Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Πρόταση ακουστικών

Είναι να αναρωτιέσαι ποιος από αυτούς που κάνουν προτάσεις έχει ακούσει τον συγκεκριμένο ενισχυτή ακουστικών και τα ακουστικά.. Ίσως και κανένας
Γιατρέ μου έχω ακούσει τα ακουστικά, αλλά όχι τον ενισχυτή.
Οι δικές μου προτάσεις αφορούσαν ακουστικά που τουλάχιστον γνωρίζω καλά. -bye-

Απάντηση: Re: Πρόταση ακουστικών

Να δω τι θα προτοακουσω. Είμαι και από αυτούς που νιώθουν άβολα μες στο κατάστημα να λένε "κατέβασέ μου και αυτό και εκείνο να τα ακούσω" και να έχω τον υπάλληλο πάνω απ το κεφάλι μου να με βρίζει σιωπηλά από μέσα του...ξέρω ξέρω θα μου πείτε ότι είναι δουλειά του αλλά επειδή τα έχω κάνει αυτά με av receivers και πάντα ένιωθα ότι ο άλλος περιμένει να με ξεφορτωθεί..... Ίσως να είναι ιδέα μου.

Όπως το είπες,είναι η δουλειά του.
Γι' αυτόν θα είναι μια ώρα η ταλαιπωρία,εσύ όμως θα πρέπει να ζήσεις μαζί τους.Οπότε...
Ακροάσεις και πάλι ακροάσεις!
(Κι όσο το δυνατόν πιο πολύ ώρα,να μην σε κερδίσει η αρχική εντύπωση που μπορεί να είναι εντυπωσιακή αλλά η συνολική,αυτή που μετά από ώρες θα σου αφήνει χαμόγελο. )

Ε τι να κάνω ο κακόμοιρος θα τρέχω σαν τον σαλίγκαρο με όλα μέσα σε μια βαλίτσα....ενισχυτή ακουστικά (δικα μου) cd, usb stick....the works:flipout:

Απάντηση: Πρόταση ακουστικών

Teddy,ο τύπος που σου γράφει από πάνω δεν άφησε άλλον να ακούσει συγκεκριμένα ακουστικά σε ολόκληρη Έκθεση :flipout:
Πάρε και κατάλαβε τι αντοχές έχουν οι αντιπρόσωποι λοιπόν.

Ε τι να κάνω ο κακόμοιρος θα τρέχω σαν τον σαλίγκαρο με όλα μέσα σε μια βαλίτσα....ενισχυτή ακουστικά (δικα μου) cd, usb stick....the works:flipout:

Αχ τα βάρη :D
Εμείς πάντως εδώ μέσα σε καταλαβαίνουμε μιας και τα περνάμε :D
Το ίδιο και για το υφάκι πολλών υπαλλήλων , τι να κάνεις….
Είναι άτιμο το άθλημα :D

Γιατρέ μου έχω ακούσει τα ακουστικά, αλλά όχι τον ενισχυτή.
Οι δικές μου προτάσεις αφορούσαν ακουστικά που τουλάχιστον γνωρίζω καλά. -bye-

Ναι, μαζί σου αλλά όταν κάποιος έχει ακούσει το παλιό μοντέλο του ενισχυτή και άλλος το ακουστικό πως μπορεί να ξέρει το αποτέλεσμα; Μόνο εικασίες μπορεί να κάνει.. Και ο άμοιρος ο burson δένει μακράν καλύτερα με τους Audeze..

Supersonic σε ποια υποκατηγορία στις αγγελίες?

εδ'ω
http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/79-AV-Accessories-(Προσφορά)

πάντως όποτε θέλει ο φίλος μπορούμε να βρεθούμε και να ακούσει με τον δικό του ενισχυτή
3 κορυφαία akg
1 κλασικό akg
ένα φτηνό φονεα γιγάντων ! superlux
τα hifiman HE400
και τα yamaha pro 500 που θα τα έχω για κανα δίμηνο.

άλλωστε αυτόν τον καιρό η Σαββατιάτικη παρέα του καφέ της Θεσσαλονίκης ετοιμαζόμασταν για συγκριτικές ακροάσεις ακουστικών.

Περα από τον Νακα,στην Θεσσαλονίκη σε πια μαγαζιά μπορώ να ακούσω ακουστικά;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εδ'ω
http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/79-AV-Accessories-(Προσφορά)

πάντως όποτε θέλει ο φίλος μπορούμε να βρεθούμε και να ακούσει με τον δικό του ενισχυτή
3 κορυφαία akg
1 κλασικό akg
ένα φτηνό φονεα γιγάντων ! superlux
τα hifiman HE400
και τα yamaha pro 500 που θα τα έχω για κανα δίμηνο.

άλλωστε αυτόν τον καιρό η Σαββατιάτικη παρέα του καφέ της Θεσσαλονίκης ετοιμαζόμασταν για συγκριτικές ακροάσεις ακουστικών.

