Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Αγορά ακουστικών

Για τα Audio Technica ATH-M50X υπάρχει καμία άποψη? Απ' ότι διαβάζω έχουν διθυραμβικές κριτικές και δεν είναι και πανάκριβα.

ηταν τα πρωτα που πηρα πριν τα 40mx.γενικα στα ιδια επιπεδα ηχητικης ποιοτητας.
η ουσιαστικη διαφορα ειναι οτι το 50αρι δινει περισσοτερο μπασο,κατι το οποιο εμενα με κουραζει γι`αυτο και τα εδωσα αμεσως.
στο κατοσταρικο που εχει το 40αρι ειναι σουπερ.συγκρινεται με ακουστικα 2πλασιας τιμης..
εαν εισαι φαν του μπασου,πας στο 50αρι και στα 160 ευρω.

τελικα τον χτυπησα και τον Α3...τον παρελαβα πριν κανα 4ωρο και εκανα καποιες δοκιμες.
λοιπον-ο α3-εκτος της αυτονοητης δυναμης απ`οτι το smartphone και το Tablet-εδωσε και ποιοτητα,τοσο στα 40mx οσο και στα k77.
τα ακουστικα γεμισαν,η μουσικη απεκτησε σωμα,δυναμικα και πραγματι απολαμβανω να ακουω μουσικη.
τολμω να πω οτι η διαφορα με τον ενισχυτη της asus στο Pc,δεν ειναι μεγαλη,οσο αναφορα τουλαχιστον την ποιοτητα.
απο spotify(premium)ακουω πολυ καλα,αλλα απο δικα μου-καλογραμενα-κομματια πολυ καλυτερα.
οντως παιδια,αξιζει η αγορα ενος φορητου ενισχυτη.
Δευτερα περιμενω και τα sony mdr 10rc.
ερωτηση.πως φορτιζω το Α3?δηλαδη εαν τον βαλω επανω στον φορτιστη του s7(5&9Amper)θα ειναι οκ?

δεν εχεις και αδικο-μπερδευτηκα κι`εγω.αλλα ειπα αφου παω για ενισχυτη να τον παρω μια και καλη,με την σκεψη οτι καποια στιγμη παω σε πιο απαιτητικα ακουστικα.
προς το παρον παρηγγειλα αυτα http://www.amazon.co.uk/Sony-MDR10R...&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
αφου ετσι κι`αλλως ενα ζευγαρι φορητα τα ηθελα.
θα δοκιμασω και αυτα και εαν δεν μου κανουν,παω σε ενισχυτη.
ευχαριστω Πετρο.
Δοκίμασε σε ταινίες να μου πεις εντύπωσεις;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οχι φιλε-δεν προλαβα.στο ποδι το δοκιμασα.μολις το το τεσταρω θα σου πω.
ψαχνω τωρα καμια καλη εφαρμογη να παιζω flac στο android.
με εφτιαξε ο ενισχυτης και με βλεπω να πεφτω για υπνο το ξημερωμα..

Μπράβο άντε καλές ακροάσεις χαίρομαι που ο ενισχυτής έδωσε κάτι παραπάνω από θέμα ποιότητας.
Για android για εμένα ο καλύτερος player (έχω δοκιμάσει καμιά 20αριά) είναι JetAudio music player.

Μπράβο άντε καλές ακροάσεις χαίρομαι που ο ενισχυτής έδωσε κάτι παραπάνω από θέμα ποιότητας.
Για android για εμένα ο καλύτερος player (έχω δοκιμάσει καμιά 20αριά) είναι JetAudio music player.

ευχαριστω Πετρο.και για να ειμαι ειλικρινεις δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα.
ειχα αγορασμενο το poweramp και δεν θυμομουν σε ποιον λογαριασμο google ειχα κανει την αγορα.
τελικα τον βρηκα και ειμαι κομπλε τωρα...

καπακι σημερα το μεσημερι παρελαβα και τα sony mdr 10rc.
δυστηχως ειναι μικρα για το κεφαλι μου και πανε για πουλημα.

