Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Ακροαση-επιλογη AKG K712 Pro, Fostex T50RP MK3,HiFiMan HE-400S

Ευχαρηστω ολους για την γρηγορη ανταποκρηση,Εκτωρα αφου ανεβασα το ποστ μετα ειδα οτι υπαρχουν συναντησεις και αναμεσα στα μελη της Θεσσαλονικης.

Re: Αγορά closed back over ear ακουστικών

Ευχαριστως...δωστους λιγο χρονο στην αρχη...πιστευω οτι θα τα καταευχαριστηθεις
Ειναι πολυ καλα ακουστικα

Καλησπέρα στην παρέα.

Ψάχνω ακουστικά μέχρι 50 ευρώ, από Ελλάδα, είτε over ear, είτε on ear για τις εξής χρήσεις:

- Μουσική παραγωγή (ηλεκτρονική μουσική με στοιχεία hiphop για να το πω χοντρικά... τύπου gramatik, poldoore κλπ.. για να σας δώσω πάνω κάτω να καταλάβετε... δηλαδή να έχει και καθαρά μπάσα κλπ... όσο γίνεται φυσικά στην τιμή αυτή)

- Να έχουν ''δύναμη'' ώστε να μπορώ να ακούω δυνατά μέσα σε club κλπ που μιξάρω. Κάποια ακουστικά του 20άρικου που δοκίμασα στον controller μου (Hercules Air+ S) δεν μπορούσα να τα ακούσω μέσα στη βαβούρα.

Καλησπέρα στην παρέα.

Ψάχνω ακουστικά μέχρι 50 ευρώ, από Ελλάδα, είτε over ear, είτε on ear για τις εξής χρήσεις:

- Μουσική παραγωγή (ηλεκτρονική μουσική με στοιχεία hiphop για να το πω χοντρικά... τύπου gramatik, poldoore κλπ.. για να σας δώσω πάνω κάτω να καταλάβετε... δηλαδή να έχει και καθαρά μπάσα κλπ... όσο γίνεται φυσικά στην τιμή αυτή)

- Να έχουν ''δύναμη'' ώστε να μπορώ να ακούω δυνατά μέσα σε club κλπ που μιξάρω. Κάποια ακουστικά του 20άρικου που δοκίμασα στον controller μου (Hercules Air+ S) δεν μπορούσα να τα ακούσω μέσα στη βαβούρα.

Σορρυ για το bump, απλά επειδή δεν έχω πολύ χρόνο για να κάνω την αγορά των ακουστικών και πρέπει να την κάνω αύριο, αν θέλετε πείτε μου τουλάχιστον τί να προσέξω από θέμα χαρακτηριστικών, ώστε να είναι δυνατά για την δουλειά μου πάνω στον controller. Τα ohm να κοιτάω να είναι χαμηλά ή κάτι άλλο?

Ευχαριστώ.

Δες τα AKG K92 και AKG K518DJ. Τα έχω και τα 2 και τα πρώτα τα λατρεύω. Πολύ ξεκούραστα και φοβερός ήχος για τα λεφτά τους. Τα δεύτερα έχουν επίσης πολύ καλό ήχο, λίγο πιο δυνατό, δεν είναι όμως καλύτερα από τα Κ92. Επίσης δεν είναι για πολύ ώρα. Με πονάνε τα αυτά μετά από λίγη ώρα επειδή είναι on-ear. Είναι πιο μικρά και διπλώνουν, άρα πιο φορητά. Αξίζει να τα ψάξεις. Φοβερά value for money και τα 2. Αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος των Κ92 και το ότι είναι over-ear τα προτείνω με χίλια! Βέβαια μην περιμένεις και καμιά τρελή ποιότητα κατασκευής σε αυτήν την τιμή...

Παρε κατι στα 30-50 ωμ. Κλειστού τυπου.
Κατι απο τις φτηνες σειρές της akg και όχι supra ear

Nα στε καλά.

