θα ξαναπώ για πολλοστή φορά και έχω αρχίσει να το βαριέμαι και εγώ ο ίδιος.
Τα Κ240 είναι εξαιρετικά σε ποιότητα και αντοχή ακουστικά.
Και πλέον vfm. Διότι όταν τα αγόρασα εγώ ΗΤΑΝ ακριβά ακουστικά.
Τα δικά μου αγορασμένα το 1976 και το βασικό και μοναδικό ζευγάρι μου μέχρι το 1989 (και σήμερα πάλι αγαπημένο εδώ και 4-5 χρόνια) με τουλάχιστον 20000 ώρες παιξίματος δεν έχουν πάθει τίποτα. Και αν μου βρείτε άλλο μοντέλο με τετοια χαρακτηριστικά...πάω πάσο. Βέβαια είναι made in Austria και δεν ξέρω πως συγκρίνονται με τα κινέζικα.
Αλλά, εκείνο που θα πω είναι ότι ΛΟΓΩ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ δεν μπορούν να πάθουν κάτι. Δεν έχουν κάτι ευαίσθητο, εκτός από αυτά που είχαν πάντα, ως σχεδιαστικά προβλήματα, που και πάλι δεν διορθώθηκαν με τα χρόνια, διότι έτσι σχεδιάστηκαν: να είναι έιναι ποιοτικό, all around, vfm ακουστικό που ήταν και έχαιρε εκτίμησης επί χρόνια.
Σταματήστε λοιπόν αυτό το θέμα περι ποιότητας κατασκευής, όπου και να τα ακούτε και να το αναπαράγετε.
Στο κάτω κάτω πόσα χρόνια θέλετε να περάσετε με ένα ζευγάρι ακουστικά που κοστίζει 80 ευρώ? Δηλαδή τι απόσβεση θέλετε να κάνετε?
5 χρόνια? 10? Εγώ έκλεισα τα 40.
Πάμε παρακάτω. Το Κ271, είναι πολύ καλό ακουστικό, κρατάει την παράδοσή του από το Κ270, όπως επίσης το Κ272. Απλώς είναι άλλης φιλοσοφίας.
Επίσης εξαιρετικής ποιότητας.
Τα Κ550 είναι μοντέρνο ακουστικό, με ό,τι καλό και κακό σημαίνει αυτό.
Καλό, διότι έχει την μοντέρνα ρύθμιση για να ταιριάξει με σύγχρονες συσκευές, αλλά και πολύ Lifestyle και σε υλικά κατασκευής και σε σχεδίαση, που πολλές φορές όταν η σχεδίαση ακολουθεί την μόδα και όχι το FFF είναι λάθος. Αν κοστίζουν διπλά, απλά θα το πω δεν παίζουν διπλά καλύτερα.
Τα είπα.
Το ξέρατε ότι θα τα πω.
Καλή χρονιά σας.
Και καλή 41η χρονιά για τα Κ240 μου....