Konstadinos
New member
- 19 September 2016
- 37
Re: Αγορά over-ear ακουστικών.
λέω να πάω προς αυτην την κατευθυνση.. να παρω δηλαδη ενα ακουστικο καλό και φθηνό για μένα.. που να μπορεί να το αναδείξει άνετα ο δικος μου ενισχυτης και αφου ολοκληρωσουμε το stack να χτυπησω και ενα πιο hi-endαδικο ακουστικο τυπου 600/650..
αναμεσα σε X2 και m50x τι προτεινετε; νομιζω πως σε αυτην την κατηγορια εχω ξεχωρισει αυτα.. βεβαια αλλο το ενα αλλο το αλλο.. νομιζω πως το m50x καλυπτει περισσοτερο ολα τα πεδια, ενω το Χ2 περισσοτερο το κομματι της μουσικης..
καμια συγγνωμη για το ποιοητικο.. καθε αλλο.. ηταν απολαυστικο και απολυτα κατανοητο..
θα ηθελα αν βολεψει καποια στιγμη να ακουσω και των παιδιων.. αλλα κατι τετοιο δεν ειναι και το πιο ευκολο, μιας και υπαρχουν οικογενειες, υποχρεωσεις κλπ.. οχι απο μερους μου.. εγω ειμαι 22 χρονων.. μακαρι να ταιριαξει.. πολυ ευχαριστως! θελω σαν παλαβος να δοκιμασω hifiman.. planar ακουστικα γενικοτερα..
να βαλω στο παιχνιδι και τα HE350 επισης απο massdrop;;
εννοειται πως θα γραψω τις εντυπωσεις του..
Ο audio engine δεν κάνει για τα 650 ξεχνα το, όπως για ταινίες και gaming πάρε κάτι άλλο πχ τα X2 , τα 650 δεν είναι για τέτοιες δουλειές άσε που εκτός από ενισχυτή θέλουν και ικανή πηγή.
λέω να πάω προς αυτην την κατευθυνση.. να παρω δηλαδη ενα ακουστικο καλό και φθηνό για μένα.. που να μπορεί να το αναδείξει άνετα ο δικος μου ενισχυτης και αφου ολοκληρωσουμε το stack να χτυπησω και ενα πιο hi-endαδικο ακουστικο τυπου 600/650..
αναμεσα σε X2 και m50x τι προτεινετε; νομιζω πως σε αυτην την κατηγορια εχω ξεχωρισει αυτα.. βεβαια αλλο το ενα αλλο το αλλο.. νομιζω πως το m50x καλυπτει περισσοτερο ολα τα πεδια, ενω το Χ2 περισσοτερο το κομματι της μουσικης..
Κωνσταντίνε όσον αφορά στο κυρίως θέμα του thread σου
ωραίο το διάβασμα και η θεωρία, αλλά όλα αυτά πρέπει να συνδυαστούν και στην πράξη
τι εννοώ...για να μην παρεξηγηθώ κιόλας...κάνε ακροάσεις ΑΜΕΣΑ...μίλα με τα παιδιά πάνω
και άκου και τα 650 και τα 400 ή και 500αρια hifiman και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα x2 του panoramix
τα χ2 τα έχω και έχω να σου πώ οτι είναι άνετα αρκετά και με εξαιρετική ποιότητα για τα λεφτά τους
τόσο για gaming όσο και για ταινίες....είναι τέτοιο το τιουνάρισμα τους, που μπορεί να μην είναι η
τελευταία λέξη της πιστής παραγωγής των μουσικών δρώμενων, αλλά είναι πολύ fun ακουσστικό....
και θεωρώ οτι ταιριάζει γάντι στα ακούσματα σου
επίσης, για να μην κατηγορηθώ οτι προμοτάρω τα συγκεκριμένα ακουστικά μόνο, εξέτασε εάν μπορείς
και την λύση των akg 240 mk2, τα οποία μπορεί λίγο κάτω απο τα 100,00 να είναι αυτό που θές
Πρέπει να πάρεις το πρώτο σου ακουστικό, να το "δουλέψεις", να δείς εάν σου ταιριάζει το σπόρ ή όχι
και έπειτα βλέπεις εάν όλα πάνε κατ' ευχή τί ακριβώς θα χρειαστεί να αναβαθμίσεις
Εγώ προσωπικά ξεκίνησα απο τα akg k701, τα οποία ήταν (και είναι...) η επιτομή της λεπτομέρειας
και την ανοικτής σκηνής (εννοώ σε low budget) και πάντα κάτι με χαλούσε στο άκουσμα τους...
τα εύρισκα λεπτόηχα και πολύ αυστηρά...εκεί κάπου ήρθε στο παιχνίδι και το χ2, το οποίο ως νέα
"ερωμένη".....κάλυψε το κενό της "γατούλας" που δεν είχα με την "bitch" σύζυγο (akg 701)
και μαλάκωσε το όλο άκουσμα
τώρα η σύζυγος (akg) έχοντας φάει καλές "φάπες" απο τον ενισχυτή ακουστικών που έχω, έχει
στρώσει χαρακτήρα και είναι απολαυστικότατα......και την ερωμένη την επισκέπτομαι σπάνια
συγνώμη για την λοξοδρόμηση και για το "ποιητικό" της γραφής, αλλά πιστεύω οτι τα akg 7χχ δεν θα
σε βολέψουν....άκου όμως κάπου τα 240, καθώς θεωρώ οτι μπορεί να σου κάτσουν καλά
στη θέση σου θα χτυπούσα για καφριλίκια και gaming-ταινίες τα χ2 και έπειτα απο ώριμες ακροάσεις
και απόκτηση εμπειριών, είτε τα 650 είτε κάτι πιο reference
όσον αφορά τον father, πιστεύω οτι έχει φτιάξει ενα πολύ καλό σύστημα
τα harbeth είναι πολύ μουσικά και ναί είναι για χαμηλές ακροάσεις....δεν είναι
για πολλά γκάζια και όσον αφορά τον χώρο, ελπίζοντας στην Αγγλική τους
καταγωγή θα δείξουν χαρακτήρα πιστεύω (άλλωστε τα αγγλικά δωμάτια δεν
είναι και τεράστια)
όταν με το καλό τα παραλάβει γράψε δύο εντυπώσεις πως πάνε, καθώς επίσης και
οτι επιλέξεις και εσύ...
καμια συγγνωμη για το ποιοητικο.. καθε αλλο.. ηταν απολαυστικο και απολυτα κατανοητο..
θα ηθελα αν βολεψει καποια στιγμη να ακουσω και των παιδιων.. αλλα κατι τετοιο δεν ειναι και το πιο ευκολο, μιας και υπαρχουν οικογενειες, υποχρεωσεις κλπ.. οχι απο μερους μου.. εγω ειμαι 22 χρονων.. μακαρι να ταιριαξει.. πολυ ευχαριστως! θελω σαν παλαβος να δοκιμασω hifiman.. planar ακουστικα γενικοτερα..
να βαλω στο παιχνιδι και τα HE350 επισης απο massdrop;;
εννοειται πως θα γραψω τις εντυπωσεις του..