ρε παιδια για βοηθατε λιγο.
τους εκανα αιτηση για επιστροφη των ακουστικων και μου εστειλαν μια φορμα να συμπληρωσω για να τους το επιστρεψω.
επελεξα Amazon Gift Card ωστε να μου δωσουν δωροεπιταγη απο το να μπερδευομαστε με επιστροφες χρηματων.
αφου την συμπληρωσω,θα παω στο ταχυδρομειο και τι θα πληρωσω?
αυτοι αναφερουν οτι θα μου επιστρεψουν 47,19 λιρες.δηλαδη 58 ευρω απο τα 62 που πληρωσα.
αρα περνουν αυτοι τα εξοδα επιστροφης?

Όσες επιστροφές έχω κάνει σε amazon (Γαλλίας και Γερμανίας) μου επέστρεψαν όλο το ποσό + τα ταχυδρομικά που πλήρωσα για την επιστροφή μέχρι τελευταίας
δεκάρας.
Για κάνε μια ερώτηση να το διευκρινίσεις το θέμα.

Όσες επιστροφές έχω κάνει σε amazon (Γαλλίας και Γερμανίας) μου επέστρεψαν όλο το ποσό + τα ταχυδρομικά που πλήρωσα για την επιστροφή μέχρι τελευταίας
δεκάρας.
Για κάνε μια ερώτηση να το διευκρινίσεις το θέμα.

που να την κανω?στο amazon ή στον πωλητη?
πως επικοινωνω μαζι του?
αυτος ειναι Amazon EU S.à.r.l.
http://www.amazon.co.uk/s/ref=bl_dp...ch-alias=aps&field-keywords=Amazon+EU+S.à.r.l.

Δεν βγάζω άκρη με το link.
Κάνε ερώτηση στο contact amazon (help page) και θα σου πούνε τι παίζει.
Μήπως υπάρχει κάποια διαφορά στις χρεώσεις των μεταφορικών διότι τα επιστρέφεις με δική σου υπαιτιότητα.
Στις δικές μου επιστροφές ήταν υπαιτιότητα του amazon.

τους εστειλα ενα ιμειλ.
αλλα απο`οτι ειδα αναφερει
Affix the appropriate postage to your package. Please note that the return postage will be added to your refund if the return is a result of our error. See our Returns Policy for details.
στην χειροτερη ποσα να μου ζητησουν στο ταχυδρομειο?
με εχει μπερεψει και λγο η φορμα που μου εστειλαν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εαν ειναι 22-25 ευρω που βγαινει εδω,δεν συμφερει..
http://www.elta.gr/el-gr/υπολογίσωκόστος.aspx

Η φόρμα που σου έστειλαν είναι πολύ απλά η διεύθυνση επιστροφής με barcode κλπ αντί να τα γράφεις
με το χέρι το τυπώνεις και το κολλάς στον φάκελο.
Τα στέλνεις τα παραλαμβάνουν και σου πιστώνουν το ποσό μείον τα μεταφορικά.
Φυσικά πληρώνεις και τα μεταφορικά αποστολής με λίγα λόγια θα πάρεις πίσω την καθαρή αξία των ακουστικών.

ok Πετρο.τα πηρε ενας φιλος και απεφυγα την ταλαιπωρια.
παρ`αυτα,μου εστειλαν μηνυμα οτι θα καλυψουν και τα εξοδα αποστολης..!

καπακι πηγα και πηρα τα akg Y50.
πραγματικα με εντυπωσιασαν..!
ακουγονται πολυ ομορφα και "γλυκα",ολες του οι συχνοτητες.δινει μια εμφαση στα χαμηλα,αλλα ειναι ανεκτο και επιθυμητο(μεχρι εκει)για τα γουστα μου.
καθονται πολυ καλα στο κεφαλι,πιεζουν οσο πρεπει και παροτι ειναι μικρο το δοχειο τους,πατανε πολυ καλα στο αυτι και η απομονωση για τετοιου ειδους ακουστικο ειναι αριστη.
χωρις τον fiio,το τηλεφωνο τα παει καλα.ολα βεβαια αλλαζουν οταν μπει ο fiio..
το ακουστικο γεμιζει και ξεπεταγονται οι ομορφες ψηλες του και γεμιζουν και τα χαμηλα του.
πιστευω οτι για 90 ευρω ειναι πολυ καλη περιπτωση.καλος ηχος,φορητοτητα και καλοκατασκευασμενα.
επισης μου αρεσει που η ηχητικη διαφορα απο το 40MX,δεν ειναι μεγαλη,οποτε δεν μου ξινιζει η αλλαγη ακουστικων.

Πολύ ωραία λοιπόν τέλος καλό όλα καλά :2thumb22sup:
Και με καινούργιο ενισχυτή και νέα ακουστικά , ελπίζω να κοιμάσαι και λίγο τα βράδια!!!:earmuffs:

Πολύ ωραία λοιπόν τέλος καλό όλα καλά :2thumb22sup:
Και με καινούργιο ενισχυτή και νέα ακουστικά , ελπίζω να κοιμάσαι και λίγο τα βράδια!!!:earmuffs:

ετσι κι`αλλιως,ακουγα πολυ και μεχρι αργα.τωρα ενας λογος παραπανω...:flipout:

Καλημέρα παιδιά.
Βασικά να ενημερώσω ότι η χρήση θα είναι μουσική από iσυσκευες (iphone, mbpro), καθώς και για ταινίες, τις οποίες τις βλέπω από rspb pi3 στο οποίο έχω ενσωματώσει μια κάρτα ήχου. Μετά από 2πλο διάβασμα του thread, καθώς είμαι και εγώ για αναβάθμιση των ταπεινών μου akg k450, έχω καταλήξει στις εξής παρακάτω επιλογές.

Για ακουστικά είμαι μεταξύ:
1) AKG K240 MKII
2) Beyerdynamic DT770 (32, 80 ή 250 Οhm δεν ξέρω ποια η διαφορά)
3) Foster T50RP
4) AKG K550 (αξίζει για απλή χρήση που θέλω εγώ να ξεφύγω τόσο?)

Απ'οτι κατάλαβα θα χρειαστώ και amplifier οπότε είμαι μεταξύ
1) Fiio A3 και
2) Fiio E12 (δεν ξέρω ποια η ουσιαστική διαφορά τους).

Επειδή είμαι λίγο άσχετος από τέτοια θέματα, θα ήθελα τη βοήθειά σας για τον καλύτερο συνδυασμό από τα παραπάνω..
Ευχαριστώ

Εγω θα σου πρότεινα τα hd598 που ειναι και ευαίσθητα όποτε δεν θα χρειαστείς και ενισχυτή.

Ο Ε12 ειναι πιο δυνατός απο τον Α3.
Θα τον χρειαστείς ίσως μόνο με τα fostex , αλλιώς ειναι overkill.

Και τα απλά akg k240 ειναι καλη λύση. (Μάλλον μαζι με το Α3)

Καλημέρα παιδιά.
Βασικά να ενημερώσω ότι η χρήση θα είναι μουσική από iσυσκευες (iphone, mbpro), καθώς και για ταινίες, τις οποίες τις βλέπω από rspb pi3 στο οποίο έχω ενσωματώσει μια κάρτα ήχου. Μετά από 2πλο διάβασμα του thread, καθώς είμαι και εγώ για αναβάθμιση των ταπεινών μου akg k450, έχω καταλήξει στις εξής παρακάτω επιλογές.

Για ακουστικά είμαι μεταξύ:
1) AKG K240 MKII
2) Beyerdynamic DT770 (32, 80 ή 250 Οhm δεν ξέρω ποια η διαφορά)
3) Foster T50RP
4) AKG K550 (αξίζει για απλή χρήση που θέλω εγώ να ξεφύγω τόσο?)

Απ'οτι κατάλαβα θα χρειαστώ και amplifier οπότε είμαι μεταξύ
1) Fiio A3 και
2) Fiio E12 (δεν ξέρω ποια η ουσιαστική διαφορά τους).

Επειδή είμαι λίγο άσχετος από τέτοια θέματα, θα ήθελα τη βοήθειά σας για τον καλύτερο συνδυασμό από τα παραπάνω..
Ευχαριστώ

εγω θα σου βαλω στο παιχνιδι και αυτα http://www.audio-technica.com/cms/headphones/75b2f282c93a7651/
τα οδηγω απο το pc με την asus xonar essence st και με τον fiio A3.και στις 2 περιπτωσεις,παιζει πολυ καλα.
ειναι ουσιαστικα overall ακουστικο και δεν θα σου πει οχι σε κανενα ειδος μουσικης.
θεωρηται απο τα καλυτερα ακουστικα κατω των 100 ευρω.
με 180-190 ευρω(40mx@fiio A3)εισαι κομπλε..