Θα ψάξω για όσα μου είπατε και αν δω και κανένα άλλο ακουστικό που μπορεί να μου κάνει παραπάνω.. (όταν λέω μου κάνει παραπάνω, εννοώ, είναι σε πιο κοντινό μαγαζί από ότι κάποιο άλλο ή είναι λίγο πιο μανιτζέβελο ή οπτικά πιο όμορφο) ρωτάω ξανά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δες τα AKG K92 και AKG K518DJ. Τα έχω και τα 2 και τα πρώτα τα λατρεύω. Πολύ ξεκούραστα και φοβερός ήχος για τα λεφτά τους. Τα δεύτερα έχουν επίσης πολύ καλό ήχο, λίγο πιο δυνατό, δεν είναι όμως καλύτερα από τα Κ92. Επίσης δεν είναι για πολύ ώρα. Με πονάνε τα αυτά μετά από λίγη ώρα επειδή είναι on-ear. Είναι πιο μικρά και διπλώνουν, άρα πιο φορητά. Αξίζει να τα ψάξεις. Φοβερά value for money και τα 2. Αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος των Κ92 και το ότι είναι over-ear τα προτείνω με χίλια! Βέβαια μην περιμένεις και καμιά τρελή ποιότητα κατασκευής σε αυτήν την τιμή...

Ωραία και τα 2 και διαβάζω καλές κριτικές. Πιο πολύ θα πήγαινα στα κ92 αλλά τα 518 είναι λίγο πιο κομψά για το βράδυ στη δουλειά.

Τώρα, όσον αφορά τα ohm, όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά ή το ανάποδο;

AKG K92 και K72 και για πολύ φθηνά τα AKG K44.
Όσο για τα ohm εξαρτάται από την αντίσταση εξόδου του μηχανήματος που χρησιμοποιείς
αλλά γενικά από 30-150 ohm δεν θα έχεις θέμα.

Μπα δεν βγαίνει άκρη αλλά τα ακουστικά για DJ που κατασκευάζει η Hercules είναι στα 32Ohm
άρα λογικά δεν έχεις πρόβλημα.

Ναι και εγώ το είδα ότι της hercules (που τα δίνει και σαν bundle με τον κοντρολλερ) είναι στα 32ohm.

Ευχαριστώ και πάλι, μάλλον θα πάω στο k518 αν και θα προτιμούσα με βάση τα όσα διαβάζω στο νετ τα k92.. οπτικά όμως είναι πιο κομψά για τη δουλειά τα 518.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βρήκα και ένα headset (φθηνό) που είχα πάρει παλαιότερα για να παίζω fifa online με μικροφωνο με έναν φίλο και λέει ότι είναι 32ohm, οπότε θα το δοκιμάσω στον κοντρολλερ να δω αν θα με καλύπτει (αν είναι όντως 32...χαχα http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=161512&proionID=11518) ώστε να επιλέξω πιο σίγουρα μετά τα νεα ακουστικά.

Ένα tdk mp100 που είχα δοκιμάσει, δεν ακουγότανε καλά μέσα στο μαγαζί όταν έπαιζα δυνατά και με φουλ κόσμο αν και λέει 32ohm ότι είναι και αυτό..

Edit: Στο tdk mp100 συγκεκριμμένα έκανα το εξής για να έχω δυνατό ήχο όσες φορές το χρησιμοποίησα, γιατί από τον κοντρόλλερ δεν είχαν πολύ ένταση ώστε να είμαι οκ: Έστελνα από την έξοδο ακουστικών του κοντρόλλερ με μονό καρφί σε rca στον μείκτη του μαγαζιού σε ένα κανάλι και έκανα εκείνο το κανάλι σόλο στην έξοδο των ακουστικών του μαγαζιού και άκουγα από εκεί μετά μια χαρά, αλλά και πάλι, έβαζα τέρμα την έξοδο ακουστικών του μαγαζιού και το κανάλι που ήταν τα ακουστικά μου και είχα στη μέση ίσως και κάποιες φορές χρειάστηκε και πάνω από τη μέση, το volume των ακουστικών του κοντρολλερ (ελπίζω να καταλάβατε.... τα λέω όλα αυτά, μήπως και όντως βγάζει χαμηλά ο κοντρολλερ)

Τα ίδια ακουστικά πάνω στην audio kontrol 1 είχαν μια χαρά ένταση.

Last edited:
Με μπακαλιστικη γενικευση ναι. Επειδή θες ενταση και μπάσο δες και superlux 681 881 κλπ...

Με μπακαλιστικη γενικευση ναι. Επειδή θες ενταση και μπάσο δες και superlux 681 881 κλπ...

Ok, θα δω και τα superlux, θυμάμαι λέγανε καλά λόγια, αλλά δεν ξέρω αν θα τα βρω Ελλάδα κάπου.

Τώρα κάτι τελευταίο... ένα 32ohm - 115db (akg k518) είναι πιο δυνατό από ένα 24ohm - 98db (sony zx310)?