Αυτό θα ήταν τέλειο! Οποτε ξαναβρεθείτε στείλτε μου και μένα ένα π.μ. και θα είμαι εκεί. Ήδη στου Θαναση που πήγα δυο βόλτες ξεκαθάρισαν αρκετά πράγματα στο μυαλό μου για ηχεία και ενισχυτές...Σειρά έχουν τώρα τα ακουστικά:flipout:

Δεν αρπάζομαι καθόλου :smile:
Υπέροχα! Ευχαριστώ για τις προτάσεις!
Η αλήθεια είναι ότι τα τραβήγματα στα μαγαζιά προσπαθώ όσο γίνεται να τα αποφεύγω αλλά είναι δυστυχώς απαραίτητο (δεν απολαμβάνω καθόλου αυτή την διαδικασία καθώς δεν έχω αμάξι και το να τρέχω με τα μηχανήματα μου παραμάσχαλα μου είναι κάπως δύσκολο)

Καλησπερα φιλε μου :)

Η αληθεια ειναι οτι ενω ξεκινησα να παρακολουθω το νημα,χαθηκα λιγο,καθως αυτο προχωρησε αρκετα :)

Ομως θελω να σταθω λιγο σε αυτο που ειπες,κατανοω οτι μπορει οντως να ειναι δυσκολο χωρις αυτοκινητο,αλλα με λιγη ορεξη και μερακι ειναι μια ευκαιρια για βολτα η οποια συνδυαζεται με το χομπι και στο τελος ειναι ομορφα.

Θυμαμαι αρκετα χρονια πριν ημουν φοιτητης στην Αθηνα,και ηθελα να ακουσω τα hd800 με τα μηχανηματα μου να δω πως παιζουν.Ειχα τηλεφωνικη επικοινωνια με το Νακα,και τους εξηγησα οτι θα ηθελα να κανω μια ακροαση αν γινοταν με τα μηχανηματα μου σε καποιο χωρο.Μου ειπαν να παω Παιανια που ειναι τα κεντρικα,και ευχαριστως να τα ακουσω οση ωρα θελω.Εβαλα λοιπον σε μια μικρη βαλιτσουλα τον ενισχυτη ακουστικων μου,το dvd/cd player και καποιες θηκες cd που ειχα βαλει μεσα τις μουσικες που συνηθως τεσταρα τοτε,και με τα λεωφορεια πηγα απο το Αιγαλαιω στην Παιανια.Θυμαμαι ηταν μια ωραια βολτα,και το θυμαμαι σαν ωραια αναμνηση.Με αφησαν ανετα 2 ωρες να δοκιμασω τα ακουστικα σε εναν ωραιο χωρο.

Τωρα για Θεσαλλονικη δε ξερω,αλλα με λιγη ορεξη,και αν ζητησεις απο καταστηματα ευγενικα,να κανεις αν γινεται τις ακροασεις με τα μηχανηματα σου,ειναι μια ευκαιρια για καποιες ομορφες βολτες.Ειναι και ο καλυτερος τροπος να παρεις μια ιδεα για την καθε περιπτωση ακουστικου σε θεμα ανεσης και ηχου κτλ.
Κοιτα λιγο και τις προβλεψεις του καιρου ωστε να πηγαινεις αν γινεται οταν εχει καλυτερο καιρο ισως,και εισαι κομπλε.

Ειχα κανει πολλα τετοια παλιοτερα στην Αθηνα.Και παντα χωρις αμαξι.ΕΙναι καλη φαση,αφου θες να διαθεσεις καποια λεφτα για καλα ακουστικα,σκεψου αυτο που σου λεω.
Καλη συνεχεια στην αναζητηση παντως,δε θα μπω στη διαιδικασια να σου προτεινω καθως τελευταια εχω χασει λιγο τις εξελιξεις,αλλα το παραπανω που σου ειπα το προτεινω να το κανεις :)

έχεις το λοιπόν μπόλικη δουλειά αγαπητέ...
ΣΚ με καφέ/ακρόαση και μετά βόλτα στον Νάκα για ότι Senn έχουν ... επίσης το Bon Studio ο αντιπρόσωπος της AKG από όσο θυμάμαι έχει υποκατάστημα στην Θεσ/νίνη!!
Τα Audeze χλωμό το βλέπω να τα δοκιμάζεις...

Όπως παντρεύεις τα ηχεία με τα ενισχυτικά ...Έτσι παντρεύεις τα ακουστικά με τα ενισχυτικά.

Προσωπικά τα ενισχυτικά θα πρέπει να είναι ουδέτερα για να μπορείς να ακούς το ακουστικό.

Η πιο ασφαλής οδός είναι πάντα η ακρόαση !

Το burson μου φάνηκε απο το λίγο που το άκουσα αρκετά συγχωρετικοε αντίτιμο την αναλυση. Ηταν και αστρωτο βέβαια...
Φάνηκε όμως ικανό να στήσει σοβαρή σκηνή στο κεφάλι.

Τελικά μετά από την βοήθεια σας και αφού άκουσα τα Yamaha HPH-MT220 τα Akg 550 και τα Akg 702 κατέληξα στα 702 που αγόρασα από τις αγγελίες του forum και δεν το μετάνιωσα. Άκουσα πληροφορίες που δεν είχα προσέξει ότι βρίσκονταν εκεί σε κομμάτια που ακούω από παιδί και ενθουσιαστικά, όλα κρυστάλλινα καθαρά και χωρίς έμφαση στο μπάσο. Συγνώμη αν δεν τα περιγράφω με τις σωστές λέξεις. Ευχαριστώ και πάλι για όλες τις πληροφορίες/ προτάσεις.