Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Απάντηση: Αγορά ακουστικών

Δημήτρη γενικά έχεις δίκιο αλλα ειδικά στα αιφόνια υπάρχει πολυ μεγάλο θέμα,διαπιστωμένο παντού αυτο.
Το μαμά ειναι φτιαγμένο για ελάχιστη κατανάλωση.
Εγω εχω επάνω το LosslessKing που εκτός του ότι παίζει τα πάντα μέχρι 192 KHz,flac,κλπ,δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το ψυθιρισμα του μαμά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά ακουστικών

Να κάτι τέτοια λες και μας τα χαλάς ώρες ώρες..
δεν κατάλαβα χριστό :flipout:

διάβασε εδώ
http://nwavguy.blogspot.gr/2011/02/headphone-impedance-explained.html

δε σε χαλάω.
Πήρες ένα εξαιρετικό εργαλείο. Που θα ζήσεις μαζί του και με τον καιρό θα το κάνεις να παίζει σε κάθε αλλαγή πηγής όλο και καλύτερα.
Αυτή η φάση αλλαγών ίσως θα ήταν πιό σύντομη προς τον τελικό στόχο με τα 550 πχ. Αν και όπως είπα θα διάλεγα τα 240.

Ομοίως ο Χρήστος πήρε κάτι εντελώς πιό εξαντρίκ και απαιτητικό. Κάτι σε δαντελωτό ας πούμε....
Εσύ πήρες...νοικοκυρά..... :a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

διαβάστε και αυτό

http://nwavguy.blogspot.gr/2011/02/headphone-amp-impedance.html

αλλά....
διαβάστε.

Μη μου πείτε μετα από ένα εξάμηνο πήρα ακουστικά αλλά ψιθυρίζουν

Παιδιά έχω βρει καινούρια τα B&O H7 Στην τιμή 309 . Ποια είναι η γνώμη σας; Δε νομίζω να βρω φθηνότερα.

Re: Αγορά ακουστικών

Γιατί αυτά?
Ποια αλλα απέκλεισες?
Γιατί ασύρματα?
Τι ενισχυτή έχεις?

Δεν έχω ενισχυτή.
Τα καλώδια μου είναι πλέον πρόβλημα.
Σκέφτομαι κι αυτά εδώ Plantronics Back Beat Sense

Δεν έχεις ενισχυτή?
Αρα θα τα βάλεις σε πηγή απ ευθείας?
Τι πηγή?

ίσως είναι πολλά χρήματα για τέτοια εφαρμογή.
Βασικά έχει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, 20ω αντίσταση που σημαίνει ότι θα οδηγηθούν από τέτοιες φορητές συσκευές αλλά όλα αυτά ταυτόχρονα τα κάνουν περιορισμένης χρηστικότητας και ενδεχομένως μεταπωλητικής αξίας.
Ακόμα και τα 300 ευρώ είναι πάρα πολλά χρήματα.

Φίλε μου επειδή βλέπω είσαι τσακάλι πια η γνώμη σου για αυτά ; Plantronics Back Beat Sense
Σε ευχαριστώ για την πολύτιμη σου βοήθεια παρεπιπτόντως

Ο καλύτερος μας φίλος είναι πρώτα ο Google... δεν είμαστε οδηγός αγοράς εδώ, φίλε Γιάννη...

Αν θες να ρωτήσεις για ένα ή το άλλο προϊόν πες πρώτα δύό λόγια γιατί το θες, τι είναι αυτό, δώσε λινκ, και εξήγησε γιατί έχεις στραφεί εκεί.

Εδώ οι περισσότεροι που ασχολούμαστε είμαστε σοβαροί ακροατές ακουστικών, τα προϊόντα lifstyle δεν τα γνωρίζουμε και (μιλώντας για μένα) δεν με ενδιαφέρουν.

Φίλε αυτά που με ρωτάς τα έχω απάντηση στα προηγούμενα . Απαντούσα στον supersonic , Σαν δεύτερη γνώμη από κάποιον έμπειρο. Το γνωρίζω το Google πολύ καλά σε πληροφορώ . Και επειδή τα προϊόντα λαϊφστάιλ δεν ενδιαφέρουν εσένα δε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρουν κάποιους άλλους.

Επειδή είσαι πολύ νέος στην ενότητα με τα ακουστικά, δεν συνεχίζω... καλή τύχη στις αναζητήσεις σου -bye-