι τον ενισχυτή.
Οι δικές μου προτάσεις αφορούσαν ακουστικά που τουλάχιστον γνωρίζω καλά.![]()
Supersonic σε ποια υποκατηγορία στις αγγελίες?
εδ'ω
http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/79-AV-Accessories-(Προσφορά)
πάντως όποτε θέλει ο φίλος μπορούμε να βρεθούμε και να ακούσει με τον δικό του ενισχυτή
3 κορυφαία akg
1 κλασικό akg
ένα φτηνό φονεα γιγάντων ! superlux
τα hifiman HE400
και τα yamaha pro 500 που θα τα έχω για κανα δίμηνο.
άλλωστε αυτόν τον καιρό η Σαββατιάτικη παρέα του καφέ της Θεσσαλονίκης ετοιμαζόμασταν για συγκριτικές ακροάσεις ακουστικών.
Δεν αρπάζομαι καθόλου :smile:
Υπέροχα! Ευχαριστώ για τις προτάσεις!
Η αλήθεια είναι ότι τα τραβήγματα στα μαγαζιά προσπαθώ όσο γίνεται να τα αποφεύγω αλλά είναι δυστυχώς απαραίτητο (δεν απολαμβάνω καθόλου αυτή την διαδικασία καθώς δεν έχω αμάξι και το να τρέχω με τα μηχανήματα μου παραμάσχαλα μου είναι κάπως δύσκολο